Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: faho

Yok yanlış anladın,Roanne Partizanı deplasmanda yendi,Partizan Roanne'yi değil.

Bu arada dikkatinizi çekti mi?Bizim grubun sonuncusu Brose,grubun lideri panathinaikos'tan daha az sayı yemiş,ilginç hakkaten
    quote:

Orjinalden alıntı: quaking

partizan ın roanne yi yenmesi normal sonuç.onlarda pekovic var.bu hafta da 28s-16rib yapmış.tek başına takımı taşıyor.partizan ın averajla önündeyiz(4-5).ama onlar barca ve madrid le oynamadı.istanbul deplasmanları da var ayrıca
    asıl ilginç olan roma daki bu inanılmaz yükseliş.önce pana şimdi de r.madrid galibiyeti.

Acayip bir takım Brose Baskets..

• quote:

Bu arada dikkatinizi çekti mi?Bizim grubun sonuncusu Brose,grubun lideri panathinaikos'tan daha az sayı yemiş,ilginç hakkaten
    quote:

partizan ın roanne yi yenmesi normal sonuç.onlarda pekovic var.bu hafta da 28s-16rib yapmış.tek başına takımı taşıyor.partizan ın averajla önündeyiz(4-5).ama onlar barca ve madrid le oynamadı.istanbul deplasmanları da var ayrıca
    asıl ilginç olan roma daki bu inanılmaz yükseliş.önce pana şimdi de r.madrid galibiyeti.

roanne yenilen takım,partizan yenen takımfotomaçtan mı takip ediyon skorları
    http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamenumber=9&gamecode=106&phasetypecode=rs

bu arada 9.haftanın mvp si splitter olmuş.(25 sayı-12 rib-6 top çalma)28 dk da 42 ranking puanı toplamış.

• 6 top calma mi? oha be
  • Evet doğru ya,Partizan kazanmış,o zaman benim gördüğüm maç skorları yanlış, nitekim orda cholarenin kazandığı gözüküyordu,ben çarşamba akşamı baktım,sanırım eurosport idi kanal,demek ki yanlış yazılmış tv'de.
    quote:

quote:

quote:

roanne yenilen takım,partizan yenen takımfotomaçtan mı takip ediyon skorları
    http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamenumber=9&gamecode=106&phasetypecode=rs

bu arada 9.haftanın mvp si splitter olmuş.(25 sayı-12 rib-6 top çalma)28 dk da 42 ranking puanı toplamış.

• MACCABİ 83-68 EFES

Efes bu gece tam bir hayal kırıklığı idi.Oyunda dengeyi bulamadılar bir türlü.Ender,woods ,wright mustafa abi bu adamlar anladım ki artık basketbol oynamayı unutmuşlar.Blatta bir türlü beşi oturtamıyor tanjevicle yarışır yani rotasyonda.İnşallah hafta sonuda böyle oynarlar da esaslı bir ders veririz onlara
  • Fenerbahçe ezdi geçti: 84-63 yendi Roma'yı.. Tebrikler güzel bi galibiyet oldu
    Mirsad rekor kırdı 1000+ rib yaptı bir ilk euroleaguede
  • Sezonun en sağlam oyununu oynadı Fb,hakkaten güzel bir galibiyet oldu,bu arada Prelzdiç son 3 maçtır güzel ve yararlı oynamaya başladı,Solomon maçın yıldızıydı, mükemmele yakın bir oyun ortaya koydu.Takımda, sadece hücum ribaundları zaaf olarak göze çarptı.Bakalım Cholare maçında tribünler nasıl olacak?Umarım küskün taraftarlar artık doldurur layıkı ile salonu.
  • Efes gerçekten çok kötüydü. Son çeyrekte fark 13'e çıkınca diğer maça geçtim.
    Farklı kazanacağımızı hiç düşünmüyordum. Roma seyircisi bizi alkışlıyor
    Telekom maçındaki gibi oynadık. Kopukluk ve 10-15 saniye içinde acele hücümlar yapmadık, saçma sapan top kayıpları minumum düzeydeydi. Ama güçlü takımları da yenmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 4 Ocak 2008; 0:14:38 >
  • Fenerbahçe Ülker'in maçını izleyemedim ama süper galibiyet olmuş, rahat olmuş. Tebrik ederim Bu galibiyetten sonra büyük ölçüde gruptan çıkmasını bekliyorum Fenerbahçe Ülkerin..
  • üst üste aldığı pana ve madrid galibiyetleriyle çok formda olan roma yı evinde evire çevire yendik.hücum ribauntları ve faul atışlarında biraz daha dikkatli olsaydık fark 30 un üzerine çıkacaktı.maçın yıldızı şüphesiz solomon.ukic i ilk maçtaki gibi savunmasıyla yine sahadan sildi.hücumda da çok pozitif oynadı.preldzic de white ın rotasyonda önüne geçiyor yavaş yavaş.yeter ki hep böyle oynasın.tanjevic ilk defa gözüme girdi vidmar ı oynatmayarak.semih de 2 hafta sonra dönüyormuş.böylece pota altında 6 oyuncumuz olacak.vidmar ı artık alpella ya yollamaktan başka çare kalmayacak.white ds kötü oynuyor.preldzic in iyi oyunu onun bu kötü oyununu gölgeliyor ama white ın daha uyum sorununu aşamamış olması büyük bir soru işareti.şu basden ı nasıl kaçırdık hala aklım almıyor.ibo da gitti o bölgeye transfer farz oldu.bir swingman transferi bekliyoruz yönetimden.

