Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ANADOLU EFES

FENERBAHÇE ÜLKER

GALATASARAY MEDICAL PARK

Euroleague Panorama

***speyşıl tenks tu fuatturkrap***

6.HAFTA PANAROMASI

şu ana kadar türk takımları efes pilsen, fenerbahçe ülker ve galatasaray m.park 3'er galibiyet ve 3'er mağlubiyet aldılar.

6 maçını da kazanan iki takım; barcelona ve cska moskova.

henüz maç kazanamayan tek takım ise asseco prokom.

sayı krallığında yunan guard vassilis spanoulis 21.33 ortalama

ribaund krallığında rus andrei kirilenko 9 ortalama

asist krallığında ispanyol sergio rodriguez 6,17 ortalama

top çalma krallığında pablo prigioni 2,5 ortalama

ve blok krallığında andrei kirilenko 3,2 ortalama ile zirvede bulunuyor.

mvp yarışında kirilenko lider, spanoulis ve nicolas batum onu biraz geriden takip ediyor.

haftanın mvp'si caja laboral'in sg'si fernando san emeterio 25s 8r ile oynadı.

haftanın takımı deplasmanda siena'yı mağlup eden unics kazan.

dipnot olarak zalgiris'in yeni transferi t.j. ford'un ilk maçında sadece 13dk'da 10 asist ürettiğini atlamayalım.

toplu sonuçlar ve puan durumları:

real madrid vs. belgacom spirou 93-89
    gs medical park vs. asseco p. 78-76
    maccabi electra vs. ea7 armani 85-76
    sluc nancy vs. bennet cantu 76-75
    caja laboral vs. fb ulker 90-85
    unicaja vs. panathinaikos 76-77
    barcelona regal vs. u. olimpija 72-46
    kk zagreb vs. brose baskets 86-74
    cska moscow vs. zalgiris 95-82
    olympiacos vs. gescrap bilbao 88-81
    anadolu efes vs. partizan mt:s 67-58
    montepaschi siena vs. unics 73-79

group a

caja laboral 4-2
    olympiacos 3-3
    bennet cantu 3-3
    fenerbahce ulker 3-3
    sluc nancy 3-3
    gescrap bb 2-4

group b

cska moscow 6-0
    panathinaikos 4-2
    unicaja 3-3
    brose baskets 2-4
    kk zagreb 2-4
    zalgiris kaunas 1-5

group c

maccabi electra 5-1
    real madrid 4-2
    anadolu efes 3-3
    partizan mt:s 3-3
    ea7-emporio armani 2-4
    belgacom spirou 1-5

group d
    fc barcelona regal 6-0
    montepaschi siena 4-2
    unics 4-2
    gs medical park 3-3
    union olimpija 1-5
    asseco prokom 0-6

euroleague 3. hafta panoraması

haftanın takımları:

efes pilsen (deplasmanda ea milano’yu savunmasıyla eze eze yendi.)

caja laboral (geriden gelerek olympiakos’u yenmeyi başardılar ve 3’te 3 yaparak grupta büyük avantaj sağladılar.)

haftanın oyuncusu: jordan farmar (27 sayı 4rib 5as 10/12 fg nba’e dönmese daha iyi olacak)

haftanın ilk 5’i:

jordan farmar
    acie law ( 26s 3r 7a 2tç arada kaynasın istemedim 2 numaraya çektim acie’yi.)
    nicolas batum (22s 6r 6a 4tç bu satır zaten ona rezerve)
    andrei kirilenko (14s 7r 2as 3blk 1tç avrupa’ya 2 beden bol!)
    erazem lorbek (24s 5r 2as)

haftanın hayal kırıklıkları:

sahsa vujacic (şutör bi oyuncu alıyorsun ve adamın tek olayı şut kaçırmak! 2/13 fg. bıraksalardı o şutları cenk akyol da kaçırırdı. hem de sasha’dan çok daha iyi kaçırırdı, inancım tam.)

dusko savanovic (uçaktan atlarken ruhunu kaybedenlerden. bir an önce kendine gelmesi lazım)

haftanın sürprizleri:

ilk sırada elbette ty lawson’ın 4 asist yapması var. oh my goodness! (bkz: ty lawson/@fuatturkrap)

onun dışında efes’in kısmen rahat, fenerbahçe’nin kısmen zor kazanmalarını sayabiliriz.

haftanın türk takımı: efes pilsen

haftanın türk oyuncusu: emir preldzic (4s 4r 12as rajon rondo effect!)

haftanın sayıları:

