Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 VE American Truck Simulator Multiplayer VİDEOLU Kurulum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
89.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mp çıksın şirket kurulur aslında sorun değil , önemli olan az hatalar ile güzel bir mp gelmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: aL3n.

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

quote:

Arkadaşlar benide alın gruba. Online manyak olacak.

Mercedes 1840.

Sendemi oynuyordun bu oyunu Gruba sitesinden başvuru yap yardırırız hepberaber

Oynamak ne kelime Gökhan :) Oyun orjinal aldım yanına Logitech Driving Force GT aldım . :)

Gerçekten öyle bir site varmı :)

Oh oh maşallah bu arkadaşların kurduğu türk grubunun sitesihttp://ets2.z-tr.com/ burasıda multiplayerin yapıldığı sitehttp://ets2mp.com/index.php üyelik alıp başvurursun, daha çıkmasına var ama insan şimdiden sabırsızlanıyor

Hocam DonanımHaber olarak bir şirket kursak fena olmaz aslında. Bu oyunu oynayan çok kişiyiz. İlgilenirseniz böyle bir grup açıp ets2mp forumuna başvuru yapacak birisine ihtiyacımız olacak.

Hocam zaten halihazırda kurulu bi şirket vardı türklerden oluşan, bende ona başvurdum. Benim için farketmez zaten hangisi olduğu önemli olan sohbet muhabbet eğlenmek :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benide alın gruba. Online manyak olacak.

Mercedes 1840.

Sendemi oynuyordun bu oyunu Gruba sitesinden başvuru yap yardırırız hepberaber

Oynamak ne kelime Gökhan :) Oyun orjinal aldım yanına Logitech Driving Force GT aldım . :)

Gerçekten öyle bir site varmı :)

Oh oh maşallah bu arkadaşların kurduğu türk grubunun sitesihttp://ets2.z-tr.com/ burasıda multiplayerin yapıldığı sitehttp://ets2mp.com/index.php üyelik alıp başvurursun, daha çıkmasına var ama insan şimdiden sabırsızlanıyor

Hocam DonanımHaber olarak bir şirket kursak fena olmaz aslında. Bu oyunu oynayan çok kişiyiz. İlgilenirseniz böyle bir grup açıp ets2mp forumuna başvuru yapacak birisine ihtiyacımız olacak.

Hocam zaten halihazırda kurulu bi şirket vardı türklerden oluşan, bende ona başvurdum. Benim için farketmez zaten hangisi olduğu önemli olan sohbet muhabbet eğlenmek :)

Var biliyorum ama DonanımHaber olarak şirket kursak fena olmaz. O şirkette mantıklı olabilir. En azından başlangıç için. Biz kurduk bir şeyler, isterseniz gelin bir bakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_71656372/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71656915

• Gruba sonra katılacak ben

• quote:

Orijinalden alıntı: pemrsona

merak ettiğim oyun ya geçen alacaktım inetrnetten biraz araştırdım grafiklerle ilgili olumsuz yorumlar vardı. sizce oyunun eksiklikleri neler?

Dostum Alcaksan 30Liraya Temin Edebiliyoruz Steamdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu orjinal alalım arkadaşlar 30 tl yi her türlü hak ediyor.

Online de olur sa bu fiyat bedava.

• quote:

Oyunu orjinal alalım arkadaşlar 30 tl yi her türlü hak ediyor.

Online de olur sa bu fiyat bedava.

• Beklıyoruzz
  • TR'de ilk şirket kurulumu tarafımızca yapıldığında oldukça mutluyuz elimizden geldiğincede Türkiye adına en iyi hizmeti verebilmek olacaktır. Bizde bir gaming ekibi olarak katıldık ilerleyen zamanlarda ets2mp test ekibi olabiliriz. [Z]Group adına konuşuyorum kendi formumuzdada takip edebilirsiniz bizleri...

sampz.net | ets2.z-tr.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarMarD

TR'de ilk şirket kurulumu tarafımızca yapıldığında oldukça mutluyuz elimizden geldiğincede Türkiye adına en iyi hizmeti verebilmek olacaktır. Bizde bir gaming ekibi olarak katıldık ilerleyen zamanlarda ets2mp test ekibi olabiliriz. [Z]Group adına konuşuyorum kendi formumuzdada takip edebilirsiniz bizleri...

