Şimdi Ara

Türk yapımı simülasyon oyunu Truck and Logistics Simulator çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya birader kafatasının içinde ne var merak ediyorum hak etmiyor diye bişey mi dedim git oku bi çıldırttın beni 3 yaşında mısın anlamadım ki? Daha çok kitleye ulaşmak ve herkesin alabilitesi olsun diye 20-30 olsa daha çok kazanırlardı zaten dedim anlamamakta ısrar edeni ilk defa görüyorum bu forumda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türü nedeni ile zerre ilgimi çekmedi ve içeriğe bakınca da çoğu insanın "Uff saatlerimi gömerim haa" diyeceği bir oyuna benzemiyor. Gerçekten de mobile çok uygun. Kaldı ki Steam yorumlarına baktığımda 50 liralık bu tarz bir oyunda olmaması gereken düzeyde optimizasyon sorunları olduğundan bahsediliyor. Öncelikle ekibe başarılar diliyorum Türkiye'de bu tarz firmaların ve çalışmaların olması bence çok iyi. Onun dışında oyun oynayan ve çok seçici olan biri olarak tekrar ediyorum, bu oyun PC platformu için fazla basit ve geliştirilmemiş. Kaldı ki PC'de böyle sıkıntılar çıkaran bir oyunun mobil versiyonu da çok gelecek vaat etmiyor olacaktır. Neyse umarım başarılı olurlar ve hatrı sayılır bir geri dönüş alarak kendilerini daha da geliştirirler. Sonuçta oyun yapmak türü ne olursa olsun kolay iş değil. Tüm o modeller fizik motoru online alt yapı büyük emek var.

• Oguzcanyy O kullanıcısına yanıt
    Oyun başka ulkede geciyodur knk büyük ihtimal ondan

• Gurur duyulacak bir oyun. Belki başlangıç bilemiyoruz. Ben tebrik ederim ama her oyunda gördüğümüz milletlere özel olguları bu oyunda da Türkiye’ye özel görmek isterim. Örneğin plaka, şirket isimleri, şehir isimleri gibi.

• Güzel bunu da satmazsiniz inşallah

• Şöyle güzel bi IRGAT SIMULASYON oyunu çıksa bu ülkede yok satar. Köyde maraba olcaksın tarlada güzel çalışmadığında ağa gelip seni falakaya falan yatırcak bayılır bizim oyuncular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almam abi, isim niye yabancı nasıl Türk oyunu bu

• Süper! En sevdiğim tarzda oyunlar keşke gerçek şehirler olsaymış ama yine de süper.  

• buradakilerin hangileri türk?

kurucular;

Winfried Diekmann, Bernward Suermann & Ralf Hartmann.

satış & pazarlama;

Volker Brüggemann

Carina Pelkmann

Nicole Schmidtmeier

Cedric Matthys

Jessica Prudnikov

müşteri hizmetleri;

Mathijs Kok

Heinz Flichtbeil

Jon Rotaetxe

Mario Donick

Manuel Norge

...

ve bu resimdekilerin hiçbiri Türke benzemiyor

https://www.aerosoft.com/us/about-us  

neyse bir çok kitle araştırmadan ikna olmuş zaten, onları üzmeyelim

edit: haber kaynağı eksik olduğu için aerosoftun yayıncı kuruluş simulagames in geliştirici olduğunu belirtmemiş dolayısıyla oyun tamamen yerli olmuş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 26 Haziran 2020; 15:38:26 >

• sadistica kullanıcısına yanıt
    Sen yanlış bir yere mi baktın ? https://simulagames.com/tr/ekip/

• çok harika duruyor özellikle de grafikler çok iyi duruyor

Aerosoft Almanya da kurulmuş bir şirket. Türk olan Simula 😂😂😂

• fiyatı biraz daha inerse destek amaçlı bende alabilirim

AeroSoft yayıncıymış geliştirici değil.

"Bilgisayar, Nintendo Switch™, Xbox ve PS4 versiyonları yayımcımız Aerosoft tarafından yayınlanacak."

• Türk yapımı diyor plaka yabancı saçmalık

• enesguney kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye pazarına değil globale açılıyor. Mantıklı olan bu deguk mi?

https://simulagames.com/tr/hurriyet-gazetesinde-yer-aldik/
    Mehmet Can Kahraman
    Osman Balcı
    Sümeyye Kahraman
    Hüdayi Karapınar

• enesguney kullanıcısına yanıt
    O zaman Euro Truck Simulator'ün -zaman içinde farklı farklı ülkelerden araçlar kullanıp, türkiye haritasını getirmesi vs. de saçmalık (bak plaka demiyorum, koca map / dlc)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 24 Haziran 2020; 21:6:14 >
  • Tebrik ederim yazılımcılarımızı. Grafikleri ve birkaç özelliği çok hoşuma gitti. Ekibin başarılarının devamını dilerim.

quote:

Simula Games is an independent game studio located in Ankara/Turkey and Paderborn/Germany. The team has been working on Truck & Logistics Simulator for mobile, Nintendo Switch and PC platforms since 2014.

Sitesinde böyle bir açıklama yer alıyor. Plakaların yabancı plaka olmasının sebebi bu galiba.

• Plakaları niye yabancu kullandılar acaba fikri olan varmıdır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.