Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi başladı real 30 21 önde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyes 2 de 2 üçlük attı + Shermadininin yediği blok

Yok artık Lıbran Jeyms
  • lojeski bir tane üçlük sokabilseydi maç değişebilirdi.
  • Az sonra başlayacak Barcelona Galatasaray maçında da en az 20 sayı fark bekliyorum, fazlası olur azı olmaz diye düşünüyorum.

Bugün Barcelona işi sıkı tutacaktır, ilk çeyrekten son çeyreğe kadar Barcelona üstünlüğü ile geçecek bir maç olacaktır.

Çeyrek finaldeki en zayıf takım olan Galatasaray ne kadar motive olursa olsun farklı bir yenilgiden kurtulamayacaktır.

Barcelonaya başarılar diliyorum.
  • Maccabi maçını nereden takip ettiniz yahu
  • Galatasaray gibi zayıf takımların çeyrek finalde olması Euroligdeki kaliteyi düşürüyor, maç çok erken koptu, bu tarz sonucu belli maçlar çok sıkıcı oluyor, ikinci yarıyı seyretmeyi düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Galatasaray gibi zayıf takımların çeyrek finalde olması Euroligdeki kaliteyi düşürüyor, maç çok erken koptu, bu tarz sonucu belli maçlar çok sıkıcı oluyor, ikinci yarıyı seyretmeyi düşünmüyorum.

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu

1 tane yetmez dedim.
  • quote:

Galatasaray gibi zayıf takımların çeyrek finalde olması Euroligdeki kaliteyi düşürüyor, maç çok erken koptu, bu tarz sonucu belli maçlar çok sıkıcı oluyor, ikinci yarıyı seyretmeyi düşünmüyorum.

trollemek gibi olmasın ama katılıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 17 Nisan 2014; 23:39:05 >
  • quote:

Az sonra başlayacak Barcelona Galatasaray maçında da en az 20 sayı fark bekliyorum, fazlası olur azı olmaz diye düşünüyorum.

Bugün Barcelona işi sıkı tutacaktır, ilk çeyrekten son çeyreğe kadar Barcelona üstünlüğü ile geçecek bir maç olacaktır.

Çeyrek finaldeki en zayıf takım olan Galatasaray ne kadar motive olursa olsun farklı bir yenilgiden kurtulamayacaktır.

Barcelonaya başarılar diliyorum.

Maçın ikinci yarısını seyretmedim, sonucu çok belli ve sıkıcı bir maçtı. Maç tam tahmin ettiğimiz gibi geçti, ilk çeyrekten itibaren Barcelona üstünlüğü vardı.

Barcelona çok fazla kasmadan, rakibini biraz ciddiye alarak yine 20 sayı üzerinde bir fark attı rakibine.

Üçüncü maçta Arroyo oynayacaktır, ancak bu Galatasarayın 3. maçı kaybetmesine engel olmayacaktır, 10 sayı ve üzeri bir fark ile de İstanbulda kaybederler, seri 3-0 biter, maç günü yazarız daha uzun.

Oyun ve sonuç beklediğimiz gibi oldu yine, Barcelonayı tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 17 Nisan 2014; 23:46:01 >

• galatasaray ın burada olması bile büyük başarıdır.
  • geng bu kadar kıskandığını belli etme. sizin takımda çalışsaydı da top8e kalsaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlara soda çekelim.
  • Arroyo dönerse bence Galatasaray 3.maçı kazanacaktır en kötü handikapta kalır 10 sayı veya üzeri bir fark beklemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Arroyo dönerse bence Galatasaray 3.maçı kazanacaktır en kötü handikapta kalır 10 sayı veya üzeri bir fark beklemiyorum.

Bakalım, maç günü belli olacak.

Arroyo'nun dönüşü olumlu etki edecektir kesinlikle, Galatasarayın direncini artıracaktır, bu yüzden fark 20 değil 10 sayı olur yazdım, en az 10 sayı fark beklediğim bir maç, Barcelona 3. maçı kazanacaktır.

Arroyo gerçekten müthiş bir basketbolcu, ismi Galatasarayın önüne geçmiş vaziyette, bu durum aslında Galatasaray takımına yarardan çok zarar veriyor, bir oyuncuya bu kadar bağlı olmak Galatasarayın güçlü bir takım olmadığı, çeyrek finaldeki en zayıf takım olduğu gerçeğini de gözler önüne koyuyor zaten.

• Euroligde şu saçma sapan lisans işi kalkmalı hakeden takımlar gitsin Eurolige.
  • Son maçlar öncesi Maccabi 4.olsun da GS Barca dan kaçsın diyordum ama su 2 maçtaki Milano'yu görünce iyi ki GS 3.olmamış diyorum yani.Barcelona 'dan daha iyi oynayan ,daha iştahli oynayan Milano karşsında daha kötü olurdu Galatasaray.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Euroligde şu saçma sapan lisans işi kalkmalı hakeden takımlar gitsin Eurolige.

+1903

Türkiye'den 3+1,İspanya'dan 4,Yunanistan'dan 2+1,Rusya'dan 2,Almanya'dan 2+1,Fransa'dan 1+1 şeklinde dağılımlar olsa gayet adil olurdu.

Not:"+1" ön elemeye gidecek takım sayısını belirtiyor.
  • Nba playoff her eşleşmesi için ayrı konu açılmış.Bizde Final Four zamanı ayrı konu açıp orda mı konuşsak acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.