Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha çok çok zor oldu,şov yapar diyodum ama nerdeee?
    Mrsiçi kutluyorum 4 tane soluksuz 3 lük soktu helal olsun,Solomon da iyiydi.Yorum morum yapmıyom bu Fb için,tamamen hayal kırıklığı oldu,ee sen 2 yabancından bi verim alamazsan sonuç normal neyse...
  • Zorda olsa kazandık. Mrsic'in arka arkaya 2 üçlüğü maçı çevirdi. Hele ilki el üstünden uzak mesafeden attı Pota altımız yol geçen hanı gibiydi. Rakip takımın koçuna faul yaptırdığı için teşekkürler. Stratejisine güvendi ama sonuç
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Vallaha çok çok zor oldu,şov yapar diyodum ama nerdeee?
    Mrsiçi kutluyorum 4 tane soluksuz 3 lük soktu helal olsun,Solomon da iyiydi.Yorum morum yapmıyom bu Fb için,tamamen hayal kırıklığı oldu,ee sen 2 yabancından bi verim alamazsan sonuç normal neyse...

2 sene sonra o iki yabancı Nba takımlarının ilgisini cekecek kadar iyi oynarsa utanacak mısın cok merak ediyorum. FB oraya zaten kupayı almayı zorlayacak adam alamazdı. Onlar da genc adamlar aldı. Bu kadar üstüne gitmenin bir manasını göremiyorum.
  • Rakip koç hediye etti maçı...Molası kalmamışken tamamen saçma bir şekilde faul yaptılar...Zaten yarı sahayı geçmek için zaman harcamak zorundalardı...Tamamen fantezi yaptı BB takımının koçu...Solomon çok iyiydi bugün...Mrsic te yaşam destek ünitesi gibi fenerbahçe ülkeri hayata döndürdü..
  • Bak, 2 sene sonrası felan şu an ilgilendirmiyor beni,tabiki geleceğe yönelik adımlar önemli,ayrıca utanmak öyle basit bir kavram değil,Allah utanılacak iş vermesin, ama şu an takıma euroleuge'de maç çevirebilecek kapasitede kaliteli oyuncu lazım en azından 1 tane...ama yok,bugünki maçı bile g.. zoru ile aldık.

Doğru oyuncu seçimleri ile final foura kesin olarak bakıyordum ,ama sezon sonundaki şok istifa? kararları ve oyuncu postalamalar ve üzerine gram eklenmeyen aksine gücü çalınan bir takım kadrosu ile anca bu kadar oluyor.Ayrıca oyuncu alamadılar diye bir olay yok, sonuçta Fenerbahçe den bahsediyoruz,bal gibi de istedikleri oyuncuyu alırlardı ama mantalite meselesi,olaya farklı bir yönden bakıp,hali ile o yönden görmeye çalışıyorlar.Tribünler de gereken cevabı veriyor zaten,nerde geçen seneki seyierci patlaması?

Fenerbahçe yönetimi 1998 yılında sadece 1 oyuncuya Chris Jackson(Mahmud Abdul Rauf)'a yıllık 2-2,5 milyon dolar yıllık para vermesi ile rekora imza atmış bir kulüptür,yani Aziz Yıldırımın olduğu yerrde para 2. plandadır.Ama Mahmut Uslu gibi basketboldan anlayan bir insan nasıl olurda korkakça davranıp,geçen sene şahlanan takımın hüviyetini bu kadar basitçe bozar anlayamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

2 sene sonra o iki yabancı Nba takımlarının ilgisini cekecek kadar iyi oynarsa utanacak mısın cok merak ediyorum. FB oraya zaten kupayı almayı zorlayacak adam alamazdı. Onlar da genc adamlar aldı. Bu kadar üstüne gitmenin bir manasını göremiyorum.

• quote:

Bak, 2 sene sonrası felan şu an ilgilendirmiyor beni,tabiki geleceğe yönelik adımlar önemli,ayrıca utanmak öyle basit bir kavram değil,Allah utanılacak iş vermesin, ama şu an takıma euroleuge'de maç çevirebilecek kapasitede kaliteli oyuncu lazım en azından 1 tane...ama yok,bugünki maçı bile g.. zoru ile aldık.

Doğru oyuncu seçimleri ile final foura kesin olarak bakıyordum ,ama sezon sonundaki şok istifa? kararları ve oyuncu postalamalar ve üzerine gram eklenmeyen aksine gücü çalınan bir takım kadrosu ile anca bu kadar oluyor.Ayrıca oyuncu alamadılar diye bir olay yok, sonuçta Fenerbahçe den bahsediyoruz,bal gibi de istedikleri oyuncuyu alırlardı ama mantalite meselesi,olaya farklı bir yönden bakıp,hali ile o yönden görmeye çalışıyorlar.Tribünler de gereken cevabı veriyor zaten,nerde geçen seneki seyierci patlaması?

