Şimdi Ara

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
2
Favori
10.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal sana maymun reis allah bildiği gibi yapsın
  • SIKINTI YOK BU TURDA BİZİM UEFA AVRUPA LİGİ KUPASIDA BİZİM !

ÖLÜMÜNE FENER ! SALDIR FENER !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

Fabiano hariç takım mis gibi oynuyordu hele volkam yardırıyor.
    ozandan beklentimiz yok zaten.
    nani çok boşluyor.

fabiano yüzünden elenirsek bir daha VOLKAN DEMİREL yerine yabancı kaleci isteyene ana avrad sövecem.En kötü anda geldi gol allahım delircem.

Sen bu oyuna güzel diyosan futboldan anlamiyorsundur.Vitor kılı seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni en çok kaleci korkutuyordu. Bir de H.Ali ne kadar iyi oynarsa oynasın Caner kadar etkili olamıyor bunu defalarca yazmıştımda. Hasan Ali Kaldırım sıfıra inmediği sürece etkili olamıyan ve orta yapamıyan bir oyuncu. Hatta orta yapan bir oyuncuda değil. Verkaçlarla içeri girip asist yapabilen bir oyuncu ama ortası olmayan bir oyuncu. Caner ise uzaktan bile ceza alanına orta yapan bir oyuncu. Caner yoksa ceza alanı içerisine sol taraftan etkili orta yapamıyoruz. Caner mutlaka ikinci devre oyuna girmeli.Tabi maç kadrosundaysa. Maçı santra yaparken açtım o sebeple kadroyu tam bilmiyorum.
  • Takımdan çok futboldan anlamayan yönetime saydırmak lazım. O kadar para harcadılar, orta sahaya düzgün bir futbolcu almadılar.
  • caner tam bu maçın adamı nasıl oynamaz aklım almıyor.ulan ozan yerine caner oynasa ortada kesinlikle daha sağlam bir orta sahamız olurdu.toptan kaçan ayağına top gelince hemen çıkarmaya çalışan bir ozan var sahada .bu seviyenin oyuncusu değil.
  • golün başlangıcı fabiano değil aga.kornerden nasıl taaa kaleciye dönüldü oraya bakmak lazım.kaleciye döndüler çünkü ileride organizayon yapacak durumda değil fener.

bu takımın ihtiyacı sağlam bir 10 numara ve bakambu emenike tarzı dripling özelliği olan forvet dir aga
  • Gol at be fener +1 fener oynadık 45. dk da gol mü yenir
  • Bütün kornerlerin içine ediyoruz. Topu pas ata ata kendi kalemize götürüyoruz korner kullanırken. Orta açsanıza ulan
    Nani berbat oynuyor.
    Biz barcelonamıyız ligde volkanı kupada fabianoyu oynatıyoruz ?
  • Korneri paslaşarak kullanma mantığını anlamıyorum çok gereksiz iş
  • 2-0 rövanşına yatayım mantığıyla çıkarsan aha böyle olur. Tek yaptığımız uzaktan şut çekmek organize bir atak yok. Nani kendini düşünüyor yerine alperin girmesi lazım Persie'ye adam gibi top gitmedi.
  • Fenerbahçe'nin turu geçmesini istiyorum da derbi öncesi fazladan 30 dakika fena olmaz sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Fenerbahçe'nin turu geçmesini istiyorum da derbi öncesi fazladan 30 dakika fena olmaz sanki

Maç uzasın fener geçsin turu benımde aklıma bu geldi fena olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat olun fener turu bırakmaz.
  • Yav volkan sen messi misin abi ya ... böyle bi korner organizasyonu olabilir mi ...
  • İlk maçta 3-4 atsaydık bu durumlara düşmezdik.Salak salak goller kaçırdılar ilk maçta.
  • senı gıdı aslancık.
  • Beyler şu konudaki Rus trollerini bloklayın, rahatlayın. Boşuna cevap vermeyin. Akılları sıra dikkat çekecekler.
  • Ozan'a deli oldum şu sağdan bir frikik kullandık hani Volkan'a faul yapılmıştı falan. İşte o pozisyonda ceza sahasına ortaladılar top sekti Ozan'a geldi gerizekalı herif kafayı geriye doğru vurdu lan ileri vursana kafayı orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Fenerbahçe'nin turu geçmesini istiyorum da derbi öncesi fazladan 30 dakika fena olmaz sanki

Benim gonlumde uzatmalar vardi su lm bile yenemeyecekse fener cikmasin ama bizim oynadigimiz lm ile alakasi yok su an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.