sampz.net | ets2.z-tr.com

tamam takip etmeye çalışırız

• bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz

• up up

• Herhangü bir gelişme varmu?
  • ???
  • hayır arkadaşlar şu anlık yok bekliyoruz hayırlısı bakalım

• Merhabalar
    Oyunu cd olarak hiçbir teknoloji markette bulamadım, steamdan alıyım dedim 39.99 dolar fiyat çıktı. Oyunu mutlaka orjinal almak istiyorum ancak bahsettiğiniz 30 tl fiyatı steam üzerinde göremedim. Bir indirimi, yöntemi falan mı vardır acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin985

Merhabalar
    Oyunu cd olarak hiçbir teknoloji markette bulamadım, steamdan alıyım dedim 39.99 dolar fiyat çıktı. Oyunu mutlaka orjinal almak istiyorum ancak bahsettiğiniz 30 tl fiyatı steam üzerinde göremedim. Bir indirimi, yöntemi falan mı vardır acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim

kardeş 30 tlyi nereden duydun kandırmışlar.Yok o fiyata orjinal
  • quote:

Merhabalar

nucLear isimli arkadaştan 32TL küsüre aldım ve steam üzerinden aktif ettim. GG üzerinden satışı falanda var bir bak derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

Merhabalar

nucLear isimli arkadaştan 32TL küsüre aldım ve steam üzerinden aktif ettim. GG üzerinden satışı falanda var bir bak derim .

Bence 2.EL alabilir o fiyata yoktur 30TL'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

hayır arkadaşlar şu anlık yok bekliyoruz hayırlısı bakalım

Hocam ben şurda çevirmiştim de, ilk mesajı editleyin isterseniz. Şirket konusunda çevirmiştim.

Büyük Şubat Güncellemesi

Oyun geliştirme aşamasında büyük bir güncelleme yok ama başka güzel haberlerimiz var.

Buluşma noktası
    Manuel ve Tobias büyük bir harita modunda çalışıyorlar, sadece multiplayer için. Çok önceden bu düşünceyi bulduk ve Man_machine'de bu fikri destekledi, böylece düşündük ki insanların hoşuna gidebilir.

Yaklaşık bu karalama gibi olacak;

1 - Geniş giriş
    2 - Büyük bilinmeyen bina
    3 - 2 büyük otel
    4 - Bilinmeyen bina
    5 - 2 büyük tamir mağazası
    6 - Büyük park yeri
    7 - Büyük benzin istasyonu
    8 - Park yeri/Dinlenme yeri

Ve ''soru işaretimiz'' var. Bu mod çıkana kadar gizli kalacak.
    Buraya istediğimiz bir şey ekleyeceksek,mükemmel olur fakat daha emin değiliz.

Bu harita hakkında güncelleme yapacağız.

Fazladan park yerleri
    Ayrıca haritanın çeşitli yerlerinde park yerleri olacak. Sadece park edebileceğinize emin olmak için.
    Bu park yerleri ''buluşma yeri'' kadar mükemmel olmayacak ama sürücülere çok yardımı dokunacak.

Ve de ayrıca bir ''otomatik park sistemi'' olacak ve bu, yolda tehlikeli şekilde kaldığınızda sizi en yakın park yerine park ettirecek.

Şirketler, kiralama vs.

Burada hala bilinmezlikler var, kiralama, patronluk vs. Ve dürüst olmak gerekirse; bunu daha düşünmedik ama bir kaç güzel fikrimiz var;

- Her şirket şoförlerine tır almak için 10.000.000€ alacak.
    - Patron şoförlerine tırlarını sürebilmesi için izin verebilecek.
    - Her şirket, tırı için kendi skinine sahip olacak. İleriki sürümlerde şirketler dorse skinine'de sahip olacak.
    - Tır modifiyesi şoförlere aittir. Bunu şoförler yapabilir, patron buna karışamaz.

Oyunda ''eBay''gibi bir sistem olacak. Patronlar tırlarını ve şoförlerini takas edebilir/satabilir.
    Daha fazla bilgi bu konu üzerinde olacak çünkü daha düşünecek çok şeyimiz var.

Diğer bilgiler:
    - Şoförler paralarını birbirleriyle değişebilir. (SA-MP gibi)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.