Fenerbahçe yönetimi 1998 yılında sadece 1 oyuncuya Chris Jackson(Mahmud Abdul Rauf)'a yıllık 2-2,5 milyon dolar yıllık para vermesi ile rekora imza atmış bir kulüptür,yani Aziz Yıldırımın olduğu yerrde para 2. plandadır.Ama Mahmut Uslu gibi basketboldan anlayan bir insan nasıl olurda korkakça davranıp,geçen sene şahlanan takımın hüviyetini bu kadar basitçe bozar anlayamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Fernebahcenin kısa vadede milyon dolarlar harcamadıgı sürece kesinlikle Avrupada basarılı olabilecegini düsünmüyorum. Son zamanlarda anlasılan zihniyete göre de Aziz Yıldırım bu parayı basketbola harcamak istemiyor. O zaman yapılanlarda cok ciddi bir sakınca görmüyorum(koç secimi haric). Bizim euroligin basa güresen takımlarının yanında hicbir sansımız yok. Bu ancak uzun vadede olacak birsey. Bizim takımımız zaten yıllar sonra daha gecen sene ligde sampiyonluga ulasabilmiş bir takım hemen ikinci seneden avrupada basarı beklemek yanlıs olur. Bu takıma o iki genc yerine 30unu askın iki tecrübeli iyi oyuncu alınsaydı bu sene yine basarı gelmeyecekti, bu sene gelmedigi icin yasları sebebiyle ileriye yönelik de bir düsünce icerisine girilemezdi. Bence planlar uzun vadeli ve bu planlar dogrultusunda yapılanların sonuclarını görmek icin beklememiz lazım.

• quote:

Ama Mahmut Uslu gibi basketboldan anlayan bir insan nasıl olurda korkakça davranıp,geçen sene şahlanan takımın hüviyetini bu kadar basitçe bozar anlayamıyorum.

Katılıyorum. Ne takımda, ne de seyirci de geçen seneki hava yok. İzlerken ruh yok diyorum bu takımda. Aydın Örsle daha takımdık. Basden kalmalıydı ve alınacak bir kaliteli yabancıyla geçen seneden daha iyi olabilirdik. Mahmut Uslu Antu da bile çok protesto edildi zaten. Sabır diyorum.Ülker ile birleşip ekonomik yönden dahada güçleniyoruz ama bu seneki kurduğumuz kadroya bakın

• Sorma ya..Ed Basdeni kolay ve adice harcadılar da ellerine ne geçti?kaldı ki Clarckın yerine alınacak üst düzey bir pivot ve geçen seneki takım ruhu ile final four oynardık buna adım gibi eminim.Ama hakketen geçen seneki,özellikle efesi ezdiğimiz ve sahadan sildiğimiz agresiflik,heyecan felan yok işte...
    Aydın Örs önemli idi tabii,Boktan tanjeviç maşallah oyuncuları bilmem ne ediyo saha içinde,oyuncu seçimleri bazen fütursuz oluyo,ama üzüldüğüm şu ki Fb de hiçbi takımda olmayan basketbol potansiyeli var ama aptalca harcadılar o kadar yani...

Bakalım zaman ne gösterecek...
    quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Ama Mahmut Uslu gibi basketboldan anlayan bir insan nasıl olurda korkakça davranıp,geçen sene şahlanan takımın hüviyetini bu kadar basitçe bozar anlayamıyorum.

Katılıyorum. Ne takımda, ne de seyirci de geçen seneki hava yok. İzlerken ruh yok diyorum bu takımda. Aydın Örsle daha takımdık. Basden kalmalıydı ve alınacak bir kaliteli yabancıyla geçen seneden daha iyi olabilirdik. Mahmut Uslu Antu da bile çok protesto edildi zaten. Sabır diyorum.Ülker ile birleşip ekonomik yönden dahada güçleniyoruz ama bu seneki kurduğumuz kadroya bakın

• Mrsic coşmasa kazanmamız mucizeydi bu oyunla işimiz zor ömer onan niye yedekti son periyotta anlamadım.Predzic'de savunma falan yapamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yearning -- 23 Kasım 2007; 0:57:18 >
  • skytürkün yorumcusu neydi öyle bea
  • aris maçı noldu ?
  • ya sorma deli etti beni. kahveden bir adam çevirseler daha iyiymiş. özellikle insanlara ısrarla "bu" diye hitap etmesi çok çirkindi.
  • Maçı kaybettik!