• Fenerbahçe ye tebrikler.
  • efes in eksikleri bu yenilgiye bahane olamaz.efes bu oyunla final four u filan unutsun.rakip maccabi nin en önemli iki silahı olan vujcic ve burstein de oynamadılar ama efes deplasmanında güle oynaya kazandılar.efes hep pota altı gücü ile bilinirdi.bu sene diktiler ortaya deve woods u sap gibi duruyor orada savunmayla alakası yok.maccabi de batista ve morris pota altında ezici bir üstünlük kurdular.morris 16 sayı 19 rib yapmış ayrıca 40 dk da süre almış.batista yı zaten woods,hutson gibi ince uzunlarla savunamazsın.adam sırtı bir dayıyor, pota ya kadar götürüyor sırtında,sonra da sayıyı bırakıyor.

efes yanlış transferler yaptı bu sene.wright ve woods bu takıma bir katkı sağlayacak kalitede değiller.penn de istatistik kasmış.30 sayı atmış.şimdi 2 hafta yatar kesin.
  • Efes den başlayayım ;; Maccabi mağlubiyetini tahmin ediyordum , olabilir yenilgi gelebilir ama asıl sorun yabancıların kapasitesi ve yerlilerden sınırlı katkı gelmesi..En önemli sorun bu Efes'in F4 yolunda.

Sene başından beridir Woods & Wright F4 oyuncusu değiller diyorum ,malesef haklı çıkıyorum
    Yerliler den de katkı gelmiyor.. Ermal 1,5 yıldır formsuz , Kerem didiniyor yetmiyor , Ender malum , Serkan acayip formsuz , sakat ? Mustafa görev adamı .... Böyle olmaz işte .olmuyor da nitekim.
    Efes'in EL maçlarında sahada 5 yabancı görünce kafayı yiyorum..Hele ki o yabancılardan 2 sinin yeterli olmadığını bu düzeyin oyuncusu olmadığını görünce. Neyse artık böyle sürecek ne yazık ki.

F.B.Ülker için de ; takım ilk haftalara göre biraz toparlanmış gibi.Bugün iyi oynadılar.Tanjevic'i anlamayı zaten bıraktım. Adam milli takımda 2-3 dk da bir oyuncu değiştiriyordu burada neredeyse aynı 5 le maçı biterecek!!! Son çeyrekte değişiklik yapmadı neredeyse !!!! Başka olay da daha 2-3 hafta öncesine dek Vildmar 'ı oynatıp Preldzic'i kenarda tutuyordu ,rotasyona sokmuyordu ama şimdi tam tersi Ne iş anlamıyorum
    Solomon'u da ben hiç mi hiç sevmezdim.Ama bu sene sevmeye başladım.Adam hiç bencil oynamıyor neredeyse. Ahh Solomon ahh!! Şu oyununu Efes'de iken de oynasaydın ne olurdu sanki ? Hadi sezonu bıraktım sadece çeyrek final de Panathınaıkos serisinde oynasaydın o bile yeterdi kardeşim..O zaman final oynardık ...Neyse..
    F.B.Ülker Top 16 ya girer ..Ama sonrası ? Hiç ama hiç umutlu değilim . İbo da gitti. Yabancılardan Solomon , Mrsiç hariç güven veren yok . Üstelik Solomon süper oynadığından Mrsiç'in de süreleri azaldı.
    Ama 2 kaliteli yabancı alırlarsa işler değişir.Seyirci de adam gibi !! desteklerse takımı Top 16 dan çıkabilir takım.
    Ama işte hiç sanmıyorum..
    Sen kalk her sene F4 hedefleri yapan Ülker ile birleş , elinde yeterli bütçe de olsun sonra EL de oynama hakkını kazan ve 2010-2011 e hazırlıyorum takımı de !! Olmaz öyle kardeşim !!! Öyle Alpella dan adam almakla sadece ligde başarı gelir.Demek ki lig sana yetiyor .. Taraftara zaten yetiyor ama yöneticilere de yetiyor anlaşılan.
    Alpella gibi bir takım da var gençleri hazırlayabileceğin ona rağmen kendi takımında oynatıyorsun !!! Çok mu istiyorsun Vildmar'ı falan ver Alpella ya olsun bitsin , sonra sen bastır parayı al yıldızı koy önüne F4 hedefi ... Bu kadar basit.

