Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 VE American Truck Simulator Multiplayer VİDEOLU Kurulum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
89.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanlı06

multi çıkmaması daha iyi hileci eziklerden mahvolurdu oyun ama güzel bir genişleme paketi çıkarılsa içine türkiyeyide alan tadından yenmez

Kesinlikle katılıyorum Birde virajlar daha gerçekçi olsun, rampalar olsun, arkaya 2 tane dorse takabilelim. Bunlar da güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

multi çıkmaması daha iyi hileci eziklerden mahvolurdu oyun ama güzel bir genişleme paketi çıkarılsa içine türkiyeyide alan tadından yenmez

Kesinlikle katılıyorum Birde virajlar daha gerçekçi olsun, rampalar olsun, arkaya 2 tane dorse takabilelim. Bunlar da güzel olur

Tabi daha iyi olurdu. Hile ve trollere çözümler bulunabilinirdi en azından. Beraber oynayabilseydik fena olmazdı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

quote:

Tabi daha iyi olurdu. Hile ve trollere çözümler bulunabilinirdi en azından. Beraber oynayabilseydik fena olmazdı yani

Aynen konvoy falan yapardık, 2000 km'lik yol giderdik birlikte

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen konvoy falan yapardık, 2000 km'lik yol giderdik birlikte

Belki SCS yapar. Belki SCS istemiştir iptal etmesini. Tabi bunlar son umutlar. Bilinmez...

• Daha yeni girdim siteye ne oluyor bakıyım dedim keşke girmeseymişim.Moralim bozuldu.

• Usta online oynama bilgisinin aslı var mıdır cidden?Olursa çokta iyi olur çokta güzel olur
  • Birde bir sorum olacak.Oyunu online herkesle mi oynıcaz yoksa sadece 2 3 kişiyle birlikte mi?
  • arkadaşlar sohbete başlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

Usta online oynama bilgisinin aslı var mıdır cidden?Olursa çokta iyi olur çokta güzel olur

Vardı. 2 gün öncesine kadar vardı. Her şey planlanmıştı. Ama bugün sabah yok oldu.
  • Biz kendimiz dh ye özel modlar mı yapsak ne :D kendi yollarımızı falan yapsak :D

NOT: BU MESAJ HAYAL DÜNYASI SÜRÜMÜ KULLANILARAK ATILMIŞTIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biz kendimiz dh ye özel modlar mı yapsak ne :D kendi yollarımızı falan yapsak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biz kendimiz dh ye özel modlar mı yapsak ne :D kendi yollarımızı falan yapsak :D

Forumda bu işlerle ilgilenen kişiler vardır kesin ama ulaşmak ve bunu yapmalarını sağlamak çok zor olur.
  • quote:

quote:

Forumda bu işlerle ilgilenen kişiler vardır kesin ama ulaşmak ve bunu yapmalarını sağlamak çok zor olur.

Ben yapmayı biliyorum Felixstowe'a yapmıştım rampa modunu. Ama oyunda bir bug var. Diğer tırların çekişi 45-50 derecelik yokuşta bile düşmüyor. Siz yokuşta kalsanız frende yapmıyorlar. Bu yüzden o modu yapmak çok zor. Ama bir yere Bolu Dağı gibi bir tırmanış yapılabilir

• quote:

quote:

quote:

Ben yapmayı biliyorum Felixstowe'a yapmıştım rampa modunu. Ama oyunda bir bug var. Diğer tırların çekişi 45-50 derecelik yokuşta bile düşmüyor. Siz yokuşta kalsanız frende yapmıyorlar. Bu yüzden o modu yapmak çok zor. Ama bir yere Bolu Dağı gibi bir tırmanış yapılabilir

Olabilir aslında. Çok boş olduğum zamanlar deneyebilirim, yazın falan. MP zor iş. Küçük çaplı belki yapılabilir (5-10 kişilik) ama büyük çaplı için bayağı server gerekebilir.

• Bence denemelisin
  • Yapimclara mail atamazmiyiz toplu olarak mail atsak belki bi ihtimal ise yarayabilir multi ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Yapimclara mail atamazmiyiz toplu olarak mail atsak belki bi ihtimal ise yarayabilir multi ile ilgili

Olabilir ama uğraşacaklarını sanmam. Şu sıralar Euro Coach Simulator ile ilgilendiklerini biliyorum. Belki ona multi yaparlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Yapimclara mail atamazmiyiz toplu olarak mail atsak belki bi ihtimal ise yarayabilir multi ile ilgili

Olabilir ama uğraşacaklarını sanmam. Şu sıralar Euro Coach Simulator ile ilgilendiklerini biliyorum. Belki ona multi yaparlar.

Yapsalar kendi yararlarına ama.Sonuçta satışlar artacak.
  • Key almak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilirler. Bende bu oyunun bir hayranı olarak en uygun fiyata vermekteyim keyleri. Elimde şu anda 3 adet bulunmakta. Talep olursa daha fazla getirtebilirim. Fiyat: 27 TL dir.
  • Devam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.