Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26-6 periyot skoru mılano bu oyunu ile evınde yenmeyeceği takım yok real madrid dahil
  • Euroıleague yayın haklarını 5 yıllığına lig tv'nin aldığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilmem umarım gerçek dışıdır. Dsmart'ın spor paketiyle aradan çıkartıyorduk ne güzel. Digiturk'un cazibesi yok, asla eve sokmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Euroıleague yayın haklarını 5 yıllığına lig tv'nin aldığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilmem umarım gerçek dışıdır. Dsmart'ın spor paketiyle aradan çıkartıyorduk ne güzel. Digiturk'un cazibesi yok, asla eve sokmam...

İnşallah D-Smart bırakmaz
  • oha !
    2 yıl sözleşme verdim len ! Ağustos 2015 de bitiyor ! Olmasın öyle bir şey.
  • 2015e kadar dsmartta diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah hiçbir takıma bojan gıbı savunma zaafıyetı olup şutu güveni olmayan adam vermesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: citizi

2015e kadar dsmartta diye biliyorum.

Ben de öyle biliyordum fakat Burak Çıdamal konu üzerine gelen soruya şöyle yanıt vermiş...
    https://twitter.com/burakcidamal/status/451803464453357568

Yarın dsmart'ı arayıp görüşeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 4 Nisan 2014; 0:16:29 >
  • Laboral,Pana gibi takımları 1-2 yıldır küçümseniyor ya ,hani deniyor ya bu takımlara bile ! diye...

İşte o takımlar ne olursa olsun oynuyorlar arkadaş,saygıları var seyircileri var.Geçmişine seyircisine,oyuna saygısından çıkıp oynuyorlar ama iyi ama kötü...Bakın Pana çıktı bile.Geçen yıllarda da böyle olmuştu Pana açısından.Olmadık bir şekilde çıkıverdiler gruptan.

Demek istediğim öyle şu vasifsız takımdan bile yazmak yerine bir düşünmeli biz vasıflıyız kadromuz iyi de ne oluyor ? Bu daha utanç verici ? Sadece Fenerbahçe için yazmıyorum.Zaman zaman Efes dişinda hiç bir türk takımı bu karakteri bu saygıyı yansıtamıyor ki ! İddian mi kalmadı ? Tamam salla maçı.
  • Laboral Kutxa - Fenerbahçe Ülker Maç Yazım TIKLA Her türlü yorum çneri ve eleştirinizi bekliyorum arkadaşlar :)
  • eurolegue 2013-2014(GALATASARAY) olarak başlığın değiştirilmesini rica ediyorum.
  • Çeyrek final eşleşmeleri aşağı yukarı belli gibi, tahminim ;

Barcelona- Galatasaray

Milano- Maccabi (Kesinleşti sanırım)

Olympiakos- Cska Moskova

Real Madrid- Panathinaikos

Eşleşmeler böyle olursa

Cska- Olimpi maçı çok zevkli ve çekişmeli olacaktır, kimin tur atlayacağı belli olmaz burada.

Milano Maccabi maçlarında tur atlayan Milano olacaktır, Final Four Milanoda olacağı için hakem faktörü, Milano oyuncularının motivasyonu, taraftar baskısı hepsi devreye girer, Milano tur atlar.

Real ve Barcelona rakiplerini eler, onlar da tur atlar, dolayısıyla yarı finale çıkan takımlar ;

Barcelona- Real Madrid - Milano olacaktır. Cska ve Olimpinin şansları eşit, kimin tur atlayacağı hiç belli olmaz.

Biraz erken bir kritik oldu, ama aklıma gelmişken, vaktim de varken yazayım dedim, bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

http://www.3puan.com/content?id=670

D-Smart en azından yabancı takımların maçlarını da veriyordu bunlar önemli yabancı maç hariç maçta yayınlamazlar şimdi.

Bkz: İngiltere Premier Lig
  • Oly-pana CSKA için kapışıyor.
    Diamantidis dökülüyor.buna rağmen Pana önde götürdü.
    Oly 23 sn kala 2 sayı önde
    Harika maç

65-65 son 4sn oly hücumu

OHAAAAAAAAAAAAA SPANOULİS OHAAAA DÜŞÜNMEDEN ATTI ADAM ÇİZGİDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 10 Nisan 2014; 23:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene sakallı aldı maçı
  • CSKA-Oly
    real-Pana

Ovv yeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSKA-Oly serisi kaçmaz.
  • Yine süper bir maç En önemli derbiyi kaybettik Panathinaikos olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakalda keramet vardır #FearTheBeard
  • Bizimkiler 3. sınıf oyuncularla gazozuna oynarken adamlar bize basketbol ziyafeti çekti. 20 yıl daha uğraşsak yunanistanın basketbol seviyesine çıkamayız.

Modern basketbol artık yıldızla oynanıyor. Takım kırılma anına kadar taşıyor kırılma anlarında yıldız gelip işini yaprsa kazanıyor yapmazsa kaybediyor. İşte sakallı son 2 topu kullandı 5 sayı ile maçı aldı. Attığı o efsane şuttan ziyade önceki turnikesi de efsaneydi. Öbür tarafta diamantidis ne top kaybı yaptı öyle..
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.