Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real buradan vermez.. Rakibi BARCELONA...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri Olympiakos'un Pire takımı olduğunu söylesin Murat Kosova'ya, sürekli Atina diyor yahu
  • ne maçtı beeeeee
  • Final Four eşleşmeşer belli mı

• Real Madrid - Barcelona
    CSKA Moskova - Maccabi Tel Aviv

Final eşleşmeleri bana real - cska gibi geliyor ama süprüz olabilir :)
  • Oyuncular birbirini tebrik ederken son saniyede bomboş sahada turnike atan Olympiakos'lu kimdi?Onun .mk o sayıyı atmasa 123 tl alıyordum neyin kafasını yaşıyosunda o basketi atıyosun bundan sonra hiçbir maçta Oly'i desteklemem hepsinin canı cehenneme
  • Realin zalgirise yenilerek ne kadar doğru bir taktik yaptigini gormus olduk. Real bu galibiyetle karsisinda durabilecek bence tek takimi gecerek şampiyonluğu alma yolunda buyuk bir adim atmistir. Ama tabiki barcelona maci bir derbi nihayetinde. Ne olacagi belli olmaz.

• Zayıf grubumuzda 3 takım f4 görüyor.

Cska-Rmd final adayım. Madrid ekibi kupaya uzanır diyorum. Ayrıca böyle olursa yine zayıf grubumuzdan iki takım final görüp kupaya uzanacak.

• Madrid-Barca maçını kazanan şampiyon olur.Bence Madrid-Cska finali oynanacaktır.Fakat son 2 sene Oly'nin yaptıklarını göz önünde bulundurursak Maccabi aradan sıyrılıp bir sürpriz yapabilir.
  • Bence Maccabi şampiyon olacak onları destekliyorum

Ve kolay grubumuzdaki ilk 3 takım F4a çıktı
  • Zayıf grubunuzdan 3 takımın final görmesi sizin için güzel bir durum. Fakat pananın mücadeleyi 5. maça kadar taşıyabilmesi, sizin 3 maçta havlu atmanız sizin gruba yakışmadı
  • Real ile cska da saha avantaji olmasa gorurduk gs nin grubunun kolay oldugunu kabul etmeyenleri .

Bizim grubun 7.si laboral bile gs nin grubunda 4 ü zorlardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Bence Maccabi şampiyon olacak onları destekliyorum

Ve kolay grubumuzdaki ilk 3 takım F4a çıktı

arkadaşın da dediği gibi laboral bile o grupta 4.lüğü zorlardı

sizin grup kolaydı
  • Galatasaraylı arkadaşlar lütfen boş yapmayın .. Milano tecrubesizliğinden ve ondan ötürü Gentilesizlikten f4'e kalamadı Maccabi tecrubesiyle kaldı ayrıca bızım grupta ilk 4 bile belli degildi hep kıran kırana bir savaş vardi :D gsnin ilk 3 saten belliydi say deseniz başta sayardım. kubanla elin Oly'si birmi ?
  • Orijinalden alıntı: geng

Orijinalden alıntı: geng

Orijinalden alıntı: geng

Cska- Pana serisinin en uzun seri olacağını daha maçlar oynanmadan yazdık, çünkü Pana çok disiplinli bir takım, oyundan kolay kolay kopmuyorlar, ancak oynanan maçlardan sonra fikrimi değiştirdim, Cska Final Four'a kalır saha avantajından dolayı, bırakmazlar buradan, Pana'ya şans vermiyorum.

Real Olimpiakos'u son maçta geçecektir, İspanyada bırakmazlar turu. 3-1 ile seri biter diyorduk, ama 3-2 olacak, Real vermez turu.

Milano bizi yanılttı, Maccabi beklediğimden çok daha iyi çıktı,İsraildeki ilk maçta sonra 3-1 ile seriyi bitirirler dedik, öyle de oldu, çünkü kalite farkı vardı.

Evet arkadaşlar, Barcelona'nın Galatasaray'ı 3-0'lık bir seri ile geçeceğini, Pana'nın eleneceğini, Real'in Olimpiakos'u geçeceğini, Maccabi'nin 3-1'lik bir seri ile Final Four'a kalacağını on maçlar oynanmadan önce yazdık.

İlk maçlar oynanmadan önce de kimsenin şans vermediği Pana'nın Cska ile en uzun seriyi oynayacağını yine burada yazdık.

Beklediğimiz gibi Real, Barcelona, Maccabi ve Cska Final Four'a kaldı.

• Evet arkadaşlar, Barcelona'nın Galatasaray'ı 3-0'lık bir seri ile geçeceğini, Pana'nın eleneceğini, Real'in Olimpiakos'u geçeceğini, Maccabi'nin 3-1'lik bir seri ile Final Four'a kalacağını on maçlar oynanmadan önce yazdık.

İlk maçlar oynanmadan önce de kimsenin şans vermediği Pana'nın Cska ile en uzun seriyi oynayacağını yine burada yazdık.

Beklediğimiz gibi Real, Barcelona, Maccabi ve Cska Final Four'a kaldı.
  • Bazı Galatasaray'lı arkadaşlar grubumuzdaki 3 takım Final Four'a kaldı, demek ki bizim grup güçlüymüş diye söylemeye başlamışlar.

Biz daha maçlar oynanmadan oynanırken yazdık, şunlar şunlar yarı finale kalacak diye, hem de 3-0, 3-1, 3-2'lik serilere varana kadar.

Karabükspor da bu sezon Fenerbahçe'yi yendi, o zaman şimdi ligin en büyük takımlarından biri mi oluyor ?, biraz mantıklı olmak ve ona göre yorum yapmaklazım.

Galatasaray açık ara çeyrek finalin en zayıf takımıydı, Fenerbahçe ile aynı grupta olsalardı Efes Pilsen'in de altında 7.sırada bitirirlerdi, bu çok açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hk48

Zayıf grubunuzdan 3 takımın final görmesi sizin için güzel bir durum. Fakat pananın mücadeleyi 5. maça kadar taşıyabilmesi, sizin 3 maçta havlu atmanız sizin gruba yakışmadı

• Maccabi- Cska

Real Madrid -Barcelona eşleşmiş galiba.

Herkesin favori gördüğü Cska Maccabi'ye elenecek arkadaşlar, bakın bugünden yazıyorum.

Real Madrid- Barcelona maçı hiç belli olmaz, tahmin yapamayacağım, sonucu hiç belli olmayan bir maç. Bu takımlar kaç tane maç yaparsa yapsın tahmin yapmak mümkün değil, buradan kimin çıkacağı hiç belli olmaz, yalnız şu kadar söyleyeyim; heyecan, adrenalin, baskı, hakemle oynama, kavga, dalaşma hepsi olur bu maçta, kaçırmayın.

• Grubumuzdan 3 takım Final Four'a kaldı.

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.