9 - batum’un double double’ı kaçırdığı [caps]top kaybi[/caps] sayısı
    47 – cska moskova’nın 40 dk’da kk zagreb’ten yediği toplam sayı.
    54 – efes pilsen’in 40 dk’da ea milano’dan yediği toplam sayı
    103 – siena’nın galatasaray karşısındaki toplam skoru ?
    11060 – maccabi destekçisi sayısı
    2000 - kk zagreb destekçisi sayısı

diğer lokavtçılar ne yaptı?

thabo sefolosha: (19s 5r)
    ty lawson: (14s 4r 4a)
    danilo gallinari (12s 8r dünyayı kurtardığını zanneden bu eleman oyundan da atıldı bu hafta)
    nikola pekovic ( 21s 2r)
    sonny weems ( 21s 1r 1a 3tç )
    kevin seraphin (15s 5r)

özel parantezler

stanko barac :16s 7r (9 foul aldırdı rakibe) efes’e geldiğinden beri ilk kez bu kadar etkili oldu hırvat uzun(çok uzun).

bo mccaleb: 19 sayı 7/9 ile. kimse duramadı karşısında..
    rimantas kaukenas: 24 sayı da o attı. bo’nun karşısında dursak bunu kim bekleyecek hacı?

vassilis spanoulis: 19s 3r 7as. yunan guard çok formda ama mağlubiyete engel olamadı.

giorgi shermandini : 16s 6r gözler önünde yeni bir uzun büyüyor.

joel –reyizz- freeland : 18s 7r

toplu sonuçlar:
    (a) grubu:

caja laboral - olimpiacos : (81 - 79) * spanoulis (27)
    fenerbahçe ülker - sluc nancy : (90 - 86) * batum(29)
    bennet cantu - bizkaia bilbao basket : (78 - 69) *makro banic (23)

(b) grubu:

kk zagreb - cska moscow : (47 - 89) *kirilenko(26)
    brose baskets - unicaja : (78 - 79) * joel freeland (22)
    panathinaikos - zalgiris kaunas : (92 - 75) *diamantidis (21)

(c) grubu:

partizan mt:s - belgacom spirou : (91 - 81)* acie law (32)
    ea7 emporio armani - anadolu efes : (54 - 62)*bourousis (23)
    maccabi electra - real madrid : (88 - 82)* jordan farmar (35)

(d) grubu:

montepaschi siena - galatasaray mp : (103 - 77) * kaukenas (30)
    union olimpija - asseco prokom : (70 - 62)* danny gren (20)
    unics - barcelona regal : (65 - 93)* lorbek (28)

*: maçtaki en yüksek ranking’i getiren oyuncu.

not: tamamen kişisel düşüncelerle hazırlanmıştır. subjektif seçimler olabilir.

euroleague 2. hafta panoraması

haftanın takımları:

real madrid ( ntvspor verme gereği duymadığı için biz izleyemedik ama güçlü armani’yi yenip 2’de 2 yaptılar)

belgacom spirou (efes’i istanbul’da yendiler)

haftanın oyuncuları:

nicolas batum (nancy- 26s 7r 8a / bilbao basket’i onun önderliğinde geçtiler)

georgios printezis (olympiakos – 21s 7r 1a 1tç 1blk yunanlıların cenk akyol’u bizimkinin aksine yerinde saymamış. fener karşısında şut kaçırmadan 31 rkg yaptı ve takımının x factor’ı oldu.)

haftanın ilk 5’i:

jordan farmar (maccabi – 11s 6r 6a ilk hafta fena gömmüştüm bu hafta sezar’a hakkını verelim partizan önünde çok iyi(imiş) tabiî ki ntvfutbol bu maçı da vermedi.)

rudy fernandez (r.madrid-17s 4r 4a)

nicolas batum (nancy)

joel freeland -reyizz-(unicaja – 21s 12r / freeland reyiz bu hafta esti gürledi)

akin akingbala (nancy – 14s 9r 4tç 1blk – nijeryalı pivot ibaka’nın bir versiyonu )

haftanın hayal kırıklığı yaratanları(türk takımlarının 3 yıldızı ile başlayalım):

bojan bogdanovic (fenerbahçe – 2s 1r / bojan ilk sayılarını buldu ama öyle kaldı. beklentilerden uzak)

jaka lakovic (galatasaray – 5s 4as / takımının skor bulamadığı dönemde ön plana çıkamadı)

dusko savanovic (efes pilsen – 2s sırp oyuncu ersan’ın iyi oyunu nedeniyle süresini de biraz kaybetti ama zaten çok etkisizdi)

ty lawson !!! (zalgiris- 7s 9r 0asist 3tk – lawson 2 el maçı oynadı, bilmeyen pek yoktur ama kendisi bir pg ve henüz asist yapmadı ya da yaptıysa da gören duyan yok!)

