Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde de yildizlar var ama..sorun bu degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim takımlarımız çok kırılgan...

• HAZIR MIYIZ MAÇA FİNAL 8 GELİYORRRR
  • Problem tembel yerlilere verilen değerdir. Alışmışlar "yerim garanti nasıl olsa oynuyorum" kafasına... Bu zihniyet takımlarımızın önünü kesiyor. İnşallah 5+2 gelince kurtulacağız bu tiplerden. Bence ispanya gibi sınırsız kıta dışı 2 kuralını örnek almayız fakat bu da iyidir.

Real madrid'in zalgiris'e yenilip oly ile eşleşmesi sürpriz oldu. Niçin böyle yaptılar anlamadım. F4 adaylarım; Barcelona, Cska, Milano, Rmd ya da oly... Oly'nin vites atacağını düşünmekle beraber top 8 maçları çok sert geçecek. Bizim barca ile serimiz de cekismeli gecebilir. Kolay mac beklemiyorum.

• Real-Oly
    CSKA-Pana
    Barça-GS
    Milano-Maccabi

Herkes CSKA-Oly yazmış dün, bugün de Real gitti verdi maçı
  • Madride bak sen karıştırdı ortalığı

Oly doluya tutuldu
  • Spanoulis o 3 lüğü attığına pişman olmuştur.
  • Real geçen sezonun intikamı için böyle bir şey yapmış deniliyor, Olympiacos'u harcayacaklar matmazel.
  • F4da Olympiakos herkesin malumu hayvanlaşıyor yılanın başını küçükken ezmek istediler heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray-Barça ve Milano-Maccabi eslesmelerini Dsmart verecekmis diğer eşleşmeleri NTVSpor. Rezillikte uzay oldu artık spor yayıncılığı bu ülkede. Tamam İpekçi deki maçları salonda izleyeceğim ama deplasmandaki maçlar için ugrastiracaklar insanı

• Real -Oly eşleşmesi için hiç de belli olmaz diyorum ben.Oly geçebilir."ama tabi kabasakal 'a bir şey olmazsa

CSKA -Pana sonuç belli zaten.

Maccabi-Milano Maccabi daha şanslı

GS-Barca... Keşke Maccabi'yi geçebilesydi GS.Barca çok kötü oldu . 3-1 biter diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 12 Nisan 2014; 17:44:43 >
  • Ntv spor bildiğin yunan kanalı adamların tüm maçlarını verdiler

• Milano ev sahibi olduğu için hakem faktörleriyle F4 yapar.Madrid-Cska-Barca ise diğer 3 takım olur.
  • Forumda grubun ilk maçlarında malagayla milanoyu kiyaslayanlar vardı . ben o zamanda demiştim milano çok daha iyi takım diye.Şimdide maccabi karşısında 3-0 yapar diyorum .
  • Milano'yu deplasmanda 15 sayı gibi bir farkla yenmiştik.
    Çok seviye atladılar. Şu an ki Milano, sezon başındakine 40 sayı fark atar..
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Siena ile karıştırıyor olmalısın...

Real madrid'in güle oynaya geçeceğinini düşünenler yanılgıya uğrayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Çeyrek final eşleşmeleri aşağı yukarı belli gibi, tahminim ;

Barcelona- Galatasaray

Milano- Maccabi (Kesinleşti sanırım)

Olympiakos- Cska Moskova

Real Madrid- Panathinaikos

Eşleşmeler böyle olursa

Cska- Olimpi maçı çok zevkli ve çekişmeli olacaktır, kimin tur atlayacağı belli olmaz burada.

Milano Maccabi maçlarında tur atlayan Milano olacaktır, Final Four Milanoda olacağı için hakem faktörü, Milano oyuncularının motivasyonu, taraftar baskısı hepsi devreye girer, Milano tur atlar.

Real ve Barcelona rakiplerini eler, onlar da tur atlar, dolayısıyla yarı finale çıkan takımlar ;

Barcelona- Real Madrid - Milano olacaktır. Cska ve Olimpinin şansları eşit, kimin tur atlayacağı hiç belli olmaz.

Biraz erken bir kritik oldu, ama aklıma gelmişken, vaktim de varken yazayım dedim, bakalım ne olacak.

Bu 5 Nisanda, eşleşmeler belli olmadan yaptığım tahminim.

Sadece Real Madrid'de yanıldık, onda da Real Madridin özellikle Olympiakos ile eşleşmek istediğinden böyle bir durum ortaya çıktı, Real Madrid Olimpi'yi geçecektir keza bu takıma çok ters geliyorlar.

Maccabi Milano eşleşmesinde Milano turlayacaktır, yalnız 3-0'lık bir seri olmaz kesinlikle, 3-1 ya da 3-2 gibi bir seri bekliyorum, ama her halükarda Milano yarı finale kalacaktır.

Cska- Pana eşleşmesinde herkesin favorisi Cska, ben aksini düşünüyorum, Pana 3-2 ile tur atlayacaktır, en uzun seri burada yaşanacak diye düşünüyorum.

Barcelona Galatasaray eşleşmesinde tur atlayan ve çeyrek finalin en rahat maçlarını çıkaran takım Barcelona olacaktır, banko 3-0'lık bir seri olacak, Galatasaray çeyrek final serisindeki en zayıf takım (umarım saçma sapan bir gerekçe ile silinmez, düşüncemizi yazıyoruz, aksini iddia eden de aksini yazsın)

Not: Eurolig maçlarından sonra Basketbol bölümündeki yorumlarımı da son vereceğim, başladığım bir işi yarım bırakmak istemiyorum, o yüzden sadece bu sayfada şampiyon belli olana kadar yazacağım, sonra forumun basketbol bölümüne güle güle diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 12 Nisan 2014; 21:32:38 >

• Real Kaunas'a yenilmiş..Bilerek mi yenildi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Real Kaunas'a yenilmiş..Bilerek mi yenildi acaba ?

Sanmam öyle bir şey yapacaklarını. Zalgiris iç sahada top 16'da bizim maç dışında genelde hep son topa kadar zorladı maçlarını. Grup sonuncusu oldular ama iç sahada iyi basket oynuyorlar. Bir de ellerinde çok dengesiz şutörler var. Dentmon, Milaknis gibi . Ard arda çok fantezi şutlar sokabiliyorlar . Real bilerek yenilip Pana'dan kaçıp Oly ile eşleşmek istemez bence.
  • Bn de öyle düşünmüştüm.Diyorum neden Pana varken Oly seçsinlr ki diye..Maçı da izlemedik ki bilemiyorum .
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.