Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jerrells sokak basketbolu bile oynayamaz -Sir Ahmet K andemir
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Az sonra başlayacak Barcelona Galatasaray maçında da en az 20 sayı fark bekliyorum, fazlası olur azı olmaz diye düşünüyorum.

Bugün Barcelona işi sıkı tutacaktır, ilk çeyrekten son çeyreğe kadar Barcelona üstünlüğü ile geçecek bir maç olacaktır.

Çeyrek finaldeki en zayıf takım olan Galatasaray ne kadar motive olursa olsun farklı bir yenilgiden kurtulamayacaktır.

Barcelonaya başarılar diliyorum.

Maçın ikinci yarısını seyretmedim, sonucu çok belli ve sıkıcı bir maçtı. Maç tam tahmin ettiğimiz gibi geçti, ilk çeyrekten itibaren Barcelona üstünlüğü vardı.

Barcelona çok fazla kasmadan, rakibini biraz ciddiye alarak yine 20 sayı üzerinde bir fark attı rakibine.

Üçüncü maçta Arroyo oynayacaktır, ancak bu Galatasarayın 3. maçı kaybetmesine engel olmayacaktır, 10 sayı ve üzeri bir fark ile de İstanbulda kaybederler, seri 3-0 biter, maç günü yazarız daha uzun.

Oyun ve sonuç beklediğimiz gibi oldu yine, Barcelonayı tebrik ederim.

Galatasaray beklediğimden fazla direnç gösterdi, bunda Barcelona'nın Arroyo'ya çok açık alan vermesi ve üçlük atmasına izin vermesinin büyük etkisi var.

Sonuç olarak Barcelona 10 sayı fark atamasa da çok öncesinden de söylediğimiz gibi kendi sahasındaki maçları 20'şer sayı fark ile , son maçı da üç sayı fark ile de kazanarak Final Four'a kaldı.

Çok çok öncesinden söylediğimiz gibi;

Galatasaray = 0 Barcelona = 3

Carlos gerçekten müthiş bir basketbolcu, bunu bugün bir kez daha gösterdi. İsmi Galatasaray'ın önüne geçmiş bir basketbolcu.

• Bazı arkadaşlar şanssız şekilde kaybettik, son dakikalarda kaybettik, başa baş gitti yazmış Galatasaray Barcelona maçları için.

Acaba ben yanlış maçları mı seyrettim, 20 şer sayılık farklar başka maçlarda mı oldu ?

Son maçta kendi sahanızdasınız, taraftar desteği var, takım maksimum ile oynuyor, Barcelona ise tam tersi ilk iki maçı kazanmanın rehaveti ile minimum performans gösteriyor, yine de maçın sonlarında 30 saniyelik bölüm hariç ( 70-72 idi sanırım o da ) hep Barcelona üstünlüğü var, seri de 3-0 bitti zaten.

Şerefli mağlubiyetler ile sevinmek çok anlamsız geliyor bana, üstelik seri de bir maç bile kazanamışken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 20 Nisan 2014; 22:12:28 >
  • Az sonra başlayacak olan Olimpi- Real Madrid maçında İspanyadaki ilk maçlardaki gergin atmosfer yüzünden Yunanistanda da benzer gergin atmosfer bekliyorum. Yunan seyircisinin baskısı ve Olimpi takımının iyi motive olması nedeniyle Olimpiakos maçı kazanacaktır, skor tahmini yapmak zor, ancak Olimpi her türlü kazanır diyorum.

Milano ise çok ilginç bir takım, kendi sahaları, deplasman farketmeksizin maç kazanabilecek özelliğe sahipler, çok iyi üçlük takımı, sonuca her zaman gidebiliyorlar, bu akşam Milano'nun İsrailde Maccabi'yi yeneceğini, geçeceğini düşünüyorum. Milano'nun deplasmanda Maccabi'yi yenmesi herkes için sürpriz olurken benim için beklediğim ve normal bir sonuç olacak.

Pana- Cska maçını da Pana kazanacaktır.

Özetle evsahipleri Pana ve Olimpi, deplasmanda oynayan Milano bu akşam oynanan maçlardan galip ayrılan takımlar olacaklardır.

• Olympiakos çirkef timi kedi gibiler Atinada Madridde olsa çoktan karıştırmışlardı ortalığı
  • Loseçki de coştu hakem zaten korkudan düdük çalamıyor
  • quote:

Az sonra başlayacak olan Olimpi- Real Madrid maçında İspanyadaki ilk maçlardaki gergin atmosfer yüzünden Yunanistanda da benzer gergin atmosfer bekliyorum. Yunan seyircisinin baskısı ve Olimpi takımının iyi motive olması nedeniyle Olimpiakos maçı kazanacaktır, skor tahmini yapmak zor, ancak Olimpi her türlü kazanır diyorum.

Milano ise çok ilginç bir takım, kendi sahaları, deplasman farketmeksizin maç kazanabilecek özelliğe sahipler, çok iyi üçlük takımı, sonuca her zaman gidebiliyorlar, bu akşam Milano'nun İsrailde Maccabi'yi yeneceğini, geçeceğini düşünüyorum. Milano'nun deplasmanda Maccabi'yi yenmesi herkes için sürpriz olurken benim için beklediğim ve normal bir sonuç olacak.

Özetle evsahipleri Pana ve Olimpi, deplasmanda oynayan Milano bu akşam oynanan maçlardan galip ayrılan takımlar olacaklardır.

Olimpiakos maçı belli olmaz da, onu da Madrid alır diyorum, bana 3 tahminde sıfır çekeceksin gibi geliyor

Veya 1 tane en fazla.

MAccabi evinde alır, Pana ise CSKA'ya rakip olamaz. CSKA normal CSKA gibi oynarsa tabi, seri biter..

• Hakemlerde hiçbir faul çalmıyorlar, bir önceki Real hücümunda 3 tane faul saydım.
  • Saldır Madrid
  • Oly-Madrid turunun galibine direk kupayı vermek lazım, boşa oynanmasın.
    Çok farklı seviyede oynuyorlar.
  • Madrid o son 7 saniyede savunabilirdi şaşırttı o kararı beni.
    Pire de Oly'i yenmek her baba yiğidin harcı değil, bu seriyi Madrid 3-2 alıp şampiyonluğa ulaşacağını düşünüyorum.
  • Hakemler bu Olimpiakosu nasıl bu kadar kolluyor anlamış değilim... Böyle basketbol oynanırsa, evrenin en iyi takımını getir, döve döve pes eder.
  • Hep yazacağım ama unutuyorum ;
    NBA de Spurs ne ise EL de de Maccabi o bence.Saygıyı hak ediyorlar.
  • milano %12 üçlük yüzdesi bunlar f4 kalamazlar.
  • quote:

Az sonra başlayacak olan Olimpi- Real Madrid maçında İspanyadaki ilk maçlardaki gergin atmosfer yüzünden Yunanistanda da benzer gergin atmosfer bekliyorum. Yunan seyircisinin baskısı ve Olimpi takımının iyi motive olması nedeniyle Olimpiakos maçı kazanacaktır, skor tahmini yapmak zor, ancak Olimpi her türlü kazanır diyorum.

Milano bizi yanılttı, bunda Maccabi bu sezon çok fazla izlemeden yorum yapmamızın ve Milano’nun üçlük isabet yüzdesine güvenmemizden kaynaklı oldu. Demek ki her iki takımı da bilmeden yorum yapmamak lazım, Maccabi beklediğimden çok daha iyi bir takım.

Olimpi- Real Madrid maçı skor tahmini yapamadığım, ancak Olimpinin her türlü kazanacağını düşündüğümüz bir maçtı ve öyle de oldu.

Pana- Cska maçını Pana kazanır dedik, çünkü maç hem Yunanistanda, hem de Pana çok disiplinli oynayan bir takım, çok güçlü olmasalar da çok sağlam takımı oynuyorlar ve oyundan kopmuyorlar,Pana ikinci maçı da kazanacaktır.

• Maccabi bir sonraki maçı kazanacaktır, seri 3-1 biter, Maccabi Final Four'a kalır, Milano bizi yanılttı, Final Four'a kalamazlar, Maccabi bu takımdan iki gömlek üstün, şansları yok.

Olimpiakos- Real Madrid serisi de 3-1 Real Madrid lehine biter, Real Madrid sürprize izin vermeyecektir, son maç işi sıkı tutup 3-1'lik bir seri ile Final Four'a kalır.

Pana- Cska serisi bana göre en uzun seri olacak, bir sonraki maçı Pana yine kazanıp seriyi eşitleyecek, 2-2' yi bulacaktı
    r.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Olimpiakos maçı belli olmaz da, onu da Madrid alır diyorum, bana 3 tahminde sıfır çekeceksin gibi geliyor

Veya 1 tane en fazla.

MAccabi evinde alır, Pana ise CSKA'ya rakip olamaz. CSKA normal CSKA gibi oynarsa tabi, seri biter..

3'te iki başarı, sıfır çekmedik, şu ana kadar yanıldığım tek maç Milano maçı oldu, bu da az önce de yazdığım gibi Maccabi'yi fazla izlemeden yorum yapmanın ve Milanonun üçlük yüzdesine güvenmemizden oldu.

Milano'nun Maccabi karşısında şansı yok, Maccabi Milano'dan iki gömlek üstün bir takım.

• Gist güzel smaçladı Pana büyük ihtimal alacak keşke Milano da alsa maçı
  • Pana weemsi kilitledi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.