Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FB -BARCELONA maçının ilk devresi biraz önce bitti, 41 - 43 rakip önde,FB son 7-8 dakikadır iyi mücadele ediyor,taraftarda oldukça gaza geldi ve ateşlendi,geçen seneki taraftar ambiyansı canlanır gibi oldu.
  • F.Ülker: 78
    A.Barcelona: 85

Son 1.30 dakikaya 1 sayı geride girdi F.Ülker ama olmadı. Barcelona'da Lakovic çok iyiydi, maçın en iyisiydi. F.Ülker'de Ömer Aşık az sürede 4 block ve 7 sayı üretti.. Gelecek var bu Ömer'de.
  • Maç sonucu: Ömer Aşık>vildmar + prelzdiç, en azından teknik yönetim tarafından bu sonuç anlaşılmıştır.
    Kurdukları aptal kadro ve yönetimin kafasına tasarladığı mantalitenin, uygulamadaki fiyaskosu yüzünden normal şartlar altında vermeyeceğimiz birçok maçı,aynen barcelona maçındaki gibi adamlara resmen hediye ettik,hakkaten üzülüyorum ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Theode

Efes Pilsen ve Ülker'in gruptaki sıralamısını koyabilir misiniz ?

Sen Kafe Kıravnın koy bizde koyarız ufaklık

Konuya gelirsek barcelona maçında görüldiki bu takımın kapasitesi önemli takımları yenmeye yetecek güçte değil.Preldzic bu maçları kaldıracak tecrübede değil.Bugün takımı farktan alpella'dan aldığımız Ömer Aşık kurtardı.

Tanjeviç mantığıyla bu kadar oluyor maalesef.Denk ve güçsüz takımları yeneriz bizden güçlü ve tecrübelileri yenmemiz imkansız gibi birşey.Bunun için tecrübeli kadro gerekiyor vidmarla midmarla olmuyor bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yearning -- 20 Aralık 2007; 22:50:26 >

• vidmar-preldzic neden ilk 5 beş başlıyor anlamak mümkün değil.white-ömer aşık başlasa fark o kadar açılmayacaktı ilk yarı.vidmar,ömer aşık ın sağ bacağı kadar bile etmez ama takımımız tanjevic yüzünden koskoca ilk yarı boyunca ömer aşıktan faydalanamıyoruz.maça gelince,özellikle 2.yarı gerçekten çok iyi mücadele ettik.solomon çok tutuk olmasa bence bu maçı alıcaktık.hakan demirel de nihayet iyi bir performans ortaya koydu.karşı tarafta pepe sanchez müthiş oyun zekasıyla oyunu domine etti ve kritik anlarda hep sahne aldı.artık ilk 3 şansımız kalmadı 4. olarak çıkacağız gruptan bir aksilik olmazsa.son olarak,semih dönünce kalas vidmarı da alpella ya göndersinler de adam olsun.her maç aynı stepsleri yapıyor.bizide ekran başında çıldırtıyor.
  • Ya bu arada,Fransız Cholare,Partizanı deplasmanda yendi,yani 4.lük ciddi ciddi tehlikede diyebilirm,Roma'nın da fikstür avantajı ve formu ile ciddi bir tehdit oluşturduğunu göz önünde bulundurursak, öpüp başımıza koyalım 4.'lüğü,bundan sonraki her maç artık final niteliğinde bu belli oldu.
  • partizan ın roanne yi yenmesi normal sonuç.onlarda pekovic var.bu hafta da 28s-16rib yapmış.tek başına takımı taşıyor.partizan ın averajla önündeyiz(4-5).ama onlar barca ve madrid le oynamadı.istanbul deplasmanları da var ayrıca
    asıl ilginç olan roma daki bu inanılmaz yükseliş.önce pana şimdi de r.madrid galibiyeti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yearning

quote:

Önce düzgün konuşmayı öğren sen. Ayrıca Cafe Crown ile Ülker olayının arasında dağlar kadar fark olduğunu sen de biliyorsun.
    Bir de onu özellikle yapmadım, normalde F.Ülker yazıyorum, diğer mesajlarıma da bakarsan, o an Ülker yazmışım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theode -- 21 Aralık 2007; 0:17:40 >
  • fener son dakikada verdi maci , Solomon ruh gibiydi hic hissettirmedi kendini sahada. tanyevic genc oyunculara sure vermek istiyor ama ilk 5te de cikarilmaz ki kardesim kendi elleryle verdiler maci
  • quote:

quote:

quote:

Önce düzgün konuşmayı öğren sen. Ayrıca Cafe Crown ile Ülker olayının arasında dağlar kadar fark olduğunu sen de biliyorsun.
    Bir de onu özellikle yapmadım, normalde F.Ülker yazıyorum, diğer mesajlarıma da bakarsan, o an Ülker yazmışım..

Tamam çok güzel peki Galatasaray Cafe Crown'ı nasıl yazıyorsun?

G.Cafe Crown diye di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yearning -- 21 Aralık 2007; 1:10:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam çok güzel peki Galatasaray Cafe Crown'ı nasıl yazıyorsun?

G.Cafe Crown diye di mi?

GS C.C diye yazarım. Nasıl daha kısaysa öyle yazıyorum.. Ülker Fenerbahçe'ye göre daha kısa olduğu için F.Ülker diyorum.

• quote:

GS C.C diye yazarım. Nasıl daha kısaysa öyle yazıyorum.. Ülker Fenerbahçe'ye göre daha kısa olduğu için F.Ülker diyorum.

O zaman FB Ü. diye yazacaksın aklın sıra fülker diye çaktırmadan dalga geçmeye çalışmayacaksın.Biz salağız çünkü anlamıyoruz

Şunu da ekleyeyim sponsorun adını tam yazıp kulübün adını önemsiz bir kısaltmaymış gibi yazmanın iyi niyeti kısaltması falan olmaz amacın bellidir.Bundan sonra umarım dikkat edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yearning -- 21 Aralık 2007; 1:41:56 >

•  Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 21 Aralık 2007; 1:40:23 >
  • quote:

quote:

O zaman FB Ü. diye yazacaksın aklın sıra fülker diye çaktırmadan dalga geçmeye çalışmayacaksın.Biz salağız çünkü anlamıyoruz

İyi sen öyle anla, beni bağlamaz. Senin istediğine göre konuşmayacağım. Dalga geçmek istesem Ülker yazarak değil, takıma laf atarak dalga geçerim. İsimle dalga falan geçmem merak etme

• tamam arkadaslar burasi laf duellosu degil yatin uyuyun
  • @melo_15

Laf düellosu yapmıyoruz, arkadaşa birşey anlatmaya çalışıyorum, cevap gelmediğine göre mesela kapandı gibi görünüyor
  • de hade yatin
  • sen yat
  • tamam lan otur anasini satiym
  • Yok yanlış anladın,Roanne Partizanı deplasmanda yendi,Partizan Roanne'yi değil.

Bu arada dikkatinizi çekti mi?Bizim grubun sonuncusu Brose,grubun lideri panathinaikos'tan daha az sayı yemiş,ilginç hakkaten
    quote:

Orjinalden alıntı: quaking

partizan ın roanne yi yenmesi normal sonuç.onlarda pekovic var.bu hafta da 28s-16rib yapmış.tek başına takımı taşıyor.partizan ın averajla önündeyiz(4-5).ama onlar barca ve madrid le oynamadı.istanbul deplasmanları da var ayrıca
    asıl ilginç olan roma daki bu inanılmaz yükseliş.önce pana şimdi de r.madrid galibiyeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 21 Aralık 2007; 11:04:34 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.