Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: Bbjk1985

Bi de diğer takımların da kadrolarını da eklesek olur mu?Çok mu zor şey istedim

her takımın kadrosunu tek tek yazsam çok yer tutardı.. onun yerine ilk mesajdaki takım isimlerini link haline getirdim.. tıklayıp o takımın euroleague sayfasına ulaşabilirsiniz

bu kadar emek boşa gitmesin bence @phoenix

Buradan devam edelim. Linkler dikkatimi çekmemişti- gerçi euroleague sayfasından bakıyordum-ama çok iyi düşünmüşsün @drexler.

• @drexler teşekkürler...Bu topic üst konu yapılmalı emeğe saygı
  • açıkçası bizim için çok zor bir grup umarım tanjevicle birlikte daha da zor olmaz5. bitiririz gibime geliyor... blatt'lı efes'in yeni takviyeleri de göz önünde bulundurursak grupta zorlanacağını düşünmüyorum

drexler22 konu için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 2 Ekim 2007; 9:57:26 >
  • aynen ya bence bu konu çok iyyi

Bide size bi tavsiyem olucak tabii ne kadar beğenilir bilmem ama... her hafta euroleague maçlarının tahminlerini yaparak küçük bi yarışma yapsak nasıl olur??? hem konuya heyecan gelir ??
  • Konu yeniden açılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srgnaau

Konu yeniden açılmış.

dogrusu da buydu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: srgnaau

Konu yeniden açılmış.

dogrusu da buydu..

Kesinlikle

Bu arada arkadaşlar Efes'i Türkiye Kupası maçlarında izledim. Bence ilerisi için umut verecek bir kadro. Uyum sorunu kolay atlatılacak gibi. Bu arada Nicholas Telekom serisinde kaldığı yerden devam ediyor. Sizce Efes yabancıları nasıl?

@Drexler22, Clyde İstanbul'a geldi. Bi fotoğraf çekilmişsindir artık Ne oldu gidebildin mi imza gününe...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

@Drexler22, Clyde İstanbul'a geldi. Bi fotoğraf çekilmişsindir artık Ne oldu gidebildin mi imza gününe...

allahım intihar etmek üzereyim

hacı sen söyleyince haberim oldu.. olamaz böyle birşey yaa

ulan lanet olsun böyle medyaya.. neden hiçbir yerde bahsedilmedi kafayı yemek üzereyim

yaw maça gidince görüşebilir miyim acaba

• quote:

quote:

ulan lanet olsun böyle medyaya.. neden hiçbir yerde bahsedilmedi kafayı yemek üzereyim

aynen abicim yaa nedir bizim basinin bu vurdumduymazlığı insan en azindan iki satirda olsa bahsetmezmşi yaa,dun porto maci icin Beşiktaştaydim en azindan juwan howard i gorurduk ya aylak aylak dolandik o kadar valla

• quote:

quote:

aslında pek sanmıyorum ama sen yine de şansını zorla. Bende imza günü olduğunu haberlerde gördüm yani bittikten sonra. Haberim olsa sana pm atardım.

• yaw en sevdiğim adam ayağımın dibine geliyor, birşey yapamıyorum.. üstelik imza gününden de 1 gün sonra yani dün haberim oluyor.. kafayı yemek üzereyim.. maça biletim var, 12x optik zoomlu makinam da var maçta görürsem resmini çekerim ama gönül clyde'ın yanında olmak, bi imza almak ister..

caddebostan'da adidas 5ive var.. oraya gelir mi acep.. annem çok güzel yaprak dolması yapar, gelse bizde misafir etsek ne iyi olurdu aslında

edit: kendi konumu da baya saptırmış oldum.. burada kesiyorum pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 5 Ekim 2007; 12:26:25 >
  • Efes f4 istiyorsa dünkü oyununu geliştirmesi lazım.
  • fenerbahçenin yeni yabancıları bence euroleague için yetersiz. kupa maçlarında pek de iyi oynamadılar bence. mrsic herzamnki gibiydi ama dediğim gibi yeni yabancılardan pek katkı alamadılar. sanki şu birkaç seneyi pas geçmek istemişler böyle bir kadroyla.
  • efes herzamanki gibi ballı bir gruba düşmüş buradaki hedefi kesinlikle 1.'lik olmalı aksi durumda çapraz eşleşmelerle oluşacak grupta dev takımlara karşı puan ve averajı kaybedebilir geçtiğimiz 3 yıldan alınacak çok ders var açıkçası
  • Cibona Zagreb Takım Kadrosu

4 WARREN, CHRIS Forward 1.96 1981
    5 KELLEY, TRE Guard 1.83 1985
    6 KRUSLIN, FILIP Guard 2.00 1989
    7 KRASIC, BARISA Forward 2.03 1978
    8 ZORIC, LUKA Forward 2.11 1984
    10 MOROVIC, VEDRAN Guard 1.83 1983
    11 VUKUSIC, VEDRAN Forward 2.03 1982
    12 ANDRIC, LUKSA Center 2.10 1985
    13 AYUSO, LARRY Guard 1.90 1977
    14 KASTROPIL, FRANKO Center 2.13 1984
    15 HOSKIN, SAM Forward 2.05 1979
    20 ROZIC, MARIN Forward 2.01 1983
    24 VRBANC, GORAN Guard 1.94 1984
    44 MULAOMEROVIC, DAMIR Guard 1.95 1974

