Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milanoya 3-0 falan diyenleri Maccabi bence çok yanıltacak
  • Oly ile F4'de eşleşmektense çeyrek finalde eşleşmeyi tercih etmiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Real Kaunas'a yenilmiş..Bilerek mi yenildi acaba ?

İsmail Şenol bile maç seçtiler dedi.. Euroleague yönetimi aynı saate koymalı maçları dedi... Sanki pana yerine oly seçtiler deniliyor genel kanı böyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene lig şampiyonumuz KSK olsun istiyorum artık.EL direk katılan takım olur.
    GS bir şekilde yine wild card alır.Artık 4 takımımız olur.Elemelere takım gidince eleniyoruz çünkü
  • quote:

Bu sene lig şampiyonumuz KSK olsun istiyorum artık.EL direk katılan takım olur.
    GS bir şekilde yine wild card alır.Artık 4 takımımız olur.Elemelere takım gidince eleniyoruz çünkü

Ksk zor bence ama belki Banvit olursa dediğiniz gene olabilir... :)

• 1 tane sert uzunu olsa Galatasaray çok şanslı olurdu ancak şu durumda 3-0 3-1 biter gibi gözüküyor.Galatasaray'ın zayıf karnı uzunlar, o konuda Avrupa'nın en iyisi belki de Barcelona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uRcHiN

quote:

Bqnvit avrupa da yapamiyor yaa )) hani belli olmqz ama 4.takimimiz olsun da kim olursa olsun

• quote:

quote:

quote:

Bqnvit avrupa da yapamiyor yaa )) hani belli olmqz ama 4.takimimiz olsun da kim olursa olsun

İspanyadan neyimiz eksik :) olsun tabi 4 takımımız:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uRcHiN -- 14 Nisan 2014; 14:49:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İspanyadan neyimiz eksik :) olsun tabi 4 takımımız:)

Banvit-KSK-FB-GS gitse keşke, bütün maçlarda deli seyirci olur.

Banvit giderse Bandırma'daki salon yetmez, bu bahaneyle yeni salon yapılır.

• Efesi yok saymak bile dusunulmemeli..

• Efesle Fenerbahçenin kontratları var zaten :) mecbur gidecekler :)

• Real Madrid özellikle Olympiakos ile eşleşmek istediğinden böyle bir durum ortaya çıktı, Real Madrid Olimpi'yi geçecektir. keza bu takıma çok ters geliyorlar.
  • Galatasaray grubun en zayıf takımı, Barcelonadan en az 20 sayı fark bekliyorum,

Barcelonaya başarılar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Galatasaray grubun en zayıf takımı, Barcelonadan en az 20 sayı fark bekliyorum,

Mesaj koruma altında

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Galatasaray grubun en zayıf takımı, Barcelonadan en az 20 sayı fark bekliyorum,

En az 20 sayı fark beklediğim bir maçtı, beklediğimiz gibi oldu, 27 sayı fark oldu.
  • Galatasaray çok iyi motive olarak başladı, Barcelonada ise rakibi küçümsemeden kaynaklı bir rehavet söz konusuydu. İkinci çeyrekte Barcelona rakibi ciddiye alarak ve Dorsey'i oyuna alarak savunma zaafiyetini giderdi, oyunu dengeledi, üçüncü çeyrekte üstünlüğü ele geçirdi, 4. çeyrekte de farka gitti.

Sonuçta Barcelona zayıf rakibine 27 sayı fark attı, beklenen bir skor.

İkinci maç için yorumlarımı maç günü yaparım, şimdi Real Madrid- Olimpi maçına, güzel maç bizi bekliyor, Real Madrid ilk maçı kazanacaktır.
  • Madrid 25-10 önde.Böyle giderse baya bir fark atacaklar gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

Madrid 25-10 önde.Böyle giderse baya bir fark atacaklar gibi.

Cidden ilginç takım Olympiakos 37-37 oldu şimdi
  • İşte tam da beklediğim gibi bir maç.Oly hiç de kolay değil olmayacak.Real belki de kaybedecek..
  • quote:

İşte tam da beklediğim gibi bir maç.Oly hiç de kolay değil olmayacak.Real belki de kaybedecek..

iyi düşün ben ce
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.