Şimdi Ara

Türk yapımı simülasyon oyunu Truck and Logistics Simulator çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aerosoft un bir tır simülasyon oyunu zaten vardı diye biliyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grafik kalitesine ileride dokunulur onu gecersek oyun ETS'njm modlarla verdiği genel şeyleri direkt olarak entegre edilmiş hali. Hoşuma giden kısımlar;
    1.Hasar
    2.Yükleme
    3.Coklu oyuncu
    Biraz daha fiyatı düşerse alır oynamaya başlarım 😂😂

• Önümüzdeki yaz indirimleriyle fiyatı düşerse alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır çöp çöp oynamışsın yani yazık.

• Oyuna şimdiden başarılar dilerim ama plakalar niye yabancı diye kafamda soru işaretleri bıraktı...

• Fiyatı 20-30 yapıp daha çok kişi için alınabilir kılsaydınız keşke daha fazla kazanırdınız 50 lira ne ya? Türkler oyun yapmıyo diyodunuz hadi noldu pamuk eller cebe diye bi yorum gördüm kesin önden koşa koşa almışsındır knk

• alıp destek verelim herkesin pamuk elleri cebe fiyatı fazla diyene 3 paket sigara parası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczm -- 24 Haziran 2020; 12:13:57 >
  • Ets benim umrumda değil ki :d

• Aninda kirmislar uzuldum be..

• Fiyatı fazla diyenleri görüyorum. Her oyun böyle değil midir? Yeni çıktığı gün tavan fiyatı ile çıkar. Oyunun hastaları mutlaka o fiyata alır zaten. Yani öncelikle kaymaklı müşterileri topluyor oyunu yapanlar. Satışları düştüğü zaman ise indirime gidiyorlar olay bu kadar basit

• Önce korsan beğenirsem alırım.
    Klasik tutumum

• werseveN kullanıcısına yanıt
    6 yıl uğraş finansal sıkıntılar yaşa..... piyasa da olmayan özgün oyunu yap, biri çıksın desin 20 TL olsaydı alınırdı... Dostum sen bırak umursama, alma...

Senin yerine alan yabancılar yeter...

Firmayla bir alakam yok sadece duyurdukları zamandan beri takip ediyorum o kadar

Bu arada,
    Amatör bir oyun geliştiriciyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yilanci -- 24 Haziran 2020; 12:24:1 >
  • Ya bırakın oyun sektöründe bari yapmayın şunu 6 yıl uğraş verdi diye çıktığı zaman beğenilmek zorunda mı? 20-30 tl olsa herkes alsa daha çok kişi alır hem de daha çok kazanırlardı dedim 20 tl fiyat biçmedim yani okuduğunu anlamayanlarla dolmuş forum.

• Türkiye'deki lojistik firmaları için büyük nimet. Oynayıp kendilerini geliştirebilirler.

• ETS alternatifi varmı ki? Aerosoft oyunu dışında oda grafik ve mekanik bakımından tatmin etmiyor

• S kullanıcısına yanıt
    😂😂😂

• Bende web tasarım ve Android uygulamaları geliştiriyorum ama her yaptığımin %100 begenildigini görmedim. Çıkardığım işlerin hep üstüne gittim ve guncel tuttum. Eleştirileri dikkate alırsanız her zaman 1adım önde olursunuz. Burada yapımcısı gömmüyoruz bütçe meselesi 😂 20olsa(Steam Bakiyem var şuan indiremesemde onu harcarım ) yine amacımız destek.

• Oynamadığın oyunu beğenmek zorunda olduğunu söyleyen kim?

Oynamadığın oyunun fiyatını hak etmediğini söyleyen kim?

.....

Evet 20 30 TL olsa belki daha fazla satılırdı... Ama fiyatı belirleyen sadece yapımcı simula Games değil ona risk alıp ticari finansman veren aerosoft'un da etkisi var... Aerosoft yayıncılığını üstleniyor....

....

Oynamadığın bir oyun için hak etmiyor deme... Mount and blade bannerlord için oynamayanlar 150 TL hak etmez bu oyun dediler.... Ama oynayanlar hak etti Bee.. Dediler helal olsun dediler....

• Aldım. Ben desteğimiz olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.