Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araştırmacı gazeteciniz drexler22 dün fenerbahçe-panathinaikos maçındaydı

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu

eee koskoca pana istanbul'a gelecek de biz gitmemezlik mi edeceğiz
    maç ilk yarıda güzeldi, 3. çeyrekte koptu gitti.. maçı hakemlere yüklemenin mantığı yok.. tanjevic denen şahıs olduğu müddetçe hem fb hem de milli takım daha çooook maç kaybeder..
    pana'yı izlemek keyif verdi.. saras her zamanki gibi çok klastı.. spanoulis, batiste ve winston'ı çok beğendim dün.. ama diamantidis'i izleyemedik sakat mıydı acaba..

fb hakkında pek konuşacak birşey yok.. kimin girip çıktığı belli olmuyordu.. ilk yarıda mrsic bi ara oyuna girdi, 2-3 dakika sonra geri kenara aldı.. mrsic kalitesinde birine yapılmayacak bir davranıştı, hoş olmadı ama tanjevic işte

quote:

Orjinalden alıntı: faho

Panathinaikos Yenilgisinin başsorumlusu HAKEMLERDİR.FB'yi ve özellikle Solomonu,Mirsadı ve birçok oyuncuyu maçın EN BAŞINDAN asimile etmeyi becerdiler,daha sonra da bu yetmezmiş gibi İbonun ve birçok oyuncunun dayak yemelerine göz yumdular.Yoksa Panathinaikos'un işi çok zordu,zaten hakemlerle oynamaya alışmış bir takım olan ve maç içinde gö..leri sıkışınca hakem kararlarına sığınan bu takıma,HAKEMLER DE EYYAMA BAŞLADILAR.YANİ YENİLGİ GELİYORUM DEDİ.

yavaş gel kardeşim.. pana'ya bu lafı söylemek basketbola ihanettir.. şu pana kadrosuna bak bakalım, son zamanlarda bu kadar iyi bir kadro gördün mü.. adamlar doludizgin gidiyorlar, muhtemelen de her kupayı alacaklar.. dün hakemler kötü değildi.. murat murathanoğlu galeyana gelmiştir, artık onun için şaşırmıyorum.. maç çok gergin geçiyordu her türk-yunan karşılaşmasında olduğu gibi.. aleyhte çalınan her düdüğe oyuncular tepki verdikçe çatacak yer arayan tribünler daha da gaza geldi.. olay bundan ibaret

son olarak kaan kural basketbol yorumculuğunu falan bıraksın, hemen bir zayıflama merkezine gitsin, gözetim altına alınsın.. bu nedir yaa

• Hakemler kötüydü, bizi biraz yıldırdılar ama Murat Murathanoğlu da abarttı. 3. çeyrekteki oyunumuz çok berbattı ve karşılığında fark geldi.
    Cidden çok kilolu. Sağlığına dikkat etmesi gerek. Kolayı da çok seviyormuş. Sporla zayıflar mı bilmiyorum ama midesine kelepçe taktırabilir. Bu yöntemle zayıflayan çok.
  • Serhat eline sağlık güzel çalışma. Güzel fotolar çekmişsin.
  • hakem bariz katletti maçı bunun tartışalacak bir tarafı yok bence.tv den izleyen herkes açıkça görmüştür olanları.solomon tam maça ağırlığını koymaya başlamışken ilk yarının son anlarında hakemler alakasız bir faulle solomona 3. faulu çaldılar.obradovic de hakemler üzerinde baskı uygulayınca maç iyice çığırından çıktı.alvertis hayvanı perdelemeden çıkan ibo ya öyle bariz bir dirsek çaktı ki hakemler onu bile görmezden geldiler bir sürü yanlış düdük vardı saymayayım tek tek şimdi ama maçın kırılma anı solomon un hakemler tarafından etkisiz hale getirilmesiydi.yine de ilk yarı yaptığımız mücadele çok üst düzeydi.pana gibi br devi kitledik ve oyuna biz hükmediyorduk ki obradovic in kabızlık yapmasıyla hakemler sazı alınca normalde yenilebileceğimiz bir rakibe karşı ekstra faktörlerin devreye girmesi sebebiyle mağlup olduk.
  • kaan kural hakikaten çok kilolu yani tarif edemiyorum hele bu fotoğrafla da bayaa bi dobiş olduğunu gördüm (nba stüdyo'dayken çok gözükmüyordu göbeği)

ayrıca maç için hakemlere suç atmak pek de anlamlı gelmiyor ama bikaç pozisyon!!.... yunan-türk gerginliği maça da yansıdı kesinlikle M.Murathanoğlu çok da haksız değildi ama biraz abartmış olabilir yalnız şu ispanyol hakemin bize garezi varmış gibime geldi biraz ibo ya gelen dirsek darbesini görmezden gelmesi, beni TV başında çıldıttı desem yeridir.. 3. periyotta çok kötü oynadı FB.. farkın açılmasını öylece izlediler. rakip 22 sayı attı biz 2 sayı atabildik. zaten her topu tutan da 3lük deneyip de atamayınca FBde , fark da iyice açıldı ve mağlubiyete engel olamadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 1 Aralık 2007; 10:10:11 >

