Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
130.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o son hoberler sıkma olmuş bence, hangi takım rotasyondaki oyuncusunu vermek ister ki? hele wizards gibi yıllardır sakatlıklardan başı ağrımış ve büyük ihtimalle play-off'ta yer alacak bir takım hiç istemez. young'la mason imkansız.

benim aklımdaki oyuncu tarence kinsey. geçen sene son dönemde sakatlıklardan dolayı ilk 5 çıkıp çok iyi istatistikler yakalamıştı. özellikle deli top çalıyor, basden'ın yokluğunu doldurabilir rahatlıkla. sezon başında memphis serbest bıraktı kinsey'yi, umarım ilgilendiğimiz oyuncu o'dur.
  • maçı izledim verdiğimiz hücum ribaundları dışında genel olarak iyiydik ayrıca mirsad'ın eurolig'de 1000 ribaundu geçen ilk oyuncu olması da işin kaymağıydı solomon gerçekten çok iyi işer yaptı futbol tabiriyle adamları resmen çalıma dizdi valla şaşkına döndüler yine maçın kırılma anlarında çok kritik üçlükler soktu ömer'i de beğendim takıma iyice oturmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

o son hoberler sıkma olmuş bence, hangi takım rotasyondaki oyuncusunu vermek ister ki? hele wizards gibi yıllardır sakatlıklardan başı ağrımış ve büyük ihtimalle play-off'ta yer alacak bir takım hiç istemez. young'la mason imkansız.

benim aklımdaki oyuncu tarence kinsey. geçen sene son dönemde sakatlıklardan dolayı ilk 5 çıkıp çok iyi istatistikler yakalamıştı. özellikle deli top çalıyor, basden'ın yokluğunu doldurabilir rahatlıkla. sezon başında memphis serbest bıraktı kinsey'yi, umarım ilgilendiğimiz oyuncu o'dur.

dediğin oldu kinsey i getirmiş bizimkiler,gözümüz aydın.
    bravo gerçekten,nokta tahmin diye buna denilir

• len Samet, mahmut uslu'nun yeğenimisin olm
    dünya üzerindeki binlerce oyuncu içinden nasıl tahmin ettin bu adamı

• allah'ım inanamıyorum. evet arkadaşlar açıklıyorum bu arkadaşımızı izlemek için sene içinde defalarca amerika'ya gittim. valla çok iyi oldu bu transfer, kinsey'ye kefilim, göreceksiniz coşturacak takımı. sezon başı fantasy ligleri için son turlarda kadroya katayım mı diye düşündüğüm bir oyuncuydu, o kadar güveniyorum yani bu adama.
  • fenerbahçe ülkere hayırlı olsun bu transfer.

Samet sen bu adama kefilsin ama bakalım tanjevic de kefil mi?
  • Haber doğruysa Panatinhıkos ohaaaa Ama gitmesi şu an için yanlış olur orası ayrı
    http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=35882

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 9 Ocak 2008; 18:39:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Haber doğruysa Panatinhıkos ohaaaa Ama gitmesi şu an için yanlış olur orası ayrı

Sezonun şu ana kadarki Mvp'si. Bu adamıda alırsa Pana'yı kim durduracak merak ediyorum. Fiba buna izin vermemeli bence.Tabi başkan Yunanlı böyle bir kural çıksa bile bundan sonra çıkarır. Adam ilk yarıda Partizan'ı top16'ya sokacak, sonra top16 maçlarında rakipte oynayacak. Etik değil bence.Ama süper transfer orası ayrı...

• bu akşam fb umarım kazanır bir bjk 'li olarak başarılar diliyorum , uamrım rohanne gibi bi takımdan süpriz bi mağlubiyet almaz
  • Umarım Fb kazanacak,21:15 'de maç ,bakalım takımın skoreri eski Fb'li Salyers ne yapacak,zannedersem maç son 5 dakikada çözülecek.Bu son şansı Cholare'nin.

