Şimdi Ara

Türk yapımı simülasyon oyunu Truck and Logistics Simulator çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Uzun süredir beklenen Türk yapımı simülasyon oyunu Truck and Logistics Simulator, sonunda çıktı. Oyunun PC sürümü bugün Steam’de yayınlandı. Nintendo Switch versiyonu ise 25 Haziran’da oyunseverler ile buluşacak.

Ayrıca Bkz.CEO açıkladı: "Apex Legends bu sene mobile geliyor"

Adından da anlaşılacağı üzere Truck and Logistics Simulator bir yük taşıma oyunu. Oyunda 20’den fazla araç bulunuyor. Pikap, kamyon, tır, forklift, vinç vb. araçların hepsini tek operasyonda kullanabiliyoruz. Yükü önce aracımıza yüklüyor, sonrasında hedef noktaya doğru hareket ediyoruz. 16 kişilik çapraz platform özellikli online desteği var. Yük taşıma operasyonunu arkadaşlarınızla birlikte yürütebilirsiniz. MAN ve Scania marka araçlar lisanslı olarak eklenmiş. Gündüz, gece, yağmur, sisli hava gibi çeşitli hava koşulları var. Araçlar hasar alıyor, tamir ettiriliyor ve modifiye yapılıyor. Oyunun açık dünya haritasının 24 kilometre kare olduğu belirtiliyor.

Truck and Logistics Simulator, ilerleyen süreçte iOS ve Android cihazlara da gelecek. Zaten oyunun grafikleri ve sürüş dinamikleri asıl odağın mobil platformlar olduğunu gösteriyor.

Truck and Logistics, Steam’de 69,13 TL’ye satılacak ancak oyunun çıkışı nedeniyle yüzde 25 indirim yapılmış. Şu an 51,84 TL’ye satılıyor. Oyunun erken erişim oyunu olduğunu belirtelim.

Steam sayfası

• Yine gelmiş herbolaloglar. Bayağı mesai harcamışsın, şu Türkleri aşağlıyayım da Almanları öveyimciler mesaicileri, satır başına ne kadar alıyon aga? Keşke şu negatif yazar enerjini bir oyun yapmaya filan harcasan inan daha iyi bir gelecek bekler seni. Çünkü Türkler öyle yada böyle işlerini yapacak daha da iyisini yapacak sen çan çan çan yazacaksın forumlarda hala ve de hala.

buradakilerin hangileri türk?

kurucular;

Winfried Diekmann, Bernward Suermann & Ralf Hartmann.

satış & pazarlama;

Volker Brüggemann

Carina Pelkmann

Nicole Schmidtmeier

Cedric Matthys

Jessica Prudnikov

müşteri hizmetleri;

Mathijs Kok

Heinz Flichtbeil

Jon Rotaetxe

Mario Donick

Manuel Norge

...

ve bu resimdekilerin hiçbiri Türke benzemiyor

https://www.aerosoft.com/us/about-us  

neyse bir çok kitle araştırmadan ikna olmuş zaten, onları üzmeyelim

edit: haber kaynağı eksik olduğu için aerosoftun yayıncı kuruluş simulagames in geliştirici olduğunu belirtmemiş dolayısıyla oyun tamamen yerli olmuş oluyor

• malum sitede varmı :d

• Oha çok iyi duruyor m&b den sonra türkiyeninin en büyük oyun kimliği (Id'si) olabilir. bmc araçlarını da ekleseydiniz oyuna.

• Hadi bakalım "Türkler yaptı da biz mi oynamadık" diyenleri, "Türkler yapmadığı için yabancılara para veriyoruz" diyenler, görelim sizi pistlerde, öyle klavyeden olmuyor bu işler... Pamuk eller cebe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok iyi görünüyor grafikler özellikle

• Fotoğraflarda biraz yanıltıcı durmuş, KacakTV'nin videosuna baktım grafikler çok iyi değil hatta yetersiz bence. Ama fizik motoru gerçekten hoşuma gitti araç kasisteyken ya da kaldırıma çıktığında fark edebiliyorsunuz. Grafikler biraz geliştirilirse ve lisanslı araç sayısı artırılırsa iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity, hdrp pipline grafikle ile yaplmş ilk oynlardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun iyi gibi ancak ben gemicik simülayonu oynamak istiyorum

• Güzel oyuna benziyor.

