|
Türk yapımı simülasyon oyunu Truck and Logistics Simulator çıktı (4. sayfa)
-
-
Euro Track simulatörde çekiciyi hangi ülke ve şehirden alırsan plaka oraya ait oluyordu, aynı sistem olabilir.
-
çakma ets2 ye benzemiş. kalsın istemez
-
aslında projeyi geliştirmek lazım.
-tarlada çalışacaksın. ürettiklerin para etmeyecek.
-banka tarlana el koyacak. daha sonra bankaya çalışacaksın.
-banka sana el koyacak. böbreğini satacaksın.
-böbrek mafyası senden kar edemeyecek. canına el koyacak.
- tarlada kazmadığın yerden banka 1 küp altın bulacak.
-bla bla bla...
bu oyun tutar
-
Yeni jenerasyon yazıyı okuman değil, anlaman önemli. "şu Türkleri aşağlıyayım da" haberde Almanyada Türkler yapmış yazıyor doğru mu? evet. Peki Türkiye devleti ile Alman devleti insanlara haklar verirken ekonomik destek verirken ne gibi farklar var. Anlatmak istediğimi neden yanlış anlamaya çalışıyorsun? Alman devlet yapısı ile Türk devlet yapısı farklı. Burada ırkçılıktan bahsetmiyorum. Örneğin Nobel ödülü alanda bir Türk "Aziz Sancar" Bu ülkelere göre değişiyor. Belki adam burada olsa bir katil bile olabilirdi. Yüzmeye çalıştığın deniz tuzlu ise su kaldırır tuzsuz ise zor yüzersin. Senin daha çok pişmen lazım. Bu benden ufak olduğun tecrübesiz olduğun için emek harcadığım bir yazı. Oturup anlamayı, düşünmeyi dene. Daha geçen daha wikipedialar blokluydu 201ten beri sen diyorsun? oyunda kulanılar terimlerden tut vs. ye wikipediayı dünya okuyor sen ise 2014ten beri mahrum kalmıştın. Aynaya bakmayı öğren, dikkatini çekerim.
-
Olumlu bir haber, acaba ne yazsam da Türkiye batıyor mesajı versem. buldum geliştiriciler yakında Avrupaya kaçar
-
android ve ios için truck logictec simulator bedavamı
-
fiyatı biraz daha inerse alınabilir
-
Bence değil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çünkü bireysel düşünüyorsunuz. Türkiye 83M nüfuslu evinde bilgisayar olan %30 olduğunu varsayalim bu yuzdedeki bireylerin en iyimser tabloyla %20nın bu tip oyulari sevdiğini ele alıp bunlarda sadece %50sinin oyunu satın aldığını düşünün. Şirket için yeterli gelmeyecek ve oyunu geliştirmeyi bırakacaklardır. Globalde durum biraz daha farklı daha büyük bir kitle daha fazla müşteri kazan, kazan modeli 😂
Yani sana mesaj yazacağım da bana yazdığın mesajlardan da para kazandırıcam diye hayıflanıyorum. Sanırsın bir bilim adamısın da forumda mesai harcıyorsun. Bütün mesajların sadece ve sadece Türkiye aleyhtarı mesajlarla dolu sözüm ona muhalif. Ya Vesteli karalar ya savun sanayi üretimlerini karalar, illa Türklere ait bir şeyi Almanlarla kıyaslayıp karalama telaşı. At sahibine göre kişner diyeceğim de o da ne ki diyeceksin.
Koriander laut Pferdebesitzer diyeyim sen anla. Almancam iyi değil anca bu kadar sen düzeltirsin.
-
Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim bu konu hakkında bilgim yoktu öğrenmiş oldum çok saol hocam
Peki arabanın plakası türk plakası olsaydı plakadan dolayı satın almayacaklarmıydı ?
50 lira ne mi? dostum hangi ülkede yaşıyorsun sen 50 TL şu an HİÇBİR ŞEY. Ülkenin parası pul olmuş gitmiş. 1 kilo tavuk, 1 koli yumurta, 2 süt alsan 50 TL tutuyor. pazardan 3 kilo bir şey al yine 50 TL. 8 dolar falan ediyor 50 TL dediğin şey. dışarıda köpek ölüsü yesen 20 TL olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bu cevabı gerçekten gecenin bi yarısı uyku sersemi falanken vermene veriyorum gerçekten forumdaki IQ düşüklüğüne bağlamak istemiyorum uykumdan uyandığıma yazık lütfen yazdığımı oku ben de aynı şeyi söylüyorum bana göre oyun gereksiz pahalı zaten 50 tlyi az bile bulmuş değilim yani 20-30 olsa tamam herkes alsın daha çok kazansınlar diyorum ben de zaten 50 tl bu oyun için hiç bişey demiyorum yanii umarım artık herkes anlar
Fazla etki etmezdi ama global pazarda olunca Almanya veya İngiltere baz alınarak yapılmış. ETS gibi. Zor bı yanı yok 😂
27yıl olmuş benim sektorde elektronik, bilişim, internet (tıp 2milyon sayfa + uygulama, tarih 5yıl araştırma,...) . Yeni jenerasyonda amma saygısız oluyor ! Bir bildiği vardır, bir şeyler üretmiştir kilit noktalarda proje üretmiştir iş bitirmiştir öncülerdendir aklına gelmiyor demek ki.
-------------------------------------------------------
Üyelik tarihi 2019 olan adama laf anlatıyorum. Hadi bakayım kardeşim.
monacomen
Katılım zamanı: 2 Aralık 2019
-
quote:
Orijinalden alıntı: firat_kilic27yıl olmuş benim sektorde elektronik, bilişim, internet (tıp 2milyon sayfa + uygulama, tarih 5yıl araştırma,...) . Yeni jenerasyonda amma saygısız oluyor ! Bir bildiği vardır, bir şeyler üretmiştir kilit noktalarda proje üretmiştir iş bitirmiştir öncülerdendir aklına gelmiyor demek ki.
-------------------------------------------------------
Üyelik tarihi 2019 olan adama laf anlatıyorum. Hadi bakayım kardeşim.
monacomen
Katılım zamanı: 2 Aralık 2019
Garip bir adamsın ama kesinlikle akıllı değilsin. Ve bir insanın yaşını işini gücünü ve zekasını ve hatta kariyerini tahmin etmek için DH üyelik tarihini baz almak ise kesinlikle ahmakça bir tutum. Bir insan istediği yaş ve günde foruma üye olabilir ve doğar doğmaz okula yazılır gibi foruma insan üye yazılmaz. Bunu benim sana söylemem ile öğrenmen ne acı bir tecrübe, seni fazlaca abandone yaptım kusura bakma.
Burada bu kadar uzun süre üye olman da senin zeka ve deneyimini değil belki de 7/24 foruma yazı yazmanın bir mesai derdinin olduğunu gösterir. Ama bu zeka ile aldığın ücreti hak ettiğini sanmıyorum.
-
Aerosoft yayıncı firma, geliştirici firma simula games.https://simulagames.com/our-team/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X