Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 - Deluxe Bundle nedir? nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeğenim özellikle bu oyunu ve orjinalini istiyor. Nereden nasıl daha ucuza ve güvenli sıkıntısız bir şekilde temin edebilirim? Birde neden orijinal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal alirsan multiplayer oynarsin.Multi cok eglenceli.Ben steam indiriminden deluxe bundle'i 40 liraya getirmistim.Ama icin kabin ici aksesuarlari yokmus 50ye geldi zarara girdim.Sadece istediklerimi alsam 32ye geliyodu 8 daha ekliyip deluxe alayim dedim.Sonra da 10 lira kabin ici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primitive Yordle

Orjinal alirsan multiplayer oynarsin.Multi cok eglenceli.Ben steam indiriminden deluxe bundle'i 40 liraya getirmistim.Ama icin kabin ici aksesuarlari yokmus 50ye geldi zarara girdim.Sadece istediklerimi alsam 32ye geliyodu 8 daha ekliyip deluxe alayim dedim.Sonra da 10 lira kabin ici

Şu anda alsak uygun bikampanya var mıdır? veya ne kadara alırız?
    teşekkürler..

• şuan kampanya yok stantard 40 tl
    kampanya olursa 7.50 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

şuan kampanya yok stantard 40 tl
    kampanya olursa 7.50 tl

40tl için link alabilir miyim?
  • Steamden bakin iste...

Dun indirimdeydi mesela. Sık araliklarla kontrol edin veya indirim icin kendinize mail gelmesini saglayin. Bunu ayarlardan yapabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deluxe Edition gereksiz. North+gold olsun yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ets 2 dlc nasıl alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Black Friday'de Deluxe Pack 40 TL'di.. Bide üstüne Cabin aksesuar paketini aldim 150 liraya alacağim şeyi 46 TL'e aldim.. Bazi indirimleri kaçirmamak lazim aslinda.. Normalde sadece ETS2 + İskandinav + Going east + High Power cargo + tek tek alsan 70 75 liraya geliyodu.. Bu şekilde Tüm dlcler ekler kekler 46 liraya gelmişti..

Şuandaki mevcut indirimde fena değil, ats denen ETS2'nin tır harita modlu oyunu biraz oturana kadar ki daha onun yiyeceği çok ekmek var, Bu fiyata Deluxe paket bi dahaki yilbaşina kadar falan düşmez diye tahmin ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 10 Şubat 2016; 3:42:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.