Bildirim
EURO2004 - Teknik Direktörler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
onların herzaman bir kulpu var hazırda zaten mazeretleri çoğunlukla mantıklı geliyor futbol sistematiği içinde ama bir de göz var nizam var kardeşim yani dimi!!demekki böle düşünmek için teknik direktörlük kursu almak gerekiyor yoksa sıyıracağız valla:) -
evet ya bu seferki teknik direktörler tam bir facia..
keza hakemler de bizim Türkiye süper ligi hakemlerini mumla arattırıyor... -
elbette hatalar yapılabiliyor ama onların da işlerinin ne kadar zor olduğu hele hele böyle yıldızları biarada oynatmanın zorluğu ortada... -
İspanya teknik heyetini ben beyenmedim..Hele dunku mactan sonra tam sok oldum... -
ya ben ömer üründül'e sinir oldum ispanya-portekiz maçında son 28 dakika adam değiştiriyor ispanyollar, adam hala giren oyuncunun sarı kartı varmış orada kaldı. adamların sarı kart düşünecek hali mi var o sırada, ki nitekim elendiler böylece kart sorunları kalmadı.
yalnız hollanda elenirse advocaat baya eleştirilecek doğal olarak, makaay'ı oynatmayan bir teknik direktör de övgü beklememeli tabii. -
turnuvanın en kötü üç hocası: santini, advocaat, trapattoni. Santini yüzünden Fransa İngiltere maçını veriyordu. Adam o kadar iyi oynayan ve 5 oyuncusu aynı takımda oynayan bir takımı yönetemiyor ve Saha gibi muhteşem bir forvetin yerine 3 maçtır aptal trezegueti oynatıyor. Advocaat a zaten laf yok. 1 Milyar dolarlık dünyanın en çok yıldızına sahip bir milli takımını gruptan bile çıkartamıyor. Ellerinde 3 tane gol kralı, 6 tane süper kanat, 2 süper orta ileri, 2 süper orta saha oyuncusu var ve bunların hepsi takımlarında süper yıldız olmuş oyuncular. Trapattoni desen tam bir fiyasko Dino zoff a 50 bin laf ettiler adam kaleci ama Takımı finale kadar çıkardı ayrıca takımı finalde 94 e kadar 1-0 öndeydi. ama yenildi orası ayrı. En iyi teknik direktör derseniz bence Danimarka teknik direktörü. Adam o ksıtılı kadroyu o kadar iyi adapte, organize etmişki. Kesinlikle 3 maçtır performanslarından ödün vermiyorlar. Hep sahanın en iyisi ve galibi olarak çıktılar. Portekiz grubu zaten ayrı bir komedi olduğu için oraya hiç girmeyeceğim.
-
bizim Ersun hoca olsaydı ne yapardı çok merak ediyorum açıkçası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X