haftanın sürprizleri:

belgacom spirou’nun deplasmanda efes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 14 Ekim 2016; 10:54:13 >

• Abov A grubu nolmuş öyle.İyiki o grupda değiliz.Efes'in grubu çok kolay.Bizim grup ise zor ama biz bu grupdan çıkarız gibime geliyor.
    Pana'dan fark yemesekte güzel bir maç izlemiş olsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 29 Eylül 2007; 13:49:55 >
  • Fenerbahceden bu sene ben hicbirsey beklemiyorum sahsen. Ya kıysalardı paraya da alsalardı su Jasikeviciusu cok mu zor bir durumdu acaba .
  • efes maccabi, cibona ve unicaja ya yenilebilir diğer takımlar dengimiz gibi gözüküyor feneri bu sene unutalım biz
    Panathinaikos hakkaten müthiş kadro kurmuş ben de yeni gördüm maçlarını izlemek için asbırsızlanıyorum
  • fb için karamsarlığa gerek yok bence 5 takımın çıkacağını düşünürsek gruptan çıkma şansımız yüksek.pana-barca-real ilk 3 olur.bizde 4. oluruz.roma-pratizanı yeneriz bence telaşa gerek yok.efes sanki kurayı kendileri çekmiş gibi çok rahat bir gruba düştüler,en kötü 2. olarak çıkacaklarını düşünüyorum.a grubunu da denk takımların mücadele edeceği bir grup olarak görüyorum.
  • Benim korkum Efes'in rehavete kapılması.Umarım işi ciddiye alırlar.

Ayrıca Pano'da Guard bolluğu var ve sadece bir tane Center var.
  • @drexler22 güzel topic tebrikler. Sezon boyunca üst konu olması gerekli bence.

Efes ve Fbülker gruplardan çıkarlar diye düşünüyorum ancak top 16'dan sonra Fbülker'den bi beklentim yok. Efes için gayet umutluyum. Maccabi'ye üstünlük sağlayabileceğimizi bile düşünüyorum. Eğer Serkan tam olarak hazır olursa gerçekten Avrupa için çok önemli bir transfer. Blatt faktörü de var. E Efes ekolü diye bişey var. Euroleague tecrübesi de var. Bu sene çeyrek final gelecek sezon ise f4 bekliyorum Efes'ten...

Ayrıca Panatinaikos kesinlikle en büyük favori, bunu herkes kabul ediyor zaten.Ama Olimpiakos'ta çok hırslı olacak bu sezon rakibinin 100.yılı olduğu için. Bir sürpriz olmazsa ya da çeyrek finalde karşılaşmazlarsa bu iki takımı f4'a koyuyorum ben. Geriye 2 kontenjan kaldı. Bakalım

Bu arada bu sezon yayıncı kuruluş kanal 24 oldu. Uçan kamera sistemi getirmişler sanırım. Umarım adam gibi bir spiker ve skyturk'te olduğu gibi Kaan Kural ile anlaşırlar. Belli olmaz belki M.Kosova sunar maçları. Ntv ve Kanal 24 çok yakın temasta...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

@drexler22 güzel topic tebrikler. Sezon boyunca üst konu olması gerekli bence.

Efes ve Fbülker gruplardan çıkarlar diye düşünüyorum ancak top 16'dan sonra Fbülker'den bi beklentim yok. Efes için gayet umutluyum. Maccabi'ye üstünlük sağlayabileceğimizi bile düşünüyorum. Eğer Serkan tam olarak hazır olursa gerçekten Avrupa için çok önemli bir transfer. Blatt faktörü de var. E Efes ekolü diye bişey var. Euroleague tecrübesi de var. Bu sene çeyrek final gelecek sezon ise f4 bekliyorum Efes'ten...

