Şimdi Ara

europa 1.9 dizel nasıl bilirsiniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
91.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault 19 Europa 1.9 dizel nasıl bir araçtır. Bilgisi olan arkadaşlardan, yakıtı durumu, ikinnci el piyasası vb... Nadirende olsa karşılaştığım bir araçtı. Bugünlerdede 10-11 civarı bir araba düşünüyordum, arkadaş 97-98 model akrabasında 1.9 dizel olduğunu söyledi.. Aracın çok temiz olduğunu söyledi. Güvendiğim bir arkadaş, fakat araç hakkında bilgi sahibi olan yok çevremde. bilgisi olan DH ci arkadaşlar yardım lütfen.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault 19 1.9 Dizel Hakkında Kapsamlı Bir Bakış

Renault 19 1.9 dizel, Avrupa'da oldukça popüler olan kompakt bir hatchback otomobildir. Yakıt verimliliği, güvenilirliği ve uygun fiyatıyla bilinir.

Performans ve Yakıt Tüketimi

1.9 litrelik dizel motor, 64 beygir gücü ve 127 Nm tork üretir. Bu, şehir içinde ve otoyolda yeterli bir performans sağlar. Renault 19 1.9 dizelin yakıt tüketimi oldukça ekonomiktir ve ortalama olarak 100 kilometrede 5 litre civarındadır.

Konfor ve Donanım

Renault 19 1.9 dizel, dönemine göre iyi bir konfor ve donanım seviyesi sunar. Elektrikli camlar, hidrolik direksiyon ve klima gibi özellikler standart olarak mevcuttur.

Güvenilirlik

Renault 19 1.9 dizel, genel olarak güvenilir bir araç olarak kabul edilir. Bakımlarının düzenli olarak yapılması halinde, yıllarca sorunsuz bir şekilde hizmet verebilir.

Yorumlar

{renault 19 1.9 dizel yorumları} ile ilgili yapılan araştırmalar, araç sahiplerinin genellikle yakıt verimliliğinden, güvenilirliğinden ve uygun fiyatından memnun olduğunu göstermektedir. Ancak bazı kullanıcılar, performansının biraz zayıf olduğunu ve iç mekanının günümüz standartlarına göre dar olduğunu belirtmektedir.

Özetle

Renault 19 1.9 dizel, yakıt verimliliği, güvenilirliği ve uygun fiyatı arayanlar için iyi bir seçenektir. Konfor ve donanım açısından dönemine göre yeterli bir seviye sunar. Ancak, performans beklentisi yüksek olanlar veya geniş bir iç mekan arayanlar farklı seçenekleri değerlendirmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • parçaları brodweyden pahalı concordan uygun bir araçdır. Dizel versiyonu hangi araç olursa olsun 10 yaşındaysa 100000 km yi aşmamışsa ve bakımı tam yapılmışsa düşünülebilir. Ama bunu sen gözle veya sıradan bir usta bakınca veya muayene edince 100 de 100 anlayamaz o yüzden 50 ytl verip bilgisayarlı test merkezleri uğrayıp fren, amortisör,kaporta ,boya vede motor konusunda tam rapor veriyorlar kimseye güvenmeyip buralardan bir rapor alırsan için rahat rahat binersin. gizli saklı hiçbirşey kalmaz kafanda.

Ama ben olsam 10 yaşında dizel almam problemlerinin patlıyacağı zamana gelmişdir.Ama sonunda herşey para meselesi.
  • Arkadaşım bu renault 19 ların dizelleri pek tutulmuyor. Hem vergileri yüksek hem arızaları fazla. 1900 motor. Bende renault 19 var. 1.6 Hb. Lpg'li 1996 model şu an satılık istersen irtbata geçelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehencan

Arkadaşım bu renault 19 ların dizelleri pek tutulmuyor. Hem vergileri yüksek hem arızaları fazla. 1900 motor. Bende renault 19 var. 1.6 Hb. Lpg'li 1996 model şu an satılık istersen irtbata geçelim.
    Vergi konusunda bende önce tereddüt ettim yüksek olur diye. Fakat araç sahibi beygir gücü düşük olduğu için 6 aylık bandrolu 200 ytl olduğunu söyledi. Ayrıca araç orjinal 70.000 km de . Kazası boyası yok , şimdiye kadar bir tek sağ farı değişmiş. Aracı alırsam kullanmayı düşünüyorum. Hemen değiştirme niyetinde değilim. Arkadaş 10.000 ytl ye kadar bırakır- akrabası olduğu için-.güvenilir biri olduğu içinde araç cazip geldi. LPG li araç düşünmüyorum şuan için. yinede sağol dehecan.

