Şimdi Ara

Europa Karakterler Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 80 lvl çin karakterimin yanına buff destegi için avrupa karakter yapmayı planlıyorum..avrupa karakterlerine sahip oyuncuların birbirlerine buff yardımlarından bıktım pvp lerde çok zorluyo..avrupa karakterlerin buffları çin bufflarından kat kat iyi..onun için bi avrupa char yapılandırıp buff larından faydalanmak istiyorum ama avrupa karakterleri hakkında pek bilgim yok...en iyi buff lar hangi karakterde war ya da en cok hangi karakter işime yarar bu konuda...?

• Çoğu eu buff sadece eularda oluyor diye biliyorum?
  • Cleric/Bard dan iyi buffer olamaz
  • ewet kardes bende cleric ve bardı iyi diye biliyorum ama partyi buff layabilen karakter hangisi onu bilmiyoırum..
  • ikiside tüm partyi bufflar
  • cleric bi elinde asa obur elinde kalkan olan demi
  • Warrior
  • arkadasım warrior demişsin ama warrior party e ne gibi buff lar sağlıyo? açıklarsan sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _JunioR_

ewet kardes bende cleric ve bardı iyi diye biliyorum ama partyi buff layabilen karakter hangisi onu bilmiyoırum..

partyi cleric/bard ikiside bufflar ancak senin merak ettigin sanırım tüm party e hp basanın hangisi oldugu...
    eger sorun buysa cleric açmalısın.
  • En iyi bufferler Cleric ve Bard'dır.Ancak bunların kasılması zor olduğu için yanlarına bir build daha açılmalıdır.
    Mesela Warrior/Cleric , Wizard/Bard gibi.
  • paylasımlarınız için tesekkurler arkadaslar..kararımı werdim cleric açıcam
  • Cleric/Bard
    Cleric Rod/Shield/Harp

En iyi Buffçu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.