Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 VE American Truck Simulator Multiplayer VİDEOLU Kurulum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
89.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni bir haber varmı onlıne yapmayacaklardı en son ne güzel olurdu onlıne olsaydı.Güncellemelerle yettinelim bizde ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

Arkadaşlar yeni bir haber varmı onlıne yapmayacaklardı en son ne güzel olurdu onlıne olsaydı.Güncellemelerle yettinelim bizde ne yapalım.

1 Haziran'da multiplayer beta çıkacak diye duydum bu hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

Arkadaşlar yeni bir haber varmı onlıne yapmayacaklardı en son ne güzel olurdu onlıne olsaydı.Güncellemelerle yettinelim bizde ne yapalım.

1 Haziran'da multiplayer beta çıkacak diye duydum bu hafta.

inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mp çıkınca inşallah orjinal olmayanlar da oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

mp çıkınca inşallah orjinal olmayanlar da oynayabilir.

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

mp çıkınca inşallah orjinal olmayanlar da oynayabilir.

aynen

Mp çıksında orjinal almaya razıyım.
  • Arkadaşlar retarder'ı aktif edince (tikleyince) oyun çalışmayı durduruyor. 1.3.1 versiyonuna sahibim. Nedeni ne olabilir acaba? Retarder'ı kullanamayacağım sanırım :)
  • Multiplayer yenden mi dönüyor???
  • inşallah multiplayer hemen çıkar da oynarız

• Beyler bende bu modun olmasını isterdim ama böyle olsa userler sapıtırdı bilerek çarpardı uzun lafın kısası düzen denen bişey olmazdı, bir haritada sadece o grubun şirketin Örn:DH Nakliyat ve online oyunlardaki gibi hangi şirket daha iyi vb. şeyler olduğunda örnek vermek gerekirse şirket leveli, oyun amaçsızlıktan çıkardı rekabet başlardı bi haritada sadece o şirketin araçları olduğunda düzen sağlanırdı.Benim şahsi görüşüm bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadafaka

Beyler bende bu modun olmasını isterdim ama böyle olsa userler sapıtırdı bilerek çarpardı uzun lafın kısası düzen denen bişey olmazdı, bir haritada sadece o grubun şirketin Örn:DH Nakliyat ve online oyunlardaki gibi hangi şirket daha iyi vb. şeyler olduğunda örnek vermek gerekirse şirket leveli, oyun amaçsızlıktan çıkardı rekabet başlardı bi haritada sadece o şirketin araçları olduğunda düzen sağlanırdı.Benim şahsi görüşüm bu yönde.

Supervisor sistemi uygulanırsa hiç bir şey olmaz,düzeni bozana anında kick :D Fsx'te işler böyle yürüyor mesela belli kurallar var uymayanlarda dediğim gibi

• Bencede olmazdı birbirine çarpan tabii bilerek zaten çok belli olur adamın niyeti bir puan olurdu bilerek mi artık bilmeyerek mi çarptı ona göre - puan iyi sürerse + puan alırdı . Tır dernekleri , firmalar vs. gibi şeylerin başkanlarıda bunları göz önünde bulundurup adam alır atma gibi durumlar olurdu iyi olurdu yaa :D
  • Gelsin de otobanda kapışırız
  • Multi geliyor diye bu sabah gittim kutusuyla aldım

İnşallah beklediğimiz gibi multi gelir sollamaları görün ondan sonra
  • Yalan oldu
  • http://ets2mp.com/showthread.php?tid=527

Atılan Tarihe Bakın Bu Ay Yani Yalan Olmadı
  • bence olmaz ...
  • ARKADAŞLAR PANİK YOK BİRAZ SABIR. 2013 SONUNDA MP ÇIKACAKMIŞ. SİTESİNDEN OKUDUM.SİTEYE GİRİNCE EN ÜSTTE FOTODA 'END OF 2013' YAZIYOR. AMA YAPAY ZEKA OLMAYACAKMIŞ. İLETİŞİM İSE SADECE 1-2 MİL YAKINDAKİLERLE SESLİ VEYA YAZILI OLARAK OLACAKMIŞ. BİR DE ONLİNE OLAN HERKESİ HARİTADA GÖREBİLECEKMİŞİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyekta07 -- 19 Ağustos 2013; 10:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

ARKADAŞLAR PANİK YOK BİRAZ SABIR. 2013 SONUNDA MP ÇIKACAKMIŞ. SİTESİNDEN OKUDUM.SİTEYE GİRİNCE EN ÜSTTE FOTODA 'END OF 2013' YAZIYOR. AMA YAPAY ZEKA OLMAYACAKMIŞ. İLETİŞİM İSE SADECE 1-2 MİL YAKINDAKİLERLE SESLİ VEYA YAZILI OLARAK OLACAKMIŞ. BİR DE ONLİNE OLAN HERKESİ HARİTADA GÖREBİLECEKMİŞİZ.

Bilgi için saol kardeş heyecan ile bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.