Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılıyorum ama bence preldzic ve vidmarın gelişmesini mi beklicez ,onlara verilen şansı ömer aşık'a yada serhat çetine wer bbakalım noluyor ayrıca white ta bence bekte iyi bir yabancı değil

ben bu snee fenerbahceden çok iyi transferler bekledim ama olmadı umarım son kalan 1 yabancı hakkını kullanır we nba de kadrolara girememiş kaliteli bir forvet alır

• iŞTE ARTIK takımlarımızın öyle 2.-3. sınıf NBA den falan yabancılari getirmemesi lazım.Bıktım artık 2.,3. sınıf yabancılar görmekten , hersene değişiyor zaten çoğu hakkında bilgi sahbi değiliz. Kim bu diyoruz ? Sonra maya tutarsa adam bizde basketi öğrenip , kendini geliştirip gidiyor başka takıma
    Yeter yani artık böyle gitmez...
    Alamazmıyız allah aşkına şöyle kaliteli Avrupada ismi olan birisini.Mesela Basile ,Bulleri , Sanchez, Fotsis.... Bu liste uzar böyle ...Ama yok yok !!!

Bu arada birşey soracağım İpekçi deki maçlarımız saat 20.00 demi başlayacak 21.00 demi ?
    Kasım sonundaki Pano maçına gitmeyi düşünüyorumda
  • walla real madrid maçı 20:00 daydı sanırım ben gittim ama saati uutum
  • Evet madrid maçı 20 deydi ama saat uygulması oldu ya şimdi EL e uygun dye 21 e alırlar mı maçları ? Dün de 20 de idi
  • euroleague sitesine bak ben bakıp sölicektim ama yoğunluk war sanırım açılmıo şuan
  • Yazmyorki ? Yani sonuçta daha 3-4 maç var..
  • Eddie Basden nerede arkadaşlar? Bu adamı fbülker nba dışında bi takıma verdiyse-ki büyük ihtimal öyle- büyük kayıp(hata) olmuş. Kayıp takım için, hata yönetim için...
  • Bu akşam 20.15'te Fener-Roma maçı var. Yeni haberim oldu, bilgilendireyim dedim.

-Her iki takım da sezona 0-2 ile başladı.
    -İbrahim oynayacak sanırım bu maçta.
    -Roma'nın koçu tanıdık bir isim, Jasmin Repesa ve adamlar Pana ve Madrid'e deplasmanda yenilirken 83 sayı ortalaması ile oynamışlar, işimiz zor gibi.
  • saol robertpires yine mi kanal 24 te kendi sahalarında roma'yı da yenemezlerse çıkmasınlar daha iyi
  • Tanjevic akıllanmış gibi... Öyleki ilk çeyrekte öyle oyuncu bile değiştirmedi hala
    Bu arada Basden Fransız Cholet takımna gitmiş.
  • Fena oynamıyoruz ama her maçımıza yunan hakem vermeleri çok sinir bir durum, bir tane lehimize düdük çalmıyor herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 6 Kasım 2007; 21:11:02 >
  • Yok be yaa hakemler fena değil.
  • Valla tanjevic e şu an şaşıp kalıyorum..Adam hiç değiştirmedi Mirsadı ,İboyu.Halbuki iyi olanı çıkartıyordu..
    Ama iyi iyi..Zaten bu takımda Tanjevic in falan birşey ypaması gerekmez yani abukluk yapmasın yeter.Sadece Serhat ı oynatsa biraz keşke daha iyi..

Mirsad çoştu valla..Zaten tkaımda üçlüden 2 li iyi oynasa takım rahatlıyor..İbo-Mirsad-Solo.... Oğuz u da çıkartmadı şu ana dek...

Takım iyi oynuyor ama bırakmak zorundayım zira bjk nin maçı başladı
  • fenere tebrikler rahat bi galibiyet aldılar haklı ve üstün oldukları maçı güzel bitirdiler... mirsad ve solomon baya iyi oynadı. Roma'da ise Ukic batırdı beni fantasy euroleague oyununda takımdaydı da
  • Topun fb'yi sevdiği bir karşılaşma oldu.Repesa, Allen Ray i çok iyi oynarken oyundan almasa daha farklı olabilirdi.Maçta da konuşuldu gerçi ama Roma'da bir takım sorunlar var gibiydi, koç fark açılırken Ray'i oyundan almak haricinde oyuna hemen hemen müdahale etmedi.Olsun galibiyet iyidir.

Yaklaşık 20 milyonluk istanbuldan şu salonun en azından yarısını dolduracak kadar seyirci bile gelemiyor mu maça?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #anarşist# -- 7 Kasım 2007; 0:11:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: #anarşist#

Yaklaşık 20 milyonluk istanbuldan şu salonun en azından yarısını dolduracak kadar seyirci bile gelemiyor mu maça?

yok 50 milyon
    istanbul'un nüfusu 13-15 milyon arası birşey.. dünkü maçla ilgili olarak dün çok yağmur vardı ve yağmurda istanbul trafiğinin ne hale geldiğini anlatmama gerek yok sanırım.. o yüzden dünkü maç için pek kızamayız seyircilere ama normal zamanda bile tribünleri doldurmakta güçlük çekiyoruz.. spor kültürü olmayan bir milletiz, şaşırmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

zira bjk nin maçı başladı

beklediğim haklı bir galibiyet
  • Ya açık açık bu adam benim milli takımımla dalga geçiyor kimsenin -tbf'den bahsediyorum- umurunda değil. Milli takımımızın pg'si hakan bey dün kaç saniye oynadı? 10?20? hayır 0(SIFIR) Adam kendi klübünde 1 saniye süre vermediği elemanı benim milli takımıma pg diye getiriyor ve baltalıyor takımı. Bravo TBF bravo. Para bol tabi verin elin Karadağlısı sizide Fb'yide ve doğal olarak Türkiye'yi de soysun, gözü doyunca gider belki.Lanet olsun böyle işe

Bu arada Fbülker'i tebrik ediyorum...

• FB.Ülker kötü başladı iyi bitirdi..Açıkçası ben çok korktum fark 25-30 olacak diye ama olmadı allahtan.
    Adamlar durdurdu kendilerini , bizimkilerde atmaya başlayınca denge geldi.Tanjevic hiçbirşey yapmadı yine aksine mola bile almayarak
    neredeyse intihar etti fark açıldığı zaman.
    Roma maçında olduğu gibi görüldü ki bu takımın Tanjevic e pek ihtiyacı yok . Yani karışmasın yeter o kadar yoksa illa birşey yapması gerekmez.
    Oyuncular yapacaktır ne yapılacaksa zaten
    "İyi" bir Salyers bile bize yetti F8 yolunda daha iyi 4-5 no lara karşı neolacak bilemiyorum valla
    Vidmar ile falan bu işler olmaz.Hadi Vildmar neyse de Predzic ile hiç olmaz.Kaldı ki Vildmar ın yanına bir de kaliteli pota altı oyuncusu olması gerekir.
  • Evet, FB zor da olsa, Cholare fırtınasını daha doğrusu eski FB li SALYERS'İ muazzam bir gününde olmasına rağmen yendi,açıkçası şu kesinlikle belli oldu ki PRELZDİÇ bu takımdan postalanmalı yerine euroleague seviyesinde ya da TBL 'yi kaldırabilecek, FB ye maç kazandırabilecek bir adam bulunmalı...

Tanjeviç James White'i son periyod kenrda unuttu,ama Solomonun asi oyunu ve Mrsiç'in kritik şutları takımı rahatlattı,Semih kalıbının hakkını veremedi,Oğuz genel olarak iyi iş çıkardı,Solomonun kendisine al da at türünden verdiği pasları sayı yaptı,Mirsad Salyersi tutamasa da iyi oynadı,ama dikkatimi çekti, bu maçta Tanjeviç eskisi gibi sinirli ve azarlayıcı gözükmedi,belki yayıncılar göstermediler bilemiyorum.

İbrahim kötü bir gününde idi,Vildmar ilk defa işe yaradı,White casa maçındaki performansını sürdürdü.

Hakemler 1-2 çifte standart karar verdiler ve bu sayede maçtan daha önce kopacak da olsa,Cholare oyuna tutundu.

Bu arada Salyersi izlerken aklıma eski İBrahim geldi,FB ile euroleuge'de içerde dışarıda 30 - 40 sayı atan eski İbo...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.