Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana arabayla 15 dakika falan ama dönüş bide saatin geç olması çoğu kişiyi etkilicek bence

bu arada Gurovic beklediğim gibi 25 atmış Cska ya ama takım kötü
  • Yarın akşam Maccabi -- Le Mans maçı Skyturk'te. 20.45...
  • olimpyakos-tau maçını werseler bence daha iyi olurmuş ama neyse bunada şükür maccabide iyi takım
  • efes yenildi,açıkçası ilk periyot çok iyi gitmişti ama bu kadroyla biraz zor gibi başarı.Hutson savunmada çok zayıf ki efes genel anlamda savunmada çok kötüydü bu akşam,zaten adam akılllı bir oyun kurucu yine yok bakalım koç faktörü efesi nereye kadar topralayabilecek
  • Umutlanmıştım ilk 2 periyotu izleyince fakat sonra çöküş başladı...
  • Efes savunmada hiç varlık gösteremedi..takım hala oturmamaış gibi..Eski serkandan eser yok..ermal desen hala nasıl bu takımda..

Nicholas aldıgı her topu sallıyor..İki tarafı keskin bıçak gibi..Woods savunmada gayretliydi birtek..
  • ilk yarı efes atarak skorda önde gitti devamlı ama berbat bir savunma yaptı maç boyunca.cibona 2. yarı hareketleri oyuncularının içeri penetreleriyle çoğu hücumda çok rahat sayılar buldular.maçın en kritik anında ayuso nun hücumun bitimine 4 saniye kala serkan ın sırtına çarptırıp oyuna soktuğu ve turnikeyi bıraktığı pozisyon efes in dağınık savunmasının özetiydi adeta.efes de hutson niye pivot kullanılmadı anlamış değilim.adam devamlı dışardan oynuyor ve dış şut atıyor.hutson ı pota altında bire birde ve sırtı dönük oyunda kimse tutamazdı ama blatt devamlı dışardan oynattı.hutson ribaunt pozisyonlarında bile içeriye gelmiyordu.bence efes içerden oynasaydı ne yapıp edip bu maçı alırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 24 Ekim 2007; 21:31:05 >
  • cibona fobisi tüm hızıyla devam ediyor.. 93-85 kaybettik.. maçın 2. yarısını izleyebildim.. 3. çeyreği sonlarına doğru 12 sayının üzerine çıkarmıştık farkı bi ara.. sonrasında larry ayuso'nun önderliğinde müthiş bir ivme yakaladılar ve maçın sonuna kadar bırakmadılar..

efes hala oyununu oturtamadı.. scoonie penn hazır değil henüz.. ender'den zaten bahsetmeye gerek yok.. çoğu zaman nicholas oyun kurmak zorunda kalıyor.. doğal olarak da hem ondan gerekli verimi alamıyoruz hem de gereksiz yere yorulmuş oluyor.. bu arada nicholas son topları iyi oynayamama özelliğini bugün birkez daha gösterdi.. 6 sayı gerideyken son dakika içinde aynı hücumda 2 tane çok uzaklardan ve erken 3'lük kaçırdı..

alan savunmasını çok kötü oynadı efes pilsen.. mustafa abi'yi bu kadar arayacağımızı tahmin etmezdim
  • yarın acaba biz ne yapacağiz. Banvit macındaki gibi oynarsak buyuk bir felaket bizi bekliyor. Real madrid çok iyi bir takım. Gecen seneki kadrolarının uzerine nokta transferler yaptilar.. Raul Lopez cok iyi bir guard ona dikkat etmek lazım. Acıkcası pek umutlu değilim bu mactan zaten gurubumuz euroleague in en zor gurubu
  • Cibona-Efes Pilsen 93-85
    Aris TT Bank-Unicaja 87-83
    Panathinaikos-Lottomatica 86-83
    Montepaschi-U. Olimpija 80-52
    Virtus VidiVici-Zalgiris 81-75
    Partizan Igokea-AXA FCB 81-78

ilk günün sonuçları ilk günden süprizler war mesela barcelona we efes pilsen yenildi ayrıca romada çok iiyi bi takım kurduğunu gösterdi
  • Şimdi hemen baştan söyleyeyim maçı Cibona kazanmadı Efes kaybetti. Maç boyunca birkaç dark ile Efes'e maddi manevi destek versemde kaybettik. 2. çeyrekten sonra hafife aldılar rakibi. Daha sonra toparlayamadı. Neyse bu maçın telafisi var ama böyle mağlubiyetlerle grup liderliği uzaklaşır.
  • bu akşam fb maçına gitmek istiyorum ama bakalım
  • Maç(FB-Real) 21:15 diye geçiyordu bugüne kadar ama biraz önce baktım 20:15 yazmış NtvSpor. Maçı izleyecek olanlara duyrulur.
  • hakkaten yaw nasıl iş bu.. baktım da şimdi yayına başlamışlar bile.. murat murathanoğlu ile yiğiter uluğ sunuyor
  • Ya Bordeax maçı başladı başlıycak.Hangisini izlesem.
  • Kötü başladık.. Kerem Tanjevic' e kendini gösteriyor açık açık Adam utanıyrdur şimdi
    Hücumda düzensiz oynuyoruz..Pota altında sorun var.
  • Seyirci de yine kendini eğlendirmeye devamm
  • takımın en kötüsü gösterilen vidmar bizi sırtlayan oyuncu oldu ilk yarı itibariyle.keremde tanjevic e nazire yapıyor,aşırı konsantre olmuş maça.
  • Bu pota altı ile birşey yapamayız..Tanjevic den esintiler devam ediyor Adam White & Bredzic ile oynuyor yaa.
    Şimdi Damir ile İbo sayesinde fark indi...Zaten sadece bireysel oyun ile olur ne olacaksa... Oyun düzeni yok

Seyirciye de buradan selamlar..Fark 25 sayı ve hala sarkılar türklüler..
  • Vayy bee 25 den fark indi.. Hiç beklemiyordum..Ama bireysel başarı ile indi..Bu maçı alırız gibi artık buradan öyle basit hatalar yapmaz isek ve tabi ki Tanjevic Damir , İbo yu oyundan almaz ise
    Seyirci de hele şükür doğru iş yapmaya başladı

Ama yine de sorunlar var F8 hedefine ullaşmak için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.