• quote:

ibo da gitti o bölgeye transfer farz oldu.bir swingman transferi bekliyoruz yönetimden.

Mahmut Uslu açıklamış; İbo'nun yerine bir oyuncu alınacakmış.
    http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=10&kID=3308&sayfa=1

Son durumlar.
     Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu

http://www.euroleague.net/main/standings

• Alpella dan veya Karşıyakadan gelir o oyuncu..İsimlerini tam hatırlayamadım..
    Neal ve Strickland sanırım
  • Evet adı geçiyor ama Karşıyaka vermeyecek diyorlar.
    Kaliteli bir skorer bu zamanda nasıl buluruz merak ediyorum. Geçiştirme transfer yapılmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 4 Ocak 2008; 2:03:47 >
  • vermiyecekler diye birşey yok.yabancı oyuncu paraya bakar.erirsen aldığından fazlasına tıpış tıpış gelir.zaten neal ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.vermezlerse bedavaya zaten başka takıma gidecek adam.ksk nın ligde bir hedefi yok.eli mahkum satacak para kazanmak istiyorsa.yoksa elin gavuru gelip sezon sonunda bedavaya alacak neal ı bari yabancıya gitmesin:)
  • quote:

efes in eksikleri bu yenilgiye bahane olamaz.efes bu oyunla final four u filan unutsun.rakip maccabi nin en önemli iki silahı olan vujcic ve burstein de oynamadılar ama efes deplasmanında güle oynaya kazandılar.

birincisi maccabinin en önemli ikinci silahı burstein değil ve bu sezon zaten hiç oynamadı, ona göre bi plan yapmışlardır. Vujcic avrupanın en önemli oyuncularından biri buna kimse itiraz etmez sanıyorum ama nicholasta(pozisyon olarak değerlendirmedim önemlilik açısından) öyle. vujcic'e nicholas bence nötrler durumu. bunun dışında serkan ortalıkta yok. efesin 2 numarası yok yani. uzunlar zaten kerem dışında savunmadan bihaberler. bu durumda mağlubiyet kaçınılmaz oldu. karşınızdaki takımda maccabi çok değil bikaç sezon önce şampiyondu. bana göre efes top16 maçlarından önce kalın bir uzun alırsa f4'ü zorlar...

• fener maçının son 1.5 periyodunu izledim.. fb çok iyi mücadele etti gerçekten.. euroleague'de deplasman galibiyeti almak kolay bir şey değil, hele ki roma gibi güçlü bir takıma karşı..

bu arada solomon'u izlemek gerçekten büyük keyif.. inanılmaz bir top hakimiyeti var.. top resmen eline yapışıyor.. zaten ayakları çok çabuk ve seri.. onu drippling ederken izlemek çok hoş oluyor

quote:

penn de istatistik kasmış.30 sayı atmış.şimdi 2 hafta yatar kesin.

forumda post kasanların basketçi versiyonu

şaka bi yana, maçı izlemedim ama efes intihar etmiş.. drew nicholas'sız efes bu sene bir hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

quote:

ibo da gitti o bölgeye transfer farz oldu.bir swingman transferi bekliyoruz yönetimden.

Mahmut Uslu açıklamış; İbo'nun yerine bir oyuncu alınacakmış.
    http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=10&kID=3308&sayfa=1

bu topicde arenas,butler filan diyorlarmillet uçmuş resmen.nba den gelicek büyük ihtimalle alacağımız oyuncu.son haberlere göre washington dan roger mason veya nick young.nick young ı pek bilmiyorum ama roger mason iyi oyuncudur.transfer gelişmelerini merakla bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.