Bildirim
Euro Truck Simulator 2'nin Polonyalı rakibi konsollara geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sevemedim gitti bu oyunu 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rezalet sürüş, rezalet fizikler, rezalet grafikler.
neredeyse 15 yaşına girecek olan ETS 2'nin de, ondan nispeten daha genç diyebileceğimiz ATS'nin de ne rakibi ne alternatifi.
mobil oyun olması gerekirken -ki Android'deki Truckers of Europe 3 bile gömlek gömlek üstün şu "şey" yanında- kazara PC için çıkmıştı, şimdi daha büyük bir kaza ile konsollara da geliyormuş.
MEH
-
Türleri çok farklı ETS ile yarışa giremez bu oyun ETS de koskocaman gerçek harita mevcut bu oyun senaryo ile hareket ettiğimiz haritası da bir elin parmağını geçmeyecek kadar küçük iki oyunda farklı kulvardalar ETS yaklasabilecek oyun yok şuan...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O oyunu oynayan saftır neyi rakip oluyor ets2 ye alaskanın .d
-
Ya bi git bide ets 2 daha iyi diyor ART yi geçen oynamıştım kabinden çıkma var açlık susuzluk, kendi ellerine takip çıkarıyorsun yükü satma yerine geldiğinde kendin yükü söküp Adams gidip paranı alıyorsun falan falan çok daha gerçekçi ha bide bilmiyorsan ets 2 yi de oynadım
-
Ets 2 ile kıyaslayınca geride kalıyor ama ets2 konsolda yok. Pc de de ets2den sıkılınca şöyle bir dağ havası, karda tır süreyim yolda aracıma benzini doldurayım benziklikten çikolata alayım derseniz idare eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Art nedir hocam hangi oyun ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X