Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohaaaaaa öldürü vuruşu vurdu Maccabi Yerimden zipladim lan top girince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khrypa macin en iyi adamiyda sonda yaptigi top kaybi ile finishim yaptirdi resmen takimina

• Mükemmel maç mükemmel maç sonu hakeden ve tuttuğum takım kazandı.Maccabi son 2 yılda Oly'nin yaptığını yaptı ve loserlar yine kaybetti.Bye bye Messina bye bye Teo
  • Khryapanın top kaybında Gerrard geldi aklıma

• Teo insallah Fenerbahcemize gelmez. Tarihin en buyuk Looseri
  • Salonun neden karanlık olduğunu bilen var mı?
  • teodosic 2003 yılında 15 yaşında iken 16 yaş altı avrupa şampiyonluğunu yaşadı , 2005 yılında 17 yaşında avrupa 18 yaş altı kupasını kaldırdı, 2007 yılında 19 yaşında avrupa 20 yaş altı kupasını aldı ve mvp seçildi. 2009 yılında 21 yaşında yine milli takımlar avrupa şampiyonası finali gördü.. ertesi yıl euroleague finali gördü ve en iyi oyuncu seçildi genç yaşında müthiş başarılar yaşadı 2010 dünya şampiyonasında yine sırbistanı taşıdı ve dünya kupasının en iyi oyuncusu seçildi, yunan ligi kupalarını kaldırıp mvp ödüllerini ard arda aldı hala da final fourlar görmeye devam ediyor ama adamın makus talihi bugünde kendini gösterdi oyuna iyi başladı ama yine cska kaybetti ve teo looser oldu ..

kötü kader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

Salonun neden karanlık olduğunu bilen var mı?

Daha iyi böyle bence atmosfer iyi oluyor. Bir de Uşak Sportif en iyi günlerini geride bıraktı sen uşaklıydın sanırım. Seneye olin le küme kalma mücadelesinde iyi rekabet olur

• quote:

Orijinalden alıntı: chelsea61

quote:

Daha iyi böyle bence atmosfer iyi oluyor. Bir de Uşak Sportif en iyi günlerini geride bıraktı sen uşaklıydın sanırım. Seneye olin le küme kalma mücadelesinde iyi rekabet olur

Bana değiişik geldi seyirciyi görememek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chelsea61

quote:

Bana değiişik geldi seyirciyi görememek.

Salonun ışıklandırmasından dolayı tribünler karanlık görünüyor.Salon oldukça büyük molalarda tribünleri gösterdiler.Böyle atmosfer daha iyi bence,karizmatik görünüyor

• cenabet messina weem ozellikle teo :D khryapa'ya harbıden acıdım ama
  • Vay anasını sayın seyirciler, sen maçı sürekli önde götür, son 5 sn geriye düş ve maçı kaybet cska ve teo nun loser lığı kanıtlanmış oldu böylelikle. Cska takımı başta teo olmak üzere, başkanı ve yöneticisiyle birlikte İstanbul' a gelip tarihi Türk hamamlarında çitilenip, üzerine gusul abdesti alması gerekiyor :)))

• Atmosfer ilginç daha doğrusu ışıklandırmalar

• çok kötü olmuş , madrid - oly serilerinde madriddeki maçlarda ortam müthiş idi kameraların çeşitliliği ile müthiş bir seyir zevki oluşuyordu ama burda karanlık bölümlerde pikselleşme var.. izlediğim en berbat f4
  • Maç öncesi saygı duruşu

• Real Madrid farkı açmaya başladı.
  • Madrid çok aşmış işi Olympiakos olsa idi finalde rakibi kesin derdim gene hüsran olacak adamlar diye yılanın başını küçükken ezdiler.
  • Bu nedir abi, real in 3 lük yüzdesi nedir yahu :) fark 32 oldu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Geeçn hafta Barça fark atmıştı biraz çekişmeli geçer diye düşünmüştüm Madrid ikinci çeyrekten tecavüz etti

Madrid ligde garantiledi o yüzden kasmıyorlar.Asıl güçlerini bu maçta gösterdiler.İstanbul plakasını yazdılar.
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.