Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 1-2 Grafikler Kalitesiz Ve FPS Düşük?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopumda harici 1 GB Nvidia GeForce GT 240M ve RAM yardımıya 2796 MB a çıkan TurboCache ekran kartı var. Euro Truck Simulator 1 ve 2'de ekran ayarlarını doğru yaptığım ve ekran kartı sürücüsünü en son güncellemeye yükselttiğim halde, oyunun grafik kalitesi ve FPS değeri düşük (görüntü takılıyor ve kasılıyor).

Geçenlerde Onboard ekran kartı kullanan 3 GB RAM li Asus laptopta test ettim, harikulade güzel çalıştırıyordu makine. İki cihazın da RAM ve ekran kartı değerleri ortada. Hatta Asus'da ekran kartı bile yok. Çok şaşırdım. Bilmediğim bi sebebi mi var?

Burada oyunun sistem gereksinimleri yazıyor;

http://www.scssoft.com/eurotrucksimulator2.php

Anladığım kadarıyla benim sistemim yeterli. Siz ne dersiniz?

• Kardesim suan mobildeyim verdigin linke bakamadim ama oyunda problemde olabilir sil tekrar yukle olmadi game boooster yukle onla calistir simdilik sana bole yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXfree

Kardesim suan mobildeyim verdigin linke bakamadim ama oyunda problemde olabilir sil tekrar yukle olmadi game boooster yukle onla calistir simdilik sana bole yardimci olabilirim

Sağolasın hocam Game Booster'ı kurdum. Oyun eskiye göre daha iyi ancak yine de yeterli değil. 1 saat kesintisiz oynadım ve sürenin dolmasına yaklaştığımda FPS bi hayli düştü ve işlemci çok ısındı. Yapılabilecek başka birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

quote:

Kardesim suan mobildeyim verdigin linke bakamadim ama oyunda problemde olabilir sil tekrar yukle olmadi game boooster yukle onla calistir simdilik sana bole yardimci olabilirim

Sağolasın hocam Game Booster'ı kurdum. Oyun eskiye göre daha iyi ancak yine de yeterli değil. 1 saat kesintisiz oynadım ve sürenin dolmasına yaklaştığımda FPS bi hayli düştü ve işlemci çok ısındı. Yapılabilecek başka birşey var mı?

Kardesim ben hala mobilim istersen internetten ping dusurmeye azcik da olsa yardimci olan programlar var onlari bul ve kur.Oyunun grafik ayarlarini dusurmeyi dene laptopsa sarja takip oynamayi bir dene yada guc seceneklerinden yuksek performansi ayarla

• quote:

quote:

quote:

Kardesim ben hala mobilim istersen internetten ping dusurmeye azcik da olsa yardimci olan programlar var onlari bul ve kur.Oyunun grafik ayarlarini dusurmeyi dene laptopsa sarja takip oynamayi bir dene yada guc seceneklerinden yuksek performansi ayarla

Ben oyunlardan anlayan biri değillim hocam. Ping düşürme nedir? Gücü yüksek performansa ayarladım, FPS konusunda çok fark etti gerçekten. FPS sorunu düzeldi sayılır ama grafikler neden piksel yoğunluğu olan fotoğraf gibi görünür sence? Grafik ayarlarımda sorun yok.

• Valla hocam cidden neden ole gozuktugunu bende anlamadim.ayni oyun bendede var bi ayarlarina bakiyim cevap vericem

• quote:

Valla hocam cidden neden ole gozuktugunu bende anlamadim.ayni oyun bendede var bi ayarlarina bakiyim cevap vericem

Tamam hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam işlemci sıcaklığı 93, ekran kartının ki ise 77 dereceyi görüyor. Ben T6600 işlemci kullanıyorum makinemde ve teknik özelliklerde maksimum 90 derece olduğu yazıyor. Ben daha önce 70 dereceyi aştığımı hatırlamıyorum. Bu normal mi?
  • quote:

Hocam işlemci sıcaklığı 93, ekran kartının ki ise 77 dereceyi görüyor. Ben T6600 işlemci kullanıyorum makinemde ve teknik özelliklerde maksimum 90 derece olduğu yazıyor. Ben daha önce 70 dereceyi aştığımı hatırlamıyorum. Bu normal mi?

hocam aslında normal sıcaklık 60-68 diye hatırlıyorum ama açıkcası sana kesin cevap veremicem çünkü bunun hakkında pek bir bilgim yok.Bence birazdaha araştır foruma bak
  • quote:

quote:

Hocam işlemci sıcaklığı 93, ekran kartının ki ise 77 dereceyi görüyor. Ben T6600 işlemci kullanıyorum makinemde ve teknik özelliklerde maksimum 90 derece olduğu yazıyor. Ben daha önce 70 dereceyi aştığımı hatırlamıyorum. Bu normal mi?

hocam aslında normal sıcaklık 60-68 diye hatırlıyorum ama açıkcası sana kesin cevap veremicem çünkü bunun hakkında pek bir bilgim yok.Bence birazdaha araştır foruma bak

Hocam işlemci ve ekran kartının termal macunlarını yenileyerek ve fanı temizleyen ısınma sorununu çözdüm. Kasma yok denecek kadar azaldı ama halen kamyon yürürken görüntü aniden takılıyor. Sinyal verdiğim zaman sinyal sesi belli bir ritme göre çıkmıyor, bir hızlanıyor bir yavaşlıyor. Bu da oyunun kasmalar yaptığına işaret diye düşünüyorum.

Minumum sistem gereksinimleri şunlar;

• Microsoft® Windows® XP or above
    • Dual core 2.4 GHz equivalent processor or better
    • 2 GB of system RAM
    • 3 GB available hard disk space
    • 256 MB video card GeForce 7600 GT-class equivalent or better.
    The game officially supports only cards with ATI and Nvidia chipsets.
    • Sound card with speakers or headphones
    • Microsoft Mouse or compatible pointing device
    • DirectX 9.0c or above

Benim makine bu listeye göre kat kat daha iyi ama neden bu sorunları yaşıyorum hala anlamış değilim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.