Şimdi Ara

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
2
Favori
10.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera'dan sonra Fabiano'yu izlemek resmen korku filmi arkadaş

Fenerin ne yapmaya çalıştığını anlamadım, ulan saldırsana ? rakip zaten zayıf. 1 gol atsak gerisi gelecek gibi

Rvp her maç böyleyse Pereira haklı bence. Maç boyunca rvp'nin adı kaç kez geçti

2. yarı en az 2 gol atıp o rus ları kanırta kanırta yenmek dileğiyle.
  • fener güvenli oynarken birden işler tersine döndü.önce gökhan sakatlandı.sonra gol geldi.futbolda her an herşey değişebiliyor.lokomotiv havlu atacakken şimdi umutlandı.
  • Bu oyunla yine avrupada tek biz temsil ederiz ulkeyi

• Marko'nun durumu nedir? Sakat mi da Nani oynuyor? Vitor hala ne goruyor da Nani'yi oynatiyor? Kafamda deli sorular

• Moskova çocukları boşuna umutlanmasın ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞU FUTBOLU BEĞENEN VİTOR SEVİCİLERE KÜFÜR EDİLMESİNE DH YÖNETİMİNİN İZİN VERMESİ LAZIM

• 3arbar kullanıcısına yanıt
    golden önce topal topu fabianoya veriyor ve şener sağa doğru açılıyor bomboş bir pozisyonda fabiano topu ona vermek yerine salak gibi ileri vuruyor topu ve kontradan gol yiyoruz.ayrıca o topu sektirmesi de bir hatadır.neredeyse üstüne vuruluyor
  • lan iy0'da yattı ya. fabiano senin
  • Adamlar bug buldu artık bırakmazlar. Kaleye devamlı şut çekecekler bence, çekmezlerse kendi salaklıkları

Bu maçtan maça kaleci değiştirme saçmalığı nereden çıktı? Hazırlı maçı falan mı yapıyoruz.

Kaleci zaten her hareketiyle güven vermiyor insana, bakışları bile bir tuhaf.
  • İlk yarı 0 oynamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Muslera'dan sonra Fabiano'yu izlemek resmen korku filmi arkadaş

Fenerin ne yapmaya çalıştığını anlamadım, ulan saldırsana