Coach
    VRANKOVIC, JOSIP-JERKO

Efes Pilsen Takım Kadrosu

4 NICHOLAS, ANDREW Guard 1.93 1981
    5 KUQO, ERMAL Center 2.07 1980
    6 ARSLAN, ENDER Guard 1.88 1983
    7 AKYOL, CENK Forward 2.00 1987
    8 HUTSON, ANDRE Forward 2.02 1979
    9 GREGORY, KENNY Guard 1.97 1978
    10 ABI, MUSTAFA Forward 1.97 1979
    11 PACUN, BORA HUN Forward 2.10 1987
    12 GONLUM, KEREM Forward 2.08 1977
    13 WRIGHT, RASHAD Guard 1.88 1982
    14 HERSEK, BARIS Forward 2.07 1988
    15 WOODS, LOREN Center 2.18 1978
    16 BAYAV, ENGIN EMRE Center 2.11 1987
    17 ERDOGAN, SERKAN Guard 1.90 1978

Coach
    BLATT, DAVID

Evet arkadaşlar ilk maç 24 Ekim'de. Yani yaklaşık 2 hafta kaldı. İki takım kadrolarına bakınca Cibona'da Ayuso ve Mulaomerovic dışında tanıdık gelen pek oyuncu yok. (Krasic'i saymıyorum oyununu ben beğenmedim Eurobasket'te.) Efes yeni yabancıları ile uyum sorununu büyük ölçüde atlatmış.(Bu arada Wright dışında hepsi çok yararlı olur, Wright'ı zamanla göreceğiz) Tabi tamamı Amerika'lı, coach da Amerikalı olunca daha kolay oluyor. Bu maçla ilgili çok söze gerek yok. Efes'in rahatça kazanması gerekir diye düşünüyorum. Cibona'ya şans veren var mı aranızda?

Efes kısa ve hızlı bir 5'le oynayınca skor potansiyeli çok artar. Gerektiğinde tabi Woods'u alırsınız takım birden Kavak boyuna ulaşır
    Serkan henüz formunu bulamadı bu nedenle ilk 5 başlayacak durumda değil. Ama Efes'in en büyük artısı şu olacak D.Blatt, Nicholas'ı 1'e çekip Serkan'ı oyuna alınca Efes süper şut atan bi takıma dönecek. Ben bu takımda Popoviç'in Wright'tan daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bi Cska maçı yüzünden gönderdiler-harcadılar- adamı. Ama oraya kadar kim taşıdı Efes'i düşünen yok. Hele Atina'da attığı 29 sayı ne koymuştu Olimpiakos taraftarlarına.Şimdi Popoviç,Nicholas ve Serkan'lı bir guard rotasyonu tadından yenmezdi.Popoviç bu sene Zalgiris'te iyi işler yapar bence.Umarım bize rakip olmazlar çünkü Efes'ten giden adamlar bize karşı hırs yapıyor bkz:Maccabili Solomon.Hem yanında Marcus Brown'da var...

• güzel yazmışsın
  • Fuat öncelikle verdiğin bilgiler ve yorumlar için eline sağlık

quote:

Bu maçla ilgili çok söze gerek yok. Efes'in rahatça kazanması gerekir diye düşünüyorum. Cibona'ya şans veren var mı aranızda?

ben

cibona her zaman efes'e ters gelen bir ekip olmuştur.. chucky atkins-mulaomerovic-giricek-josip sesar-prkacin'li kadrosuyla efes'e final-four yolunda zor günler yaşatmış, hatta istanbul'da yenmişti.. rövanşında ise efes 2 kez uzatmaya giden ve 102-98(skoru hala aklımdadır) biten unutulmaz maçı kazanmayı başarmıştı..

cibona'nın efes'e ters gelmesi, euroleague'de ilk maç olması, drazen petrovic salonunun zor bir deplasman olması gibi şartları üstüste koyunca efes için çok da kolay bir maç olmayabilir.. benim de favorim efes ama cibona kazanırsa hiç şaşırmam.. eski dost ayuso'yu izlemek güzel olacak.. ayuso attıkça coşan, coştukça atan bir adam.. mustafa abi'ye çok iş düşecek

• efes bu maçı alamazsa hiç final-four falan düşünmesin bence..
  • Bence hiç de öyle değil..Çok zor bir deplasman orası..Üstelik ilk maç..Hazır değl Efes..Yabancılarını ilk kez 3 gün önce seyrettim ve Wright ve Woods 'a pek ısınamadım.Hele Wright F4 hedefleyen bir takım oyuncusu değil gibi göründü bana..Hiçbir şeye karışmıyor adam .Ama bakalım kupa maçnda ve Antalya maçın da hem de çıplak gözle bir kez daha izleyeceğim.
    Yenilgi süpriz olmaz benim için..Ama zaten önemli olan İpekçi de kazanmak..Çünkü Efes ne yapar eder deplasmanda galibiyetler alır..Efes in doğasında var bu
    İpekçi de ki o süper serili günler başlarsa F4 yolu açık demektir.

• Bence o Cibona sendromu sendromu bu sezon son bulacak. Anlayış farkı var artık. Efes Mahmuti-ki çok severim coach olarak- döneminde savunması düştüğü zaman oyundan kopuyordu artık hücum oyununa daha yatkın bir hale geldi. Ayuso Euroleague'de maç kazandırabilecek bir oyuncu değil tek başına. Bence tek sorun Drazen Petroviç salonu onun dışında Efes için bi problem yok. Bu arada Mustafa Abi'ye çok iş düşecek tamam da zaten sadece o işten anlıyor başka bi olayı yok bari onu düzgün yapsın

Bu arada Efes bu salondan çıkmış bir takım; PEACE AND FRIENDSHIP STADIUM gerçi pek peace ve friendship görmedik orada ama

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.