Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanichay

Hocam 3 le zalgirisi biliyorun. 2 yedigimiz hangi mac

2005 yılı benetton maçıydı. o sezon müthiş oynuyorduk madrid i vs. içli dışlı dağıtıyorduk f4 yolunda hakem katliamları sonrası panaya yenilmiştik hatta pana eşleşmesinde ilk maç uzatmaya gitmişti hakemlerin rezaleti ve taraftarın fiziki tacizleri sonrası yunanlılar maçı yayınlamayı kesmişti
  • Güzel oyun oluyor Barça maçı gene son çeyrek sakallı bakalım etki yapabilecek mi?
  • Yine son ceyregi iyi oynayabilecekler mi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önemli deplasmanlardan galibiyeti aldı Barça
  • İşe bak ya ! 0/9 ....

Bizim kovduğumuz oyuncular ile millet neler neler yapıyor.Gist,Ukic,Batiste...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İşe bak ya ! 0/9 ....

Futbol olsun basketbol olsun ben bunun tamamıyla psikolojik ve benzeri etkenler olduğunu düşünüyorum. Buraya gelen oyuncuya/antrenöre başka ülkelerdeki ortamdan cok cok farklı bir ortam sunuyoruz. Gelirken havaalaninda omuzlara alip isler yolunda giderse gereksiz sevgi gosterisinde bulunurken en ufak başarısızlıkta yerin dibine sokuyoruz. Bunca iyi ve kariyerli adam geldi gecti, kaçı gercek anlamıyla bekleneni verebildi? Basarı orani maksimum %10'dur. Biz once medyasiyla taraftariyla yoneticisiyle kendimizi bir sorgulayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İşe bak ya ! 0/9 ....

Futbol olsun basketbol olsun ben bunun tamamıyla psikolojik ve benzeri etkenler olduğunu düşünüyorum. Buraya gelen oyuncuya/antrenöre başka ülkelerdeki ortamdan cok cok farklı bir ortam sunuyoruz. Gelirken havaalaninda omuzlara alip isler yolunda giderse gereksiz sevgi gosterisinde bulunurken en ufak başarısızlıkta yerin dibine sokuyoruz. Bunca iyi ve kariyerli adam geldi gecti, kaçı gercek anlamıyla bekleneni verebildi? Basarı orani maksimum %10'dur. Biz once medyasiyla taraftariyla yoneticisiyle kendimizi bir sorgulayalım.

katılmamak elde değil.

bizim konu da obradoviç'in sene sonunda takımdan ayrılması gerek diyenleri bile konuda gördüm. artık taraftar ana bacı sövmüş pek takmıyorum. genel olarak başarı endeksli bir güruhtan bahsediyoruz.

bu ülke bir orta doğu ülkesi. zihniyet ise arap milletinden hallice. buraya gelen başarılı insanlar, arabistan'a gitmiş pek fark yok. hepsinin enerjisini,motivasyonunu sömürüp daha kötü bir şekilde geri gönderiyoruz.

geçen sene de şike olaylarıyla kadın basketbolu hariç çoğu branşımız çökmüştü. bu sene tam yoluna koyduk derken yine çıktı.

diğer takımlarımızın durumları ise ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enki -- 18 Ocak 2014; 11:11:00 >

• Dün evinde Partizan CSK yı devirmiş.
  • top 16 bize yaramadı
    0/9 çok kötü bir istatistik
    artık buna bir dur demenin vakti gelmedi mi
  • Panathinaikos-Olympiakos
    Saat:19:30
    Yayın.NtvSpor
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Güzel maç oluyor yine maçın sonunda kavga çıkar
  • 2 sene once pozisyon almayi bilmeyeb basketbolu ucmak ka
    cmak olarak oynayan gists baskalasim gecirmis ))
    Eee tabi sistem takimi olmak boyle bir sey ister obra yi getir ister kobrayi hemen olmuyor duzen kurmak

• Pana-Oly arasındaki maçların yeri çok ayrı.Bana göre Avrupa'nın en büyük basketbol derbisidir.Madrid-Barça maçlarında taraftarlar sönük kaldığı için o derbi havasını alamıyorum.
  • Oly-Pana maçında savunma o kadar sertti ki bütün oyuncular %30'larıyla oynayabildiler.3D Kill-Bill'i bir kez daha yendi.
  • Real Madrid sezonun ilk yenilgisini Cska Moskova'dan alıyor...

Maç sonucu:Cska 85-71 Real Madrid
  • Real Madid-Barcelona İspanya kupası final mücadelesi.Sports TV'den saat 19:00'da yayınlanacak.Bu sezon ki 3. El Classico olacak.Bundan önceki 2 karşılaşmayıda Madrid kazanmıştı.Ayrıca iki takımda kupayı 23 kez kazanmış durumda.Bugün kazanan takım rakibine üstünlük kuracak.
  • biraz parayla oyuncu alıp euroleague de final four oynayacağız diyen Türk Telekomun ligde kümede kalma mücadelesi vermesi çok komiğime gidiyor

adamlar 3 yıl içersinde f4 oynayacağız diye atıp duruyorlardı

http://tinyurl.com/o2s3are
  • TT yonetimi basketbol ligi icin degil spor tarihi icin 5 yildir buyuk basarisizlik ornegi gosteriyor rezil ediyor takimi kadrolari..oyle potansiyel var ki..

• Türk telekomu Erwin Dudley ve Michael Wright lı 2007 zamanında çok severdim özellikle bu 2 oyuncu için izlerdim şimdi ikiside Türk pasaportuyla oynuyor ama o dönemde bi başka oynuyorlardı
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.