Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 VE American Truck Simulator Multiplayer VİDEOLU Kurulum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
4
Favori
89.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

Orijinalden alıntı: ersin985

Merhabalar
    Oyunu cd olarak hiçbir teknoloji markette bulamadım, steamdan alıyım dedim 39.99 dolar fiyat çıktı. Oyunu mutlaka orjinal almak istiyorum ancak bahsettiğiniz 30 tl fiyatı steam üzerinde göremedim. Bir indirimi, yöntemi falan mı vardır acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim

nucLear isimli arkadaştan 32TL küsüre aldım ve steam üzerinden aktif ettim. GG üzerinden satışı falanda var bir bak derim .

Bence 2.EL alabilir o fiyata yoktur 30TL'ye

nasıl ikinci el sıfır key veriyor kendisi forum linkini veriyorum insanları yanlış bilgilendirmeyin.

http://resim.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Merhabalar
    Oyunu cd olarak hiçbir teknoloji markette bulamadım, steamdan alıyım dedim 39.99 dolar fiyat çıktı. Oyunu mutlaka orjinal almak istiyorum ancak bahsettiğiniz 30 tl fiyatı steam üzerinde göremedim. Bir indirimi, yöntemi falan mı vardır acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim

aşağıdaki linkte veriyorum nucler forum ilanını kendisi her türlü yardımcı olur sattığı oyunlar sıfırdır ve oyun söylediğiniz fiyat yanlış bilgi verenlere bakmayın iyi günler

• Online olursa sevinirim. Ama şuna değinmek zorundayım

Online Oyunlar ---> Trollerle doğru orantılıdır. Bu oyunda da Allah bilir şehirde 180 basıp tam teslimatı yapacağımız anda çarparlar :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

Merhabalar

aşağıdaki linkte veriyorum nucler forum ilanını kendisi her türlü yardımcı olur sattığı oyunlar sıfırdır ve oyun söylediğiniz fiyat yanlış bilgi verenlere bakmayın iyi günler

Yanlız senin verdiğin sade cd key adam orjinal cd'de istiyor.

• Okuma ve anlama Türkçemiz'de önemi çoktur lütfen okuyup anladıktan sonra cevap verelim kardeşlerim.Ön yargılı olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

hayır arkadaşlar şu anlık yok bekliyoruz hayırlısı bakalım

Hocam ben şurda çevirmiştim de, ilk mesajı editleyin isterseniz. Şirket konusunda çevirmiştim.

Büyük Şubat Güncellemesi

Oyun geliştirme aşamasında büyük bir güncelleme yok ama başka güzel haberlerimiz var.

Buluşma noktası
    Manuel ve Tobias büyük bir harita modunda çalışıyorlar, sadece multiplayer için. Çok önceden bu düşünceyi bulduk ve Man_machine'de bu fikri destekledi, böylece düşündük ki insanların hoşuna gidebilir.

Yaklaşık bu karalama gibi olacak;

Euro Truck Simulator 2 VE American Truck Simulator Multiplayer VİDEOLU Kurulum
    1 - Geniş giriş
    2 - Büyük bilinmeyen bina
    3 - 2 büyük otel
    4 - Bilinmeyen bina
    5 - 2 büyük tamir mağazası
    6 - Büyük park yeri
    7 - Büyük benzin istasyonu
    8 - Park yeri/Dinlenme yeri

Ve ''soru işaretimiz'' var. Bu mod çıkana kadar gizli kalacak.
    Buraya istediğimiz bir şey ekleyeceksek,mükemmel olur fakat daha emin değiliz.

Bu harita hakkında güncelleme yapacağız.

Fazladan park yerleri
    Ayrıca haritanın çeşitli yerlerinde park yerleri olacak. Sadece park edebileceğinize emin olmak için.
    Bu park yerleri ''buluşma yeri'' kadar mükemmel olmayacak ama sürücülere çok yardımı dokunacak.

Ve de ayrıca bir ''otomatik park sistemi'' olacak ve bu, yolda tehlikeli şekilde kaldığınızda sizi en yakın park yerine park ettirecek.

Şirketler, kiralama vs.

Burada hala bilinmezlikler var, kiralama, patronluk vs. Ve dürüst olmak gerekirse; bunu daha düşünmedik ama bir kaç güzel fikrimiz var;

- Her şirket şoförlerine tır almak için 10.000.000€ alacak.
    - Patron şoförlerine tırlarını sürebilmesi için izin verebilecek.
    - Her şirket, tırı için kendi skinine sahip olacak. İleriki sürümlerde şirketler dorse skinine'de sahip olacak.
    - Tır modifiyesi şoförlere aittir. Bunu şoförler yapabilir, patron buna karışamaz.

Oyunda ''eBay''gibi bir sistem olacak. Patronlar tırlarını ve şoförlerini takas edebilir/satabilir.
    Daha fazla bilgi bu konu üzerinde olacak çünkü daha düşünecek çok şeyimiz var.

Diğer bilgiler:
    - Şoförler paralarını birbirleriyle değişebilir. (SA-MP gibi)

Teşekkürler kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Online olursa sevinirim. Ama şuna değinmek zorundayım

Online Oyunlar ---> Trollerle doğru orantılıdır. Bu oyunda da Allah bilir şehirde 180 basıp tam teslimatı yapacağımız anda çarparlar :/

Oyunda Allah'tan hız sınırı var. MP'de de kaldırılmayacak bu.

Troll konusunda haklısın. Burda bize düşen görev onları şikayet etmek olabilir ancak. Ama böylelerinin fazla olmasa da olacağı aşikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mod iptal olmuş, sitesine girin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Mod iptal olmuş, sitesine girin

Gerçekse kötü olmuş

• Evet Mod İptal olmuş beyler.
  • Hayda niye iptal olmuş?
  • Troller yüzündendir :D
  • haydaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ero SenniN

Evet Mod İptal olmuş beyler.

Haydaaa, sitesine giremeyince düşündüm de heralde sorun vardır diye bakmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

Merhabalar

Cevaplarınız için tek tek hepinize teşekkür ederim. Cd olarak temin etmem şart değil orjinal olsun güncellemeleri vs yapabileyim, gerekirse yorumlardaki online oyun modu çıkarsa oynayabileyim istiyorum mümkünse tabi. Bu yüzden osmanlı06 isimli arkadaşımın yönlendirdiği nucLear isimli arkadaş yorumlardan anladığım kadarıyla güvenilir birisi, oyunu temin etmek için onunla iletişime geçeceğim

• SCS Software reddetmiş kararı.
  • quote:

SCS Software reddetmiş kararı.

SCS reddetmemiş. Geliştiriciler kodlamayı çok zor bulduğu için iptal etmişler.
  • quote:

quote:

''We talked with SCS Software and just decided this thing.'' We'ye hiç dikkat etmedim, yanlış bilgilendirme için özür dilerim, hata mı düzelltiğiniz için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

''We talked with SCS Software and just decided this thing.'' We'ye hiç dikkat etmedim, yanlış bilgilendirme için özür dilerim, hata mı düzelltiğiniz için teşekkürler

Rica ederim

• multi çıkmaması daha iyi hileci eziklerden mahvolurdu oyun ama güzel bir genişleme paketi çıkarılsa içine türkiyeyide alan tadından yenmez
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.