• EFES 91-75 MALAGA

Ne maçtı be.Bu kadar zevkli hucum eden bir türk takımı görmek çok güzel
  • evet çok iyi oynadık ve grup liderini adeta ezdik hucumda olduğu kadar savunmada da gayretliydik.. önemli bi galibiyet 4-3 ile girdik devre arasına
  • Bu haftayı 2 galibiyetle kapattık
    Efes bugün çok güzel oynadı ve farklı kazanmasını bildi. Tebrikler
    FB ülker maçında ise rakiple sanki top kaybı yarışı yaptık. Bazı dakikalarda kötü oynarsın ama biz rakibe seri izni veriyoruz ve iyi oynadığımız dakikalar boşa gidiyor. Neyseki maçın sonunu iyi oynadık, kazanmasını bildik. Tebrikler Fenerbahçem
  • Efes ve fenerbahçeye tebrikler..Partizan deplasmanında galibiyet çıkarmak hiçte kolay değildi fenerbahçe iyi iş başardı..Fenerbahçe iyi oynamadı ama o müthiş atmosferden nasıl kazanırsa kazansın zaferdir bana göre...
  • Partizan maçının son saniyelerini çok güzel oynadı fener,hakemlerde cesur bir şekilde faulleri çaldılar.2001 avrupa şampiyonasından sonra hakemlerin aleyhimize çaldığı düdüklerde bayağı azalma var eskiden ne çok canımızı yakarlardı bu konuda,tabi partizan maçında son dakikalarda partizanlı oyuncunun saha içinden oyunu başlattığını üç hakemde farketmedi resmen komedi
  • efes pilsen sezonun en muhteşem oyununu oynadı, böyle oynadığı sürece yenemeyeceği takım yok.
  • Pota altı koridordan farksızdı yine.30'a yakın 3 lük denedık hey maşaalah.Belli bir oyun şablonumuz yok yada ben göremiyorum.
  • pekovic denen yarma herif bizim pota altını delik deşik etti.bizse her zamanki gibi dışardan oynadık ve solomon un kişisel becerileriyle sonuca gittik.white oyununun üzerine her geçen gün biraz daha ekliyor.semih ve vidmar çok kötülerdi neyseki oğuz özellikle maçın en öneli anlarında devreye girdi ve kalitesini gösterdi.oğuz un bu takımda daha çok süre alması lazım.vidmar ın faul ve steps yapmaktan başka birşey yaptığı yok.semih de sakatlandı umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur.solomon oynamasaydı bu maçı kazanmamız çok zordu.sakat sakat oynadı ve yüreğini ortaya koydu.ömeride unutmamak lazım çok öenli işler yapıp kiritk anlarda devreye girdi.ibo da paslanmış artık bıraksın sene sonunda basketbolu,takıma katkı yapacağına saçı başıyla oynuyor.neyse artık gruptan çıkmak için en öenli rakibimizi yenerek büyük avantaj yakaladık.bundan sonra barca ve madrid den birine çelmeyi takarak ilk 3 e girmemiz lazım.

• EFes Unicaja'yı yenerek çok iyi bi iş yaptı. İkinci yarıdaki tek önemli deplasmanına psikolojik avantajla gidecek. Maçı izlemedim ama okuduğum haberlerde hücumda çok etkin bi görüntü çizmiş Efes Pilsen. Wright sakatlandığı için alınan Scoonie Penn Wright iyileşene kadar ortalıkta yoktu, o gelince birden kendisini bulmaya başlamış. Penn için 15 sayı elini kolunu sallayarak gelecek bi rakam. Bu adamı Efes karşısında Cibona maçlarında izlerken önce sinir olmuştum sonra bıraktım adamı izlemeye başladım. Tek başına iki maçta Efes'i yenmişti. Bu oyunu Efes'e de taşırsa F4 uzak değil. Efes'in kadrosu özellikle kısaları bence Pana'dan sonra en iyi ikinci kısa grubu. Uzunlarda etkili oyun ortaya koyarlarsa gerçekten F4 gelir. Bu arada bu maçta Haislip oynamamış, tabiki etkisi vardır ama oynasada ben Efes'in kazanacağını düşünüyordum. Haislip geçen sezon bizdeyken hiçbir büyük takıma karşı maç kazandırabilecek bi adam olmadığını göstermişti.

Fbülker maçının son bölümünü izleme şansım oldu ve yorumum şu; orada BT değilde bizim forumdan biri olsa takım yine aynı basketbolu oynar. Ted Baldwin bu adama göre P-Jax kalır...

• penn o kadar gereksiz ve saçma şutlar attıki, yaptığı 15 sayıyı gölgeledi bence.

wright iyi oynadı. efes bir ara 3 guard oynadı. çok hızlı bir sistem oturmaya başlamış. yerlilerden ender ve ermal iyi oynadı, yabancılardan ise woods ve drew iyi idiler.

penn ve gregory ise iyi değillerdi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

penn o kadar gereksiz ve saçma şutlar attıki, yaptığı 15 sayıyı gölgeledi bence.

wright iyi oynadı. efes bir ara 3 guard oynadı. çok hızlı bir sistem oturmaya başlamış. yerlilerden ender ve ermal iyi oynadı, yabancılardan ise woods ve drew iyi idiler.

penn ve gregory ise iyi değillerdi bence.

