Şimdi Ara

Euroleague Fantasy Challenge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Euroleague Fantasy Challenge'ın yeni sezonu bugün açıldı.Biliyorsunuz tarihimizde ilk defa 4 takımla Euroleague katılıyoruz.Biz geçen sene F4'e kaldık ve bu sene için de Efes ile birlikte EL için iddialı takımlar kurduk öte yandan DAÇKA ve KSK'de en iyi 16 takım arasına girebilecek takımlar,yanlış bilmiyorsam Süper Lig ve Euroleague'in yayın haklarına NTV Spor'da ortak oldu dolayısyla bu sene basketbola ve Euroleague ilginin daha da artacağını düşünüyorum.Biraz baktım ama güncel bir şey bulamadım eğer her sene forumda kurulan bi lig varsa katılmak isterim yoksa daha önce oynayanlar ve başlamak isteyenlerle forum için bi EFC ligi kurabiliriz.

Bilmeyenler için EFC yıllardır devam eden bi fantezi basketbol ligi oyunu:Oyunda her EL oyuncusunun kredi dedikleri bi bedeli var ve biz ilk başta bu oyuncular içinden toplamda 500 krediyi geçmeyecek şekilde 10 kişilik bi takım kuruyoruz (2 oyun kurucu,4 skorer gard veya kısa forvet,4 uzun forvet veya pivot).Oyuncuların maçlardaki performanslarına göre her hafta bedelleri değişiyor ve biz her hafta sonunda istersek 3 oyuncumuzu değiştirebiliyoruz tabi Normal Sezon sonu,Top 16 sonu falan bütün kadromuzu değiştirebileceğiz tabi.Oyuncular her hafta oynadığı maçlar sonunda gösterdiği performansa göre bi puan alıyo[Index rating = (PTS + ASS + REB + BLK + STL + FLD + FT1M + FG2M + FG3M - TO - BLKA - FOULS - FT1A - FG2A - FG3A) ] ve bu puanlar toplanarak takımızın toplam puanı belirleniyor ve biz de bu şekilde oynadığımız liglerde yarışıyoruz.Genel ligde Normal sezon sonu,Top 16 turu sonu Play-off'ların sonunda birinciler belli oluyo,bunun yanında en çok sayı,en çok sayı pası en çok ribaund ortalaması olan takımlar gibi farklı birincilikler de seçilip ödüller alıyo.Tabi büyük ödülÜ(F4'ü Berlin'de VIP seyretmek) sezon sonunda en çok puanı toplayan kazanıyor.

http://fantasychallenge.euroleague.net/ Site bu burdan kayıt olup siteden daha fazla bilgi alabilirsiniz

• Arkadaşlar ilgi olmadı ama madem konu açtım bi lig kuriyim dedim foruma üye olmayan ama katılmak isteyen olur görüp mesaj yazmamış olanlar olur vs ligin adı:ForumDH şifre:dhbasket

Şimdilik istediğiniz kadar takımla girebilirsiniz ama isteğenize göre ilk hafta sonunda herkes takım sayısını 1'e düşürür veya böyle devam edebiliriz o yüzden katılan olursa burda paylaşması iyi olur bi fikir gelmezse herkesin ilk hafta en yüksek skor yaptığı takımı tutup diğerlerini silerek devam ederiz
  • İlk defa kayıt oldum diğer fantezi oyunlarından farklı olarak istediğin kadar takım kurabiliyorsun. 4 tane takım kurdum.Bakalım ne zamana kadar takip edicem
  • Geliyorum lige
  • ilk hafta maçları başlıyor Cedi oynar mı ki acaba kadrodan çıkarsam mı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbilek

ilk hafta maçları başlıyor Cedi oynar mı ki acaba kadrodan çıkarsam mı bilemedim

Bi kesinlik yok sanırım hala Cedi'nin durumuyla ilgili sitede sakat gözüküyor ama pek güvenilir değil orası mesela Tomic'in de oynaması şüpheliymiş alanlar varsa dikkat etsin.Bu arada ilk hafta sonunda takım sayılarını 1e düşürelim mi yoksa böyle devam mı edelim?Ligde 11 kişi 22 takım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace160 -- 15 Ekim 2015; 11:40:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 takıma indirsek güzel olur hakkaten böyle çok karışık duruyor.
  • Tony Montana'yı takdir ettim.Hem ekşi hem bu ligde sıralamalarımız aynıO 1. olmuş ben 5.

Eurohoops liginde de birici olmuş ilk haftada
  • En son 2007'de oynamıştım. Geç de olsa geçen hafta bende katıldım. Geçen hafta Patric Young'ı almıştım gel gör ki sezonu kapamış. :(
  • güncelmi oynayan varmı?
  • Arkadaşlar bu sene de lig kurdum.Lig ismi: Donanım Haber Şifre: dhbasket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.