Kazanırız kazanmasına da, ben galibiyetin yanında en azından klas bir smaç istiyorum,James " fliğt" White'den daha 1 tane adamakıllı ,kalitesine ve kabiliyetine uygun smaç göremedik,umarım bu akşam süper bir smaç yapar da euroleugede en iyi hareket seçilir ne diyeyim

- Bu arada maç 20:15'de imiş,24'ün sitesinde yanlış yazmışlar kaçırdık 1,5 periyod pisi pisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 9 Ocak 2008; 20:59:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Haber doğruysa Panatinhıkos ohaaaa Ama gitmesi şu an için yanlış olur orası ayrı

Sezonun şu ana kadarki Mvp'si. Bu adamıda alırsa Pana'yı kim durduracak merak ediyorum. Fiba buna izin vermemeli bence.Tabi başkan Yunanlı böyle bir kural çıksa bile bundan sonra çıkarır. Adam ilk yarıda Partizan'ı top16'ya sokacak, sonra top16 maçlarında rakipte oynayacak. Etik değil bence.Ama süper transfer orası ayrı...

Ben şu an için süper transfer değil..Yani kaliteli genç oyuncu orası ayrı ama şimdi Partizanda ki kadar yapamaz Pana da..Zira ne kadar süre alır orası da bell değil.Bence kısa vaadede yanlış uzun vaadede çok doğru bir transfer..

• Ulen bi rahat maç kazanamayacağız Neyseki maçın sonlarını iyi oynayıp seriyi yakaladık.
  • Evet kazandık ..Çok iyi oldu zira bu kadar kolay geleceğini sanmıyorum Top 16 nın ama oldu işte
    Yalnız Top 16 da iş zor..Hele ki yeni oyuncu verim veremezse.

Şimdi yine yazdım ; Tanjevic i anlamıyorum valla..Milli takımda çok değiştiriyor du oyuncu sahada kalamıyordu , şimdi tam tersi
    Solomon da ah Solo keşke Efes de böyle oynasaydın F4 gelirdi be güzelim

Son olarak seyirci yine yalnız bırakmaya devam ediyor.Gelenlerin de yarısı kendilerini eğlendiriyorlar. Ülker ile birleşmeden önce Ülker maçlarında bile aynı seyirci sayısı vardı

Bir de şu dikkatimi çekti ; seyirciler bir ara bizim Ooo ları söylemeye başladı ve Liverpol un marşını mı ne de söylediler sanki bir ara.. Yani bana öyle geldi belki de.
    Ama geçen haftalarda çalmışlardı bizim Oooo ları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 9 Ocak 2008; 21:56:48 >

• Panküp ted'in maçından eve gelişim uzun sürdü, ilk yarının sonuna yetişebildim.İzlediğim kadarıyla Ömer Aşık iyiydi bu akşam.Rasim kritik üçlükler soktu.Mirsad pek havasında değildi.Maçı vermek için son çeyrekte çok ısrar ettik ama konuk ısrarla almak istemeyince maç bize kaldı.

Yani koskoca İstanbul'da şu salonun dörtte biri dahi doldurulamıyor ya bunu anlamıyorum, bizim ted'in maçında daha fazla adam vardı bu akşam. Belki de bizde bjk gibi kendi salonumuzu inşa etmeliyiz.
  • quote:

Bir de şu dikkatimi çekti ; seyirciler bir ara bizim Ooo ları söylemeye başladı ve Liverpol un marşını mı ne de söylediler sanki bir ara.. Yani bana öyle geldi belki de.
    Ama geçen haftalarda çalmışlardı bizim Oooo ları.