Dediğim gibi ben maçı izlemedim, sadece okuduklarıma göre bi yorum yaptım. Ama Penn açısından önemliydi bu 15 sayı çünkü psikolojik açıdan çökmek üzereydi. Artık potaya bakma konusunda daha cesur olur...
  • Bu Panatinaikos'u yenmek için 38 dk iyi oynamak yetmiyor. Real Madrid tam 38 dk boyunca Pana'ya karşı deplasmanda oynanabilecek en iyi oyunlardan birini oynadı. Dış oyunculara baskı yaptı. Her topa elini soktu. Hızlı hücum edicem diye saçma top kayıpları yapmadı ama son 2 dk biraz oyundan düşünce bana göre berbat bi basketbol oynayan Panatinaikos galip geldi.

Ben yazmaktan bıktım ama Kerem Tunçeri BT'ye giydirmekten bıkmadı. Sanırım dün akşam maçı BT'de izlemiştir. Yanında oturtup kariyerini bitirmeye çalıştığı Hakan Demirel'i milli takıma alıyor ama kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiren Tunçeri'yi almıyor. Ben buna daha fazla dayanamıyorum. Eğer bu olay önümüzdeki ilk turnuvada tekrarlanacaksa "hergün" federasyona kınama dilekçesi yazıcam.Yazıklar olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bu Panatinaikos'u yenmek için 38 dk iyi oynamak yetmiyor. Real Madrid tam 38 dk boyunca Pana'ya karşı deplasmanda oynanabilecek en iyi oyunlardan birini oynadı. Dış oyunculara baskı yaptı. Her topa elini soktu. Hızlı hücum edicem diye saçma top kayıpları yapmadı ama son 2 dk biraz oyundan düşünce bana göre berbat bi basketbol oynayan Panatinaikos galip geldi.

Ben yazmaktan bıktım ama Kerem Tunçeri BT'ye giydirmekten bıkmadı. Sanırım dün akşam maçı BT'de izlemiştir. Yanında oturtup kariyerini bitirmeye çalıştığı Hakan Demirel'i milli takıma alıyor ama kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiren Tunçeri'yi almıyor. Ben buna daha fazla dayanamıyorum. Eğer bu olay önümüzdeki ilk turnuvada tekrarlanacaksa "hergün" federasyona kınama dilekçesi yazıcam.Yazıklar olsun...

maçı resmen r.madrid koçu hediye etti.. süper maç çıkaran kerem'i çıkarıp raul lopez'i soktu.. lopez de feci zıçtı

• Bu hafta Fb çok önemli bir galibiyet elde etti,solomon sakat olmasına rağmen büyük bir anlam taşıyor bu galibiyet,Efes de iyi oynadı ve maçı aldı ancak rakip Malaga çok dış atış kaçırdı,pota altı alarm veriyo Efesin...

Pana - Madrid maçında ise,Charles Smith'in büyük bir gayret ile çaldığı topları sayı olarak değerlendirememesi önemli bir etken oldu,bununla birlikte Bullock'un 4. periyotta attığı 3'lüğün ve atışın beraberinde gelen basket faulun hakemler tarafından ES geçilmeside, geçen haftaki FB ye yapılan ÇİFTE STANDARTI ya da PANAYA GÖSTERİLEN HAKEM EYYAMINI bi nebze de olsa kanıtladı.

Ziziç olsun,Batist olsun hareketli perdelemeleri ve hareketli ofans setinde gösterdikleri aşağı yukarı bütün hareketleri FAUL kokuyor ama hakemler çok fazla iltimas gösteriyorlar Panaya,Pana kadrosu maalesef gereksiz yere abartılıyor,tamam iyi bir kadro ama hepsi o kadar, bunu bir kez de bu maçta gördük.Yazık oldu Madride...

Bakalım FB ne yapacak Madrid deplasmanında?Fb de ekstra bir sakatlık olmaz ise ve Solomon düzelir ise heyecanlı ve keyifli olacağa benziyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: faho

... geçen haftaki FB ye yapılan ÇİFTE STANDARTI ya da PANAYA GÖSTERİLEN HAKEM EYYAMINI bi nebze de olsa kanıtladı...

Tamam pana'nın iyi bir kadrosu var ama,öyle her maçı alacak kadar da değil.Şu ana kadar hiç kaybetmedilerse
    hakemler sayesindedir,bizim maçtan sonra bu maçta da gördük ki pana her takıma karşı 6'ya 5 oynuyor.Hakikaten yazık oldu madrid'e.Kerem zannediyorum son dakikalara girilirken bir kaç kritik top kaybı yaptığı için oyundan alınmıştır.(Bu arada kerem de acayip üçlükler soktu(9 metreden,el üstünden))
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.