Sonucu hatırlamıyorum ama 3 sayıyla yenildik maalesef..
  • İlk yarı çok zevkli geçti ..Hakemlerin yanlış kararları vardı ama Murathanoğlu'nun
    abarttığı kadar da değil yani.Maçı yenik kapatmamızın nedeni hakemler değil Tanjevic'dir bence.
    Maçı neden kaybettik ? ; biraz hakemler ,seyircinin baskı altına almayıp devamlı kendini eğlendirmesi , şarkılar türküler söylemesi hatta bizim OOooo ları bile yaptılar yani !! Pes dedim artık !!! Yeter yaaa zaten fazla dolmuyor salon gelenlerin çoğuda futbol seyircisi !!!! ..
    Ve inanın bu maçı Yunan takımıyla oynuyor olmasaydık bu kadar bile dolmazdı salon...

Obradovic hakemler ile uğraştı tamam ama bizim Tanjevic ne yaptı allah aşkına ?? Niye
    hakemleri kendi tarafına çekmeye çalışmadı inanamadım yani nerede kalmış kurt hoca lığı ???
    tek yanlışı bu da değildi Tanjevic'İn ..Solomon'un ilk yarıda devredışı olduğu,kontrol den çıktığı belliydi artık kendini maça veremeyeceği açıkca görülüyordu , bu durumda Damir'den daha fazla yararlanmak onu 2 numaraya çekmek için Hakan'ı niye oynatmadı ?? Niye Predlzic & White ile top getirmeye çalıştı ?? Sahada iyi işler yapan Rasim'i niye çıkarttı?? Oğuz 'u neden ilk yarının sonunda oyuna soktu ?? Ve en önemlisi de ilk yarının son 5 dksında fark kapanırken ve 2.yarının ilk 3-4 dk sında fark 20 ye çıkarken niye mola almadı!!!!!
    Bu çok büyük hataydı ..Yani karşındaki takım Avr.Şampiyonu ve sen onların çoşmasına izin veriyorsun ??
    Şu Hakan olayını da hala çözemedim çözen varsa lütfen gelsin
    Yani adamı 2 yıldır gözünü kırpmadan Milli Takıma alıyor ama kendi takımında 5 dk bile oynatmıyor ? Nasıl iş bu

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

İlk yarı çok zevkli geçti ..Hakemlerin yanlış kararları vardı ama Murathanoğlu'nun
    abarttığı kadar da değil yani.Maçı yenik kapatmamızın nedeni hakemler değil Tanjevic'dir bence.
    Maçı neden kaybettik ? ; biraz hakemler ,seyircinin baskı altına almayıp devamlı kendini eğlendirmesi , şarkılar türküler söylemesi hatta bizim OOooo ları bile yaptılar yani !! Pes dedim artık !!! Yeter yaaa zaten fazla dolmuyor salon gelenlerin çoğuda futbol seyircisi !!!! ..
    Ve inanın bu maçı Yunan takımıyla oynuyor olmasaydık bu kadar bile dolmazdı salon...

Obradovic hakemler ile uğraştı tamam ama bizim Tanjevic ne yaptı allah aşkına ?? Niye
    hakemleri kendi tarafına çekmeye çalışmadı inanamadım yani nerede kalmış kurt hoca lığı ???
    tek yanlışı bu da değildi Tanjevic'İn ..Solomon'un ilk yarıda devredışı olduğu,kontrol den çıktığı belliydi artık kendini maça veremeyeceği açıkca görülüyordu , bu durumda Damir'den daha fazla yararlanmak onu 2 numaraya çekmek için Hakan'ı niye oynatmadı ?? Niye Predlzic & White ile top getirmeye çalıştı ?? Sahada iyi işler yapan Rasim'i niye çıkarttı?? Oğuz 'u neden ilk yarının sonunda oyuna soktu ?? Ve en önemlisi de ilk yarının son 5 dksında fark kapanırken ve 2.yarının ilk 3-4 dk sında fark 20 ye çıkarken niye mola almadı!!!!!
    Bu çok büyük hataydı ..Yani karşındaki takım Avr.Şampiyonu ve sen onların çoşmasına izin veriyorsun ??
    Yani adamı 2 yıldır gözünü kırpmadan Milli Takıma alıyor ama kendi takımında 5 dk bile oynatmıyor ? Nasıl iş bu

Bu Hakan meselesini ben de cözemedim. Yani tamam Hakana güvenmiyorsun lafım yok ama Allah askında Preldzice falan top tasıtmak mı daha iyidir Hakanın oynaması mı? Ayrıca hic mi Hakanın aklından gecenleri düsünmüyor? Bu kadar ihtiyacı varken bile oynatılmayan oyuncu bir daha o takımda kolay kolay oynayacak mantaliteye gelemez. Bence Hakan icin Fenerbahce defteri kapanmıstır.

