Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 VE American Truck Simulator Multiplayer VİDEOLU Kurulum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
89.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengo_19

bence olmaz ...

Olur olur İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

ARKADAŞLAR PANİK YOK BİRAZ SABIR. 2013 SONUNDA MP ÇIKACAKMIŞ. SİTESİNDEN OKUDUM.SİTEYE GİRİNCE EN ÜSTTE FOTODA 'END OF 2013' YAZIYOR. AMA YAPAY ZEKA OLMAYACAKMIŞ. İLETİŞİM İSE SADECE 1-2 MİL YAKINDAKİLERLE SESLİ VEYA YAZILI OLARAK OLACAKMIŞ. BİR DE ONLİNE OLAN HERKESİ HARİTADA GÖREBİLECEKMİŞİZ.

Bilgi için saol kardeş heyecan ile bekliyoruz

Önemli değil kardeşim. .)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsa güzel olur ama emin olun bokuda çıkar :D düşünsenize birsi kavşakta tırı yan olarak park ediyor kimse geçemiyor :( ama tabi olsa güzel ol
  • Ben bir knight online silkroad gibi online olmasından ziyade kendi serverlarımızı kurabildiğimiz şekilde online olmasını isterdim.Mesela kendi oyunumuzu kurduk şifreyle alıyoruz böylece kontrol daha kolay olurdu aksi takdirde hileler gırla gider.

Ha daha ortada olup olmayacağı belli değil
  • multi olursa süper olur yaa şirket kurardık
  • Olur İnşallah.
  • ETS 1 'den beri aklımda olan birşeydi keşke olsa diye. Bakalım umarım yaparlar öyle bir durumda AI 'yi tamamen kaldırmaları gerekir yoksa kazalardan yolda gidecek yer kalmaz.

Düşünsenize trafik filan oluyor muhteşem olur. Yapımcı firma bunu kendisi yapıp DLC olarak satsaydı satışları patlatırdı diye düşünüyorum.
  • Böyle birşey olmayacakmış. 2 Haziran'da çıkan şöyle bir haber var: Euro Truck Simulator 2 Hakkında Önemli Uyarı!
  • Ne zaman çıkacak beyler bu ya, 2013 yazında çıkacak denildi hala haber yok
  • İnşallah Olur Ya Ortam Olan Bir Oyun Lazım :D
  • Arkadaşlar ETS 2 multiplayer olucak büyük ihtimalle ama bu sene olucağını zannetmiyorum aynı zamanda SCS dışında bi firma ve ya oyunc topluluğu da yapamaz bu işi World Of Trucks ile SCS multiplayer sinyalleri verdi ayrıca Euro Coach Simiulator hakkında da uzun zamandır haber yok bence online mod ile uğraşıyolar her iki oyunda da.
  • https://www.worldoftrucks.com/en/create_account.php burda online faln dio üye ol gibisinden konuşuo bn üye olamadm ama oyunun orjinali ile sanırm artk online oynanabilio , bilen biri varsa bizede bilgi versnde eğer oynanabiliosa orjinalini alalm ya =)
  • haber yokmu arkadaşlar daha .?
  • Adamlar oynuyor burdan izleyebilirsinizhttp://www.twitch.tv/eliximus/
  • güncelleyelim 1 saat sonra mp başlıyor sonunda oldu
  • arkadaşlar benide gruba alırmısınız birde mp çıkarsa nerden indireceğiz yalnız benim ets 2 internetten indirme çalışırmı bende
  • ben çalıştıramıyorum ya, açılmadan hataya düşüyor. xp sp3 uyumluluk modunu ve admin olarak çalıştırmayı denedim.
    yamayı da steam hesabı ile giriş yapıp indiriyoruz o kıllandırdı beni
  • Ben hiçbir şey anlamadım. Steam harici oynanamıyor mu? Orijinal ETS2 alsam oynayamaz mıyım? İlla 25 dolar mı bayılacaz Steam'den indirip? Birileri bir yol yordam gösterebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Ben hiçbir şey anlamadım. Steam harici oynanamıyor mu? Orijinal ETS2 alsam oynayamaz mıyım? İlla 25 dolar mı bayılacaz Steam'den indirip? Birileri bir yol yordam gösterebilir mi?

Bende korktum ama normal keyler ile steamde aktivasyon yapılıyor normal sürümü silip temiz steamden indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 2 Mayıs 2014; 3:36:38 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.