Orjinali yabancıdır. Beşiktaş da esinlendi. Bence güzel tezahurat ama futbol maçı için iyi. Basket maçlarında faul atışlarında bile oooo diyorlar komik oluyor
    http://youtube.com/watch?v=S7Inv49Ghr8

• Aa bilmiyordum öyle olduğunu..
    Evet komik oluyor basket maçlarında.Zaten basket maçlarına futbol seyircilerinin sokulmaması lazım ama neyse.
  • pekovic ide alırsa pana oha artık.euroleague de salary cup tarzı bişey yapmaları lazım.adamlar kafalarına estikleri gibi transfer yapıyorlar.pekovic benimde bu sezon için mvp adayım.dwight ın avrupa versiyonu gibi birşey.yaşı da çok genç.ilerki yıllarda bizim uzunlarımızla birlikte avrupanın en elit uzunları arasına girecektir.

maça gelirsek süper bir başlangıç,sonra oyun rölantide giderken rakibin alan savunması yapmasından itibaren bir düşüş oldu hücumumuzda.savunmada maçın genelinde iyiydik.son periyotun başlarında şanslarınında yardımıyla farkı 1 sayıya kadar indirdiler.sonra her zaman olduğu gibi solomon ve oğuz un sorumluluk almasıyla maçı aldık.

vidmar geldiğinden beri en olumlu maçını oynadı.oğuzun yokluğunu pek aramadık,ömer-oğuz-rasim iyi oynadılar.mirsad da çok kopuk oynuyor.bomboş 3 tane air üçlük attı galiba.konsantre sorunu yaşadı ama yinede rib leri toplamayı ihmal etmedi.

• Efes çok önemli bir maçı kazandı.Ve bence ilk 3 de bitirmeyi garantiledi
    Ama çok zor maçtı yani , mucizevi bir geri dönüş oldu.. Yalnız Efes den halen umudum yok .. Top 16 da birşekilde geçilir ama sonrası için zor zor ..
    Niye ? Çünkü oyun kurucu bölgesinde sorun var..Sonra Wright & Woods ile olmaz olmuyor olmuyor ..F4 gelmez bunlarla.Hele Wright ile.Sonra yerlilerden katkı gelmiyor. Nihayet bugün Woods iyi maç çıkardı,Ermal attı .Ama istikrar yok.. Güçlü takım bunları affetmez.
    Sonra D.Blatt sistemi halen oturtamadı mı yoksa oturtamıyor mu ? Çözemedim halen.

Yalnız şöyle bir umudum var ; şu ana dek hayal kırıklığı olan Serkan kendini bulursa Top 16 da F4 hedefine yaklaşabiliriz.

• Efes yabancılarından tam verim alamıyor. İlk 3 çeyrek berbat oyun ve sonunda 4. çeyrekte kendini buldu. Umarım bu maç özgüven getirir takıma.
  • quote:

Efes çok önemli bir maçı kazandı.Ve bence ilk 3 de bitirmeyi garantiledi
    Ama çok zor maçtı yani , mucizevi bir geri dönüş oldu.. Yalnız Efes den halen umudum yok .. Top 16 da birşekilde geçilir ama sonrası için zor zor ..
    Niye ? Çünkü oyun kurucu bölgesinde sorun var..Sonra Wright & Woods ile olmaz olmuyor olmuyor ..F4 gelmez bunlarla.Hele Wright ile.Sonra yerlilerden katkı gelmiyor. Nihayet bugün Woods iyi maç çıkardı,Ermal attı .Ama istikrar yok.. Güçlü takım bunları affetmez.
    Sonra D.Blatt sistemi halen oturtamadı mı yoksa oturtamıyor mu ? Çözemedim halen.

Yalnız şöyle bir umudum var ; şu ana dek hayal kırıklığı olan Serkan kendini bulursa Top 16 da F4 hedefine yaklaşabiliriz.

Bence Blatt oyuncu secimini eline yüzüne bulastırdı o yüzden o sistem oturmuyor ve o da bence daha fazla kasmıcak. Tamamiyle benim yorumumdur ki sene sonunda bircok oyuncuyla yollar ayrılıp yeniden transfer yapılacak.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.