Şimdi Ara

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
2
Favori
10.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke zamanında katliamlar yapılırken portekizde de yapılsaydı da şu .... evladı vitor pereira dünyaya gelmeseydi. .... oğlu köyüne git ... çocuğu git lan gittt
    t
  • Moral bozmak yok bu tur bizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerin iki forveti var .ikiside bu oyu tarzında ideal değiller.

fernandao: ağır ve kalas

rvp : ise yetenekli ama ağır.geniş alanda ideal değil.topla driplingi yetersiz vs.

günümüzünden ideal forvet tiplemesi hızlı ve toplu ve topsuz dripling yapabilen özellikte olmalı aga.emenike şu takımda iş yapardı bence.rvp nin kaçırdığı bir kontrada emenike olsaydı yağ gibi akardı ceza alanına doğru.
  • Yine böyle bir maç sonu olacak anlaşılan
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama orta sahamız bomboş atağa çıkarken veya pas yaparken topu ileri taşıyacak orta saha yok direkt kanatlara oynuyorlar resmen rezalet.
  • Tur bizim hadi şu tur bizim be yenmeden gelmeyin şu rusları hadi artık şu golu atın da bu maç bitsin
  • 1/2 iki oynadım viskimi yudumluyorum

Şaka maka ikinci yarı fener gol atar 1 gol bitirir onları ikincide çok rahat olur ama 1 gol yersek sakatiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Muslera'dan sonra Fabiano'yu izlemek resmen korku filmi arkadaş

Fenerin ne yapmaya çalıştığını anlamadım, ulan saldırsana ? rakip zaten zayıf. 1 gol atsak gerisi gelecek gibi

Rvp her maç böyleyse Pereira haklı bence. Maç boyunca rvp'nin adı kaç kez geçti

2. yarı en az 2 gol atıp o rus ları kanırta kanırta yenmek dileğiyle.

Rvpye top atıyorlar mi hocam da adı geçsin

top atmıyorlarsa gitsin , onun yerine topu atacakları biri gelsin yoksa bütün takımı mı değiştirelim rvp ye top atsınlar diye ??? Top atmıyorlar da yeni bahane ha...

• Öyle yetenekli bir TD düşününki

Açık oynayan rakibine karşı tek kontra yapamasın, en tehlikeli oyuncusuna tek top getiremeyecek bir oyun oynatsın....

Cevap ortada...Josef inide al git arkadaş
    yeter lan
  • BU MESAJ 15 ARTI ALIRSA FENERBAHÇE TUR ATLAYACAK ALMAZSA ELENECEK HEP TUTTU YİNE TUTACAK

• beyler kusura bakmayında bu viktor mal galiba niye volkanı oynatmıyor kalede sanki türkiye kupasında oynuyor bu saçma hareketleri viktoru bitirdi şampiyon olsanız bile viktorun kalacağını sanmıyorum gerçekten yaptığı hareketler akla siğmıyor
  • Mac seyircisiz mi

• Bir parantez de Volkan 'a açmak lazım. Aynı Nani gibi ayağında çok top tutuyor, olur olmadık anda topu kaybediyor takım dağılıyor ondan sonra.

Bursa maçı bir bu iki, böyle devam ederse yine ağlatırlar dikkat etsin. İstekli bir şeyler yapmaya çalışıyor ama kusura bakmasın o devran artık geçti.
  • Orta saha'yı Topal-Souza-Ozan üçlüsünden kurması ise tam facia. Ozan kesinlikle ilk 11 futbolcusu değil.
  • Volkan Demirel Avrupa'da da as kalecimiz olmalı. Kaleciler her maç 10 km koşup yıpranmıyor ki arkadaş, nedir bu kulvar paylaşımı ? Sakat olsa anlarım da sakat da değil. Ayrıca bu tür maçlarda Volkan'ın konsantrasyonu yüksek oluyor. Bilmediğim bir şey varsa söyleyin. Niye Volkan Demirel yok ?
  • 98 li kardesim bizim mac 8 de hala biz temsil edecegiz ki aksam yenebilirizde belli olmaz :)

• Kötü konuşmak istemiyorum ama gol atamazsak elenecekmişi gibi bir hava var.

Lokomotif neredeyse havlu atacak maça saçma sapan gol yiyoruz
  • lokomotifi 2 maçta da yenememiş lider girdiği hafta grupta 3. olmuş takım taraftarları gelmiş burada ince hesap yapmaya çalışıyor
  • Lan şuan maç 2-0 dı 2-0 hakem olan golü vermedi. ofsayt mofsayt yok. leş gibi top oynuyoruz. bunun tek sorumlusu vitor denen vasıfsız karaktersizdir. ömrümüzü yedin lan komisyoncu çıkarcı it.
  • Elenirsek güle güle Perreira

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.