• Mac'te yok :/

• Çok oyun alan birisi değilim. Açıkcası bu oyuna 50 lira vermem. Değmeyeceğini düşünüyorum. Ucuz ve multiplayer oyunlar daha iyi gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayım da destek olsun

• Oyunu yapan ekibi tanıyorum. Çok uğraştılar. Herkese hitap etmese de desteklenmeli.

• Türkler dünyanın her yerinde ama crysisin de almanyadan çıkması TRnin elverişli bir yer olmadığını gösteriyor. (bazen zyngaya şu satıldı vs deniyor bunlar istisna satanın-alanın kim olduğunu tam araştırmak lazım) Playstationa bile zam gelmiş. ikinci el piyasası bile uçmuş çarpılmış. TR Dark mode.... Doğduğum günden beri zam gelen ülke yaş 43. Zamın yanında yan ürünlerde olur. Dolandırıcılık, gasp, sgk soyma, kayıtsızlık, .... vs. biz bunlarla oynuyoruz. ülkenin halini Cd yapayımda herkese satayım bari oynayarak öğrensinler :)))) Belki değiştirme ihtiyacı duyarlar ! Dükkan açsan ortağında iş yok insanlık kavramı? (para zor kazanıldığından birbirlerini yeme modundalar) dükkan açsan devlette seni yeme peşinde 3ayda bir stopaj (stop-page herhalde buradan geliyor olsa gerek halbuki TR sözlükte yok uyduruk, kim uydurdu bunu? kim sorgulamadı? Türk DİL Kurumu ne iş yapar? Devleti anlamak mümkün değil. Acaba devlet Türk Devleti değil mi? Nasıl olurda stopaj denir? Ne zaman ilk dilimize girmiş ilk kullanılmış? neden kimse bu nedir? neden Türkçe değil diye sormamış? şşşt işini yap ses çıkartma sen neden bu kadar çok sorguluyorsun bakayım ! ) Adamın almanyada köpeği kedisi bile rahat yaşıyor daha ne diyeyim arkadaş !!!! Bide içeriden özellikle bu şekilde tutulduğumuzu düşünüyorum buda son nokta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 24 Haziran 2020; 7:44:42 >

• En büyük rakibi ETS 2nin bu hale gelmesi de yıllar aldı, desteklenir de satış yaparsa bu oyun da gelişebilir. Umarım ekip satın alanları mağdur etmez de oyuna desteğini kesmez, daha da geliştirir. ETS 2'yi fazlasıyla oynamış biri olarak satın alıp onayacağım oyunu.

• firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Yine gelmiş herbolaloglar. Bayağı mesai harcamışsın, şu Türkleri aşağlıyayım da Almanları öveyimciler mesaicileri, satır başına ne kadar alıyon aga? Keşke şu negatif yazar enerjini bir oyun yapmaya filan harcasan inan daha iyi bir gelecek bekler seni. Çünkü Türkler öyle yada böyle işlerini yapacak daha da iyisini yapacak sen çan çan çan yazacaksın forumlarda hala ve de hala.

• Oldukça iyi görünüyor. Uygun fiyat koyarak usta ağbilerinden ucuza satarak sürümden kazanıp kazandıkları ile daha iyi bir şeyler üretebileceklerine inanıyorum. Bu ülkede milyar dolarlara satılan oyun firmaları da olmuş iken neden olmasın. Sonuçta üretmeden, yaratmadan kendinize nasıl bir gelecek kurabilirsiniz ki?

Türk olmak iyi bir şey yapamayacağınız yaptığınızın da bir şeye benzemeyeceği manasına gelmez bazılarının heveslerini kursağında bırakın. Bu dünyaya iyi şeyler üreterek kaliteli insanlar olduğumuzu kanıtlamanın nesi kötü olabilir ki?

• Ben ets2 ye yıllardır 10 lira vermeyen adamım buna niye 50 lira vereyim ki? Yani ets2 nin indirimlerde 10 lira olduğunu varsayarsak 50 lira çok kalıyo

• Oyunun grafikleri güzel görünüyor. Steam yaz indirimleriyle 10-15 TL gibi bir fiyata indirilirse kapış kapış satılacağını düşünüyorum.

• Umarım daha da güzelleşir. Şu haliyle 50tl fazla. 20-35tl arası uygun olur. Fikir güzel ama gameplaylerden anladığım kadarıyla arcade-mobil gibi bir şey olmuş. Böyle bir şey denenmesi bile güzel. Potansiyel de var. Yolu açık olsun...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.