gercekten cok guzell ama yanında clerik olmasa pek bişi yapbilegini zannetmiom
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden
gercekten cok guzell ama yanında clerik olmasa pek bişi yapbilegini zannetmiom
Alıntıları Göster
güzel video
quote:
Orijinalden alıntı: daNGe®
güzel video
Alıntıları Göster
güzel ama her zaman yanında bi cleric bulundurmak zor olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur Dent
güzel ama her zaman yanında bi cleric bulundurmak zor olabilir
Alıntıları Göster
ne derseniz deyin wizar kasması çok çok çok kolay ama en zevksiz en ezik char bence
quote:
Orijinalden alıntı: Melrin
ne derseniz deyin wizar kasması çok çok çok kolay ama en zevksiz en ezik char bence
Alıntıları Göster
karşıdakinin de bi clerici olsun da gör
quote:
Orijinalden alıntı: LeftBehind
karşıdakinin de bi clerici olsun da gör
Alıntıları Göster
valla karsidada cleric olursa o oyun bitmez
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Melrin
+1katılıyorum
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Sen Öyle San 2 Giant Yada 2 Party Canavarı Gelsin Yanınada Gör Ozman
quote:
Orijinalden alıntı: BlogKaan
quote:
Sen Öyle San 2 Giant Yada 2 Party Canavarı Gelsin Yanınada Gör Ozman
Alıntıları Göster
sen tersmisin? acep wizard kasmak zor hep yatıo ve en guclu char ezik olaiblir taktiklerini bilirsen ezik olmaz sen eziksen bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
sen tersmisin? acep wizard kasmak zor hep yatıo ve en guclu char ezik olaiblir taktiklerini bilirsen ezik olmaz sen eziksen bilemem
Alıntıları Göster
hehe kim ne derse desin eger yaninda cleric varsa o car kolay kolay yatmaz
quote:
Alıntıları Göster
quote:
hyr bence kasması cok cok cok kolay ve cok zevkli oynanabilen bi char wizard ama eziq olması yonunde sana katılıyorum her zmn arkanda bi cleric gezdiremessin clericsizde karsıdaki adama tek atamadınmı adam sana gelcek tek cekecek yani ya tek acan karsındakine ya yatcan cok buyuk risk
quote:
Orijinalden alıntı: Emre1912
quote:
hyr bence kasması cok cok cok kolay ve cok zevkli oynanabilen bi char wizard ama eziq olması yonunde sana katılıyorum her zmn arkanda bi cleric gezdiremessin clericsizde karsıdaki adama tek atamadınmı adam sana gelcek tek cekecek yani ya tek acan karsındakine ya yatcan cok buyuk risk
Alıntıları Göster
en güçlü avrupa charları warrior ve rogue dir nokta
quote:
Orijinalden alıntı: DragonL
en güçlü avrupa charları warrior ve rogue dir nokta
Alıntıları Göster
ezmiş
çok güzel video gelen geçeni deviriyo.
quote:
Orijinalden alıntı: blqck
çok güzel video gelen geçeni deviriyo.
arkadaslar sakin alinmayin ama ben sadece video koydum birbirimiz uzecek tartismalar kacinirsak cok sevinirimama video ortada wizard baya bir dagitmis ortaligi
quote:
Orijinalden alıntı: ardapa
arkadaslar sakin alinmayin ama ben sadece video koydum birbirimiz uzecek tartismalar kacinirsak cok sevinirimama video ortada wizard baya bir dagitmis ortaligi
Alıntıları Göster
süper video zaten avrupa charların buffları çok dehşet ınt22 falan
quote:
Orijinalden alıntı: malfoyyy
süper video zaten avrupa charların buffları çok dehşet ınt22 falan