• Galibiyet beklemiyordum ama farkta yememeliydik. Şu kurulan kadroya ve koça bak, yazık diyorum.
    Az önce biten maçta Maccabi Armani Milano'yu zorda olsa geçti, zevkli maçtı.
  • Hakemler BARİZ olarak maçı katleti,yoksa FB bu takımdan bu kadar fark yiyecek bir takım değil,ama maşallah hakemler satılmış gibi yönetim gösterdiler,Mirsad,Solomon gibi oyuncular daha ikinci periyodun başında bitirildi + İbrahim ve birçok oyuncunun yediği dirsek vb... ib..ce ve hayvanca hareketlere de RESMEN GÖZ YUMDU ADİ HERİFLER.

Sonuçta Tanjeviç birçok mola alabilirdi ma almadı,EN BÜYÜK HATASI İSE ÇOK İYİ OYNAYAN RASİM'İ KENARDA UNUTMASI OLDU,bunun yanında 4. periyod başlarında bi ara çoşmaya başlayan takımda prelzdiçin aptalca hareketi ve vildmarın elinden kaçan smaç topu ile çoşamadı.Sonuç olarak ben takıma kızmıyorum.Bu hakemler gerek oyun olarak gerekse zihinsel olarak maçı kesinlşikle vermeyeceklerini açık açık dile getirdiler kararları ile...

Son olarak da Yiğiter Uluğun maç sonunda dediği gibi:Obradoviç bu takımla nice kupalar alabilir,ama ADAM OLMASI için bilmem kaç fırın ekmek yemesi lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

İlk yarı çok zevkli geçti ..Hakemlerin yanlış kararları vardı ama Murathanoğlu'nun

Murathanoğlu artık spikerliği bıraktı hakem hocalığına başladı. Aslında bu yolun başındaki hali değil. Memo'nun Jazz'le imzalamasından beri adam hakemlerle uğraşıyor. Utah'ın aleyhine verilen her karar yanlıştı, ntv'den 24'e geçti. Bu sefer fbülker hakkındaki her alehte düdük yanlış olmaya başladı. Yaşlandı tabi normaldir. Babamda yaşlandıkça daha çok takmaya başladı bana, bunun gibi bişe.

Tanjevic'e gelince kendisi ülkemin paralarını kendisi evindeki bi mahzende çuvallara dolduruyor şu an. Bizimde geleceğimizi sömürüyor(milli takım olarak). Böylece Avrupa'nın en yeni takımlarından Karadağ'ın önünden çekilmemizi hesaplıyor. Yoksa Hakan'ın kariyeri ile bu kadar oynamasının başka bi açıklaması olduğunu sanmıyorum.

Fbülker'e gelince galip gelmesini beklemiyordum ama ikinci yarıdaki oyun rezaletti...

• Murat Murathanoğlu hiç de dedğin türden bir spor adamı değil,kaldı ki FB Ülker - Panathinaikos maçında, hakemler REZALET BİR YÖNETİM GÖSTERDİLER,HAKEMLER MAÇI PARA İLE SATSA BU KADAR OLURDU.Dolayısı ile kendisinin maç içinde Yiğiter Uluğ ile yaptığı yorumlar SON DERECE NORMALDİ,VE GERÇEKTİ.

Panathinaikos Yenilgisinin başsorumlusu HAKEMLERDİR.FB'yi ve özellikle Solomonu,Mirsadı ve birçok oyuncuyu maçın EN BAŞINDAN asimile etmeyi becerdiler,daha sonra da bu yetmezmiş gibi İbonun ve birçok oyuncunun dayak yemelerine göz yumdular.Yoksa Panathinaikos'un işi çok zordu,zaten hakemlerle oynamaya alışmış bir takım olan ve maç içinde gö..leri sıkışınca hakem kararlarına sığınan bu takıma,HAKEMLER DE EYYAMA BAŞLADILAR.YANİ YENİLGİ GELİYORUM DEDİ.

Ama Panathinaikos belliki maçlara 5 kişi çıkmıyor, hakemleri de arkasına alarak yenilmez armada olurlar bu sene...ama özellikle koçları olacak obradoviç fairplay,dürüstlük,sportmenlik vb...KOCA BİR SIFIR.

• Burada yazı yazanlar genellikle kendi fikirlerini yazıyorlar. Doğal olarak kimseyi eleştirirken sadece benim dediğim doğru görüşünü savunmamak gerekiyor. Yazdıkların başkasının yazısına karşıysa başlarına" bana göre, bence, şahsi kanaatimce" gibi öbekler eklersen daha uygun olur. Fikirlerim bunlar sonuna kadar arkasındayım. Kimseninde inanmasına ihtiyacım yok. İyi akşamlar...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.