Ayrıca Panatinaikos kesinlikle en büyük favori, bunu herkes kabul ediyor zaten.Ama Olimpiakos'ta çok hırslı olacak bu sezon rakibinin 100.yılı olduğu için. Bir sürpriz olmazsa ya da çeyrek finalde karşılaşmazlarsa bu iki takımı f4'a koyuyorum ben. Geriye 2 kontenjan kaldı. Bakalım

Bu arada bu sezon yayıncı kuruluş kanal 24 oldu. Uçan kamera sistemi getirmişler sanırım. Umarım adam gibi bir spiker ve skyturk'te olduğu gibi Kaan Kural ile anlaşırlar. Belli olmaz belki M.Kosova sunar maçları. Ntv ve Kanal 24 çok yakın temasta...

kanal 24 kabloluda varmı

• Bilmiyorum ama Digiturk'te ve Türksatta var...
  • quote:

Bilmiyorum ama Digiturk'te ve Türksatta var...

hımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix_chelsea

quote:

@drexler22 güzel topic tebrikler. Sezon boyunca üst konu olması gerekli bence.

kanal 24 kabloluda varmı

Var.

• http://forum.donanimhaber.com/m_17974732/mpage_1/key_//tm.htm#17998614
    benim konum daha önce açılmış isterseniz ordan veya burdan devam edebiliriz
    temizchannel teşekkür ederimizliyceeem

• quote:

Orjinalden alıntı: phoenix_chelsea

http://forum.donanimhaber.com/m_17974732/mpage_1/key_//tm.htm#17998614
    benim konum daha önce açılmış isterseniz ordan veya burdan devam edebiliriz
    temizchannel teşekkür ederimizliyceeem

Burası daha iyi.

• phoenix_chelsea

kusura bakma senin konunu görmemişim.. eğer istersen senin konundan devam edebiliriz, hiç sorun değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

phoenix_chelsea

kusura bakma senin konunu görmemişim.. eğer istersen senin konundan devam edebiliriz, hiç sorun değil

olabilir istersen ordan devam edebiliriz iyi günler iyi hafta sonları basketbolla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellar Door -- 30 Eylül 2007; 19:05:44 >
  • Bu topic bence gayet güzel burdan devam edebiliriz...

Bi de diğer takımların da kadrolarını da eklesek olur mu?Çok mu zor şey istedim

Bence Efes F4 için ciddi bir aday bakalım ne olacak ama bu sene hem ligde hem euroleague de keyifli maçlar izleyeceğimiz kesin
  • her kurada mutlaka olur ya bi tane ölüm grubu bu sene oda A grubu olmuş biraz kassalar 3 tane f4 bile çıkarabilir bu gruptan, herkes pana nın kadroyu övmüş ama cska ( siskauskas,zisis,marcus goree,langdon,davis andersen,jr holden,trajan langdon,ponkraşov veee papaloukas ) olimpiakos ( macijauskas,qyntel woods,tsakalidis,lawrance roberts,saibutis,teodosiç,mavrokefalidis,vasilopoulas artı birde anlaşabilirlerse jasikevicius ) kadrolarınında maşallahı var.

efesin grubu çok rahat yani en azından diğer gruplara nazaran, sistemini erken oturtabilirse efes bu grubu ilk iki içerisinde tamamlayabilir. fenere gelince grubun ilk üç sırası rezerve durumda zaten 4 ve 5. sıraya konsantre olacaklardır,gerçi tanjeviç alışkanlıktanmıdır nedir biz 2010 u hedefliyoruz falan diyor umarim bu seneyi heba etmezler
  • CSKA'da pashutin we smodis i unutmuşun onlarda çok önemli yarıca jasikevicius panatiakosla anlaştı

ayrıca sanırım olimpiyakos chris webber ile ilgileniomuş getirirlerse bomba olur

bide son olarak Eurosportta cska,bennetton gibi takımların china ile maçları war...

dün bennetton yendi mesela we engin atsür baya bi süre oyunda kaldı,izlemenizi tavsiye ederim

• ...Fenerden umut bekleyen dostlar...lütfen mantıklı olun ilk tur bile zor...BT denen antrenör bozuntusunun bosna da takımı nasıl rezil ettiğini görüyoruz...hee hazır değiliz çalışıcaz, oyunu oturtucaz, taktiği uygulıcaz daha erken tesellilerini bırakın lütfen...bu kadronun bosnada taktiksiz bile MAĞLUBİYETALACAĞI bir takım "OLAMAZ"...ama gel görki hazırlık maçlarında reziller ordusu olduk...Başkomutan Tanjevic se sizi sapanla bile yenerler istersen lazer topun olsun...KULLANMAYI BİLMEZKİ !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bbjk1985

Bi de diğer takımların da kadrolarını da eklesek olur mu?Çok mu zor şey istedim

her takımın kadrosunu tek tek yazsam çok yer tutardı.. onun yerine ilk mesajdaki takım isimlerini link haline getirdim.. tıklayıp o takımın euroleague sayfasına ulaşabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.