Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Tanjevic e bakın hele ; milli takıma aldığı oyuncuyu kendi takımında oynatmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

Maç(FB-Real) 21:15 diye geçiyordu bugüne kadar ama biraz önce baktım 20:15 yazmış NtvSpor. Maçı izleyecek olanlara duyrulur.

E ben demiştim size

Bu arada duyduğuma göre Tanjevic en iyi yerden sezonluk kombine bulmuş.Rasim gibi...

Helal olsun Kerem'e ders verdi Tanjevic'e...

• maç boyunca savunma düzenini bir türlü oturtamadık.ilk yarının yıldızı vidmar 2. yarı ortalıklarda yoktu,tanjevic niye oynatmadı anlamış değilim.madrid in de savunması iyi değil ama hücumda çok rahat oynadılar.adamlar patır patır üçlük atıyorlar maşallah ne attılarsa girdi,başta belçikalı oyuncusu ve smith olmak üzere.yine de 25 sayı farktan geriye gelmek takımın ilerki maçlarda daha özgüvenli şekilde oynamalarını sağlayacaktır.
  • Maça geçmeden buradan 24'e iki çift lafım olacak. Bizim üçlükleri bir elden çıkarken bir de fileden geçtiğinde görebildik. Şekil yapıcaz derken üçlükleri izlettirmediler.
    Evet maç yorumuna geçiyorum; ne Hervelle'miş be kardeşim.

Edit; Maç sonunda "Moby - Lift Me Up" çaldıkları için affettim bu arada yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 25 Ekim 2007; 22:28:00 >
  • maçtaydım İlk başta şunu söylemek istiyorum tanjevic hakan demireli oyundan aldıktan sonra çok kızdı ona,ayrıca yanına gitti bişeyler söledi tabi aşırı derecede bağırarak we reklam panolarına wurdu bi kaç kez utanmasa dövücek

hayır madem iyi oyuncu değil oynatma kardeşim bide sen bu adamı milli takıma aliosun

kerem asistleriyle,smith ve hervelle de sayılarıyla ki çoğunlukla 3lüktü göz doldurdular

bide şu lull için ispanyollar çok şey beklior demişti birisi ama bence ispanyanın bu oyuncadan 20 tane daha iyi fuardı wardır.

sonuçta 2 takımımızda ilk maçlarını kaybetti... bence Fenerbahçe kesinlikle son yabancı hakkını kullanmalı mesela fitch serbest

• Yok abi Fitch gelmesin.O gelirse çok kötü olur.. Lull için ise ben 2 kez izledim kendisini ve beğendim.

Rasim 'i hakikaten de hiç oynatmadı Tanjevic.. Yani en azından ilk yarıda oynatabilirdi 4-5 dk ..Sonra White 'i gereğinden fazla oynattı , İbo ve Ömeri kenarda tuttu ilk yarı ...
    Ama pota altında zaafımız var. açıkça görülüyor
  • çok değişken bir maç oldu.. r.mardin ilk periyodu inanılmaz oynadı, ne atsalar soktular.. sonra fenerbahçe oyunu dengeledi.. başta mrsic olmak üzere şutlar girmeye başladı ve son periyotta maçı alma noktasına geldiler, ama olmadı.. solomon'suz fenerbahçe çok sıkıntı yaşıyor.. hem bugün hem de banvit maçında bu çok bariz ortaya çıktı.. hakan demirel'den pek umudum yoktu açıkçası ama bu tanjevic yüzünden adam varolan yeteneklerini ve özgüvenini de kaybedecek.. bu tanjevic'ten nefret ediyorum

quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

Maça geçmeden buradan 24'e iki çift lafım olacak. Bizim üçlükleri bir elden çıkarken bir de fileden geçtiğinde görebildik. Şekil yapıcaz derken üçlükleri izlettirmediler.

hakkaten yaw.. böyle bir yayıncılık yok arkadaş.. tepe kamerasından üçlük mü gösterilik cık cık cık.. tepe kamerasına her geçişlerinde o şut kaçtı ne tesadüf

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bu arada duyduğuma göre Tanjevic en iyi yerden sezonluk kombine bulmuş.Rasim gibi...

• bu akşamda maşallah baya kişi war basketbol bölümünde ama yazan yok
  • cümleten geçmiş olsun. 2 de 2 yaptık

kimse yanlış anlamasın ama kerem oynadıkça ben zevk aldım acaba tanjeviçde aynı zevki almış mıdır?

93 sayı yiyerek kimse maç kazanamaz. nerde eski efes nerde şimdiki efes. ofansif takım kur dedik ama defansıda unutun demedik.
  • Efes ikinci maçında Abdi İpekçi'de Milano'yu 80-70 yendi. Bu galibiyete ihtiyacı vardı takımın. Serkan kendini yavaş yavaş buluyor. Penn'de ısınınca çok daha iyi olacak...
  • Penn 0 çekti gibi geldi bana

Bu arada bir ara mutfağa gidip geldim giderken epey fark vardı döndüğümde ise nerdeyse fark kapanmıştı, hatta dedim başka maça mı geçtiler.
  • İzleyemedim maçı
  • bende bi msnde bi tvde pek bişey anlayamadım maçtan ama efese tebrikelr milano zaten çok zayıf bir takımdı
  • olsun yine de bu galibiyet önemliydi toparlanmak açısından.. efes'e tebrikler
  • Tebrikler Efes
    Bugünkü maça gelirsek; ilk yarı dökülüyoruz. Ne savunma var, ne de hücum Çok kopuk oynuyoruz. Oyuncular maçı kaybetmiş gibi sahaya çıkmış sanki. İlk maçta farklı gerilere düştük, yine yetişeyim derken maç bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 1 Kasım 2007; 21:41:32 >
  • şöyle bakıyorumda bence FB nin kadrosu çokk yetersiz Türkiye ligi için belki çok iyiler ama efes pilsenin kadrosu avrupaya daha uygun.... umarım FB beni yanıltır
  • FB.Ülker iyi mücadele ediyor ama işte yetersiz... Eksik yanları fazla. Pota altı Mirsad dışında yok ! Sonra İbo dışında skorer yok ..yok da yok ... Böyle F4 olmaz. 5 yıl sonrada olmaz şimdi de olmaz..
    F4 için kaliteli yabancılar gerek,iyi kimya gerek , seyirci gerek ....Hiçbiri yok ..
    FB.Ülker de yerliler çok kaliteli ama yabancılar !!!!! Serhat 'ı görmüyor bile Tanjevic Bredizc 'i oynatıyor White'i oynatıyor , bu nasıl geleceği düşünmektir anlamıyorum.. Oğuzu zırt-pırt çıkartıp duruyor çocuğun güveni kalmayacak !!! Sonra işte burada durun bakalım ;;; Tanjevic'İn prensi Hakan kenarda duruyor !!!! 1 sn bile oynamadı
    Şimdi düşünüyorum da keşke bu birleşme olmasaydı.Ben umutlanmıştım , Fenerbahçe parası ile kaliteli yabancılar alır Ülker'e böylece F4 yakın olur diye ama şimdi görüyorum ki keşke olmasaydı.Ülker 'e kızıyordum her yıl gelen yabancıların 2-3 tanesi F4 kalitesinde olmuyor diye ama Fenerbahçe ile de farklı birşey göremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 1 Kasım 2007; 22:37:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

FB.Ülker iyi mücadele ediyor ama işte yetersiz... Eksik yanları fazla. Pota altı Mirsad dışında yok ! Sonra İbo dışında skorer yok ..yok da yok ... Böyle F4 olmaz. 5 yıl sonrada olmaz şimdi de olmaz..
    F4 için kaliteli yabancılar gerek,iyi kimya gerek , seyirci gerek ....Hiçbiri yok ..
    FB.Ülker de yerliler çok kaliteli ama yabancılar !!!!! Serhat 'ı görmüyor bile Tanjevic Bredizc 'i oynatıyor White'i oynatıyor , bu nasıl geleceği düşünmektir anlamıyorum.. Oğuzu zırt-pırt çıkartıp duruyor çocuğun güveni kalmayacak !!! Sonra işte burada durun bakalım ;;; Tanjevic'İn prensi Hakan kenarda duruyor !!!! 1 sn bile oynamadı

yorumlarının hepsine katılıyorumda biri hariç , fenerbahcenin bu kadrosuyla f4 ten bahsetmesi bile saçmalık

kadro bence avrupa için çooook yetersiz yabancılardan solomon bi tek kalmalı diğer hepsini yoollasınlar

• Pota altı, skorer ve savunmacı lazım bu takıma. Kadro yapısı itibariyle en fazla gruptan çıkarız diyordum, sanırım gruptan da çıkamayacağız. Mahmut Uslu'ya'da selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 1 Kasım 2007; 22:38:29 >
  • Şimdi düşünüyorum da keşke bu birleşme olmasaydı.Ben umutlanmıştım , Fenerbahçe parası ile kaliteli yabancılar alır Ülker'e böylece F4 yakın olur diye ama şimdi görüyorum ki keşke olmasaydı.Ülker 'e kızıyordum her yıl gelen yabancıların 2-3 tanesi F4 kalitesinde olmuyor diye ama Fenerbahçe ile de farklı birşey göremiyoruz.
    Efes için de aynı şekilde.Ne zaman gönül rahatlığı ile kaliteli yabancılar sayesinde maç izleyeceğiz bakalım merak ediyorum

pau_gasoll @@@
    Evet F4 düşünülemez bu sene ama işte yazdığım gibi düşünülmesi lazım..Çünkü İbo & Mirsad & Ömer artık 30 lara dayandılar bile çoktan yani 3-4 sene sonra böyle olamyacaklar belki de o yüzden şimdi düşünülmeli
    Çünkü yerli kadro hakikaten kaliteli.. Bunların yanına bir de 3-4 tane yıldız yabancı alınsa F4 gelir , Haa geleceğimi düşünüyorsun ? O zaman 1 tane de yabancı genç al ,1 tane de genç türk al koy kadrona tamam..
    Zaten takımda 2 tane genç pota altın var hemde iyi oyuncular ..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.