Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel maç oluyor uzatmaya gitti.
  • ohaa uzadı. yahu son hücumları hiç iyi kullanamadı pana. hatta son 2 saniye kala attığı son serbest atışı kaçırsaydı bitmişti maç...
  • Diamantidis 8 de 1 atmış hala Pana önde ilginç.
  • Langford yerine weemsi mi devşirseydik :) bu arada Milano 10 sayı önde...

• Neler oluyor be
  • Müthiş maç oldu sonunda aldı Pana maçı
  • Aha bitti maç :) helal olsun panaya kadroya bak oynadığı oyuna bak birde bizim takımlarımıza bak...

• Oakadan pireye geçiyoruz.. Oly Real maçını izlemek için :)

• Maccabiyi küçümseyenler vardı. Milano rahat geçer deniyordu ama Maccabi 3-1 aldı
  • Milano turu Milano'da kaybetti...

Langford'a yazık oldu

• Maccabi beklediğim gibi eledi milanoyu pana da kazandı oly de önde desteklediğim takımlar bugün oly de kazanırsa 3 te 3 yapacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Maccabi bir sonraki maçı kazanacaktır, seri 3-1 biter, Maccabi Final Four'a kalır, Milano bizi yanılttı, Final Four'a kalamazlar, Maccabi bu takımdan iki gömlek üstün, şansları yok.

Olimpiakos- Real Madrid serisi de 3-1 Real Madrid lehine biter, Real Madrid sürprize izin vermeyecektir, son maç işi sıkı tutup 3-1'lik bir seri ile Final Four'a kalır.

Pana- Cska serisi bana göre en uzun seri olacak, bir sonraki maçı Pana yine kazanıp seriyi eşitleyecek, 2-2' yi bulacaktı
    r.

Maccabi tahmin ettiğimiz gibi 3-1 ile seriyi bitirdi, Milano'dan çok daha iyi bir takım Maccabi.

Cska Pana'dan daha iyi bir takım, ancak Pana çok disiplinli oynuyor, yardımlaşmaları çok iyi, takım oyunu fazlasıyla var, koçları da takıma ayrı bir hava katmış.

Cska Pana eşleşmesi olduğunda en uzun serinin burada olacağını yazmıştık.

Real Madrid bizi şaşırttı, bu akşam mutlak kazanır, işi son maça bırakmazlar diyordum, yanıldığımız tek maç bu oldu.

3'te 2 isabet oldu yine.

• Real Madrid ve Cska son maçta işi bitirir, Final Four'a kalırlar Maccabi ve Barcelona ile beraber.

Bu arada eşleşmelerde 3-0 biten tek seri Barcelona- Galatasaray oldu, elenen her takım en azından bir galibiyet aldı, öyle elendi Galatasaray haricinde.
  • Pana geçen yıl F4 yapamadı umarım bu sene yapar.F4'te farklı takımları görmek hoş oluyor.Geçen sene F4 yapamayan Maccabi bu sene F4 yapmayı başardı.Tek üzüntüm Milano oldu.Yıllardır F4'ün yapıldığı ülkenin takımı ev sahibi olamıyordu.Bu sene Milano F4'e kalıp bizlere müthiş bir atmosfer yaşatabilirdi.Umarım Atina,Belgrad,Madrid,İstanbul da yapılan F4'lerde ev sahibi takımlar olur.
  • Maccabi'yi bu sezon takip edenler son periyotları 5.viteste oynadığını bilir. Bu seriyi de dördüncü periyotlarla aldılar. Milano ilk maçta 1 dakikada 10 sayıdan maç vermese farklı senaryo olabilirdi belki. Yunanlar geleneğini sürdürüyor, tam ekoller...
  • Her iki Yunan takımı da seriyi 2-0'dan 2-2'ye getirmeyi başardı. Basketbol ekolü olmak böyle bişe demmekki. Türk takımlarının F4 görmesi için daha çok zamana ihtiyaç olduğu düşüncesindeyim.

• Acaba Real oly yi seçtiğine üzülüyor mudur ?

• real alır seriyi , cska içinse gönlüm pao dan yana
  • quote:

quote:

Çeyrek final eşleşmeleri aşağı yukarı belli gibi, tahminim ;

Barcelona- Galatasaray

Milano- Maccabi (Kesinleşti sanırım)

Olympiakos- Cska Moskova

Real Madrid- Panathinaikos

Eşleşmeler böyle olursa

Cska- Olimpi maçı çok zevkli ve çekişmeli olacaktır, kimin tur atlayacağı belli olmaz burada.

Milano Maccabi maçlarında tur atlayan Milano olacaktır, Final Four Milanoda olacağı için hakem faktörü, Milano oyuncularının motivasyonu, taraftar baskısı hepsi devreye girer, Milano tur atlar.

Real ve Barcelona rakiplerini eler, onlar da tur atlar, dolayısıyla yarı finale çıkan takımlar ;

Barcelona- Real Madrid - Milano olacaktır. Cska ve Olimpinin şansları eşit, kimin tur atlayacağı hiç belli olmaz.

Biraz erken bir kritik oldu, ama aklıma gelmişken, vaktim de varken yazayım dedim, bakalım ne olacak.

Bu 5 Nisanda, eşleşmeler belli olmadan yaptığım tahminim.

Sadece Real Madrid'de yanıldık, onda da Real Madridin özellikle Olympiakos ile eşleşmek istediğinden böyle bir durum ortaya çıktı, Real Madrid Olimpi'yi geçecektir keza bu takıma çok ters geliyorlar.

Maccabi Milano eşleşmesinde Milano turlayacaktır, yalnız 3-0'lık bir seri olmaz kesinlikle, 3-1 ya da 3-2 gibi bir seri bekliyorum, ama her halükarda Milano yarı finale kalacaktır.

Cska- Pana eşleşmesinde herkesin favorisi Cska, ben aksini düşünüyorum, Pana 3-2 ile tur atlayacaktır, en uzun seri burada yaşanacak diye düşünüyorum.

Barcelona Galatasaray eşleşmesinde tur atlayan ve çeyrek finalin en rahat maçlarını çıkaran takım Barcelona olacaktır, banko 3-0'lık bir seri olacak, Galatasaray çeyrek final serisindeki en zayıf takım (umarım saçma sapan bir gerekçe ile silinmez, düşüncemizi yazıyoruz, aksini iddia eden de aksini yazsın)

Not: Eurolig maçlarından sonra Basketbol bölümündeki yorumlarımı da son vereceğim, başladığım bir işi yarım bırakmak istemiyorum, o yüzden sadece bu sayfada şampiyon belli olana kadar yazacağım, sonra forumun basketbol bölümüne güle güle diyeceğim.

Çeyrek Final maçları eşleşmelerinin hemen arkasından, maçlar oynanmadan yaptığımız tahminler.

Barcelona Galatasaray'ı banko 3-0'lık bir seri ile geçecek dedik, öyle de oldu.

Cska- Pana serisinin en uzun seri olacağını daha maçlar oynanmadan yazdık, çünkü Pana çok disiplinli bir takım, oyundan kolay kolay kopmuyorlar, ancak oynanan maçlardan sonra fikrimi değiştirdim, Cska Final Four'a kalır saha avantajından dolayı, bırakmazlar buradan, Pana'ya şans vermiyorum.

Real Olimpiakos'u son maçta geçecektir, İspanyada bırakmazlar turu. 3-1 ile seri biter diyorduk, ama 3-2 olacak, Real vermez turu.

Milano bizi yanılttı, Maccabi beklediğimden çok daha iyi çıktı,İsraildeki ilk maçta sonra 3-1 ile seriyi bitirirler dedik, öyle de oldu, çünkü kalite farkı vardı.

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.