ARKADAŞLAR YOKMU BU ARACI BİLEN , DUYAN, KULLANAN, DENEYİMİ OLUP FİKİR VERECEK OLAN YAZARSA....

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejdet Ay

Vergi konusunda bende önce tereddüt ettim yüksek olur diye. Fakat araç sahibi beygir gücü düşük olduğu için 6 aylık bandrolu 200 ytl olduğunu söyledi. Ayrıca araç orjinal 70.000 km de . Kazası boyası yok , şimdiye kadar bir tek sağ farı değişmiş. Aracı alırsam kullanmayı düşünüyorum. Hemen değiştirme niyetinde değilim. Arkadaş 10.000 ytl ye kadar bırakır- akrabası olduğu için-.güvenilir biri olduğu içinde araç cazip geldi. LPG li araç düşünmüyorum şuan için. yinede sağol dehecan.

ARKADAŞLAR YOKMU BU ARACI BİLEN , DUYAN, KULLANAN, DENEYİMİ OLUP FİKİR VERECEK OLAN YAZARSA....

Alıntıları Göster
    Hocam vergi konusunda araç sahibi yalan söylemiş bir kere silindir hacimlerine göre vergilendirilir araçlar.. Araç hakkında tahminim az yakıt tüketir ancak eski nesil dizel motor performans olarak pek iyi değildir...

• quote:

Orijinalden alıntı: herby

Hocam vergi konusunda araç sahibi yalan söylemiş bir kere silindir hacimlerine göre vergilendirilir araçlar.. Araç hakkında tahminim az yakıt tüketir ancak eski nesil dizel motor performans olarak pek iyi değildir...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: herby

vergi silindir hacmine göredir tabiki ama bu aracın vergisinin tutarı o kadardır çünkü yaşı 10, yaş indirimi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeclioIII

quote:

Orjinalden alıntı: herby

vergi silindir hacmine göredir tabiki ama bu aracın vergisinin tutarı o kadardır çünkü yaşı 10, yaş indirimi var.

Alıntıları Göster
    19 europalar iyi araçlar ancak 1.9 dizel motorları eski teknoloji ve verimsiz çok gürültülü bir motoru var boş yere vergisini fazladan vereceğine temizinden 1.6 benzinli al sıralı sistem lpg taktır hem vergisi daha düşük olur hem bakım maliyeti performans olarakta dizelden daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Passat 1.6 FSI Nasıl Bilirsiniz ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

19 europalar iyi araçlar ancak 1.9 dizel motorları eski teknoloji ve verimsiz çok gürültülü bir motoru var boş yere vergisini fazladan vereceğine temizinden 1.6 benzinli al sıralı sistem lpg taktır hem vergisi daha düşük olur hem bakım maliyeti performans olarakta dizelden daha iyidir.

Alıntıları Göster
    paylaşımlarınız için sağolun arkadaşlar. evet vergisi düşük model olduğu için düşük yıllık 657 ytl imiş .ikinci elde satmanın zor olan bir araçmış. söylediğiniz gibi belki dizel olması tasarruflu olabilir ama diğer yönlerden pek avantajını göremedim. araçtan vaz geçtik. paylaşımlarınız için tekrar teşekkür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejdet Ay

paylaşımlarınız için sağolun arkadaşlar. evet vergisi düşük model olduğu için düşük yıllık 657 ytl imiş .ikinci elde satmanın zor olan bir araçmış. söylediğiniz gibi belki dizel olması tasarruflu olabilir ama diğer yönlerden pek avantajını göremedim. araçtan vaz geçtik. paylaşımlarınız için tekrar teşekkür.

Alıntıları Göster
    R19 dizel eski teknoloji bir motora sahip.Ancak araç tanıdık temiz masrafı yok pek performans istemem beni götürsün yeter dersen hiç düşünme al derim.

Ancak ben olsam 1.6e motorlu olanları tercih ederim.Hem ekonomik hem güçlü motora sahip.Üstelik en çok tercih edilen r19 modeli.Kolayca satabilirsin.Birde sıralı sistem lpg taktın mı yeni dizeller gibi ekonomik olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_16

R19 dizel eski teknoloji bir motora sahip.Ancak araç tanıdık temiz masrafı yok pek performans istemem beni götürsün yeter dersen hiç düşünme al derim.

Ancak ben olsam 1.6e motorlu olanları tercih ederim.Hem ekonomik hem güçlü motora sahip.Üstelik en çok tercih edilen r19 modeli.Kolayca satabilirsin.Birde sıralı sistem lpg taktın mı yeni dizeller gibi ekonomik olur...

Alıntıları Göster
    arkadaşın birinde vardı.bigün bi arıza yaptı.arkadaş göçtü.ilk işi arabayı okutmak oldu.anlayan anladı...

• quote:

Orijinalden alıntı: balkes07

arkadaşın birinde vardı.bigün bi arıza yaptı.arkadaş göçtü.ilk işi arabayı okutmak oldu.anlayan anladı...

Alıntıları Göster
    Benim bir tanıdıkta var şirket arabası olarak çok sağlam araba , bunun klimalısından alıp bir tane koymak lazım deyip durur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Benim bir tanıdıkta var şirket arabası olarak çok sağlam araba , bunun klimalısından alıp bir tane koymak lazım deyip durur...

Alıntıları Göster
    Emmioğlunda var on numra yağ ile çalıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

Emmioğlunda var on numra yağ ile çalıştırıyor.

Alıntıları Göster
    5 ay kullandım motoru ıyı olmasına rağmen 2 milyar masraf çıktı odedım yetmedı benı yedı bıtırdı ... en sonunda motor parasına satıp kurtuldum bok gibi araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nev_can46

5 ay kullandım motoru ıyı olmasına rağmen 2 milyar masraf çıktı odedım yetmedı benı yedı bıtırdı ... en sonunda motor parasına satıp kurtuldum bok gibi araba

Alıntıları Göster
    Uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renault Sport

Uzak dur.

Alıntıları Göster
    Bu 1.9 motor kangoolarda kullanılanla aynı motor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Bu 1.9 motor kangoolarda kullanılanla aynı motor mu?

Alıntıları Göster
    konu hortladı ama hiç bulaşmayın derim ben. ocagıma incir ağacı dikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

konu hortladı ama hiç bulaşmayın derim ben. ocagıma incir ağacı dikti

Alıntıları Göster
    Abim aldı fazla araçtan anlamadığı ve vakit ayıramadığı için pek bakımlı değilbenim ve onun gözlenimleri
    -yakıt 5.5 lt 100 km de şehir içi şehir dışı karışık(şehir içi ankara)
    -sanayiye gidince ustaların yorumu moral bozucu
    -nette araştırdım 65 beygir civarı turbosuzu ve performans olarakta aynen ispatlıyor
    - dur kalk şehir içi trafiğine pek gelmiyor biraz hantal çok şiddetli bi dizel sesi yok (dün performans filtresi taktık sanki motor kucağımızda çalışır gibi ses verdi performansta çok değişmedi)

• quote:

Orijinalden alıntı: mOrhanw

Abim aldı fazla araçtan anlamadığı ve vakit ayıramadığı için pek bakımlı değilbenim ve onun gözlenimleri
    -yakıt 5.5 lt 100 km de şehir içi şehir dışı karışık(şehir içi ankara)
    -sanayiye gidince ustaların yorumu moral bozucu
    -nette araştırdım 65 beygir civarı turbosuzu ve performans olarakta aynen ispatlıyor
    - dur kalk şehir içi trafiğine pek gelmiyor biraz hantal çok şiddetli bi dizel sesi yok (dün performans filtresi taktık sanki motor kucağımızda çalışır gibi ses verdi performansta çok değişmedi)

Alıntıları Göster
    MERHABA BEN ŞÖYLE SORAYIM 2001 R19 1,9 DA TURBO VARMIDIR

• quote:

Orijinalden alıntı: HBİLEN

MERHABA BEN ŞÖYLE SORAYIM 2001 R19 1,9 DA TURBO VARMIDIR

Alıntıları Göster
    Hocam bir hafta emanet olarak kullandık arabamızı sattığımız için,Tank gibi çalışıyor ve inanılmaz yakıt yakıyor ben böyle bişi görmedim deli etti beni valla hiç sevemedim bizdekin de donanım da yoktu hiç hoşuma gitmedi.
  • Şöyle bakıyorum çoğu ya binmemiş yada bilmemiş Renault 19 dizel 2018 olmasına rağmen bakımı düzenli yapıldığı takdirde 300 bin km de çoğu ve motor yapılmamış 530 bin km yapıp da 100 de 87 motor çıkan var dizel kendinden yağlı yakıt olduğu için motor ömrü daha uzundur zırt pirt arıza vermez ve benzinliye Gore daha az yakıt tüketimi vardır uzun yolda 100 km de 4vs 4.3 yakıt tüketir Dizel kötü olsaydı kamyonlar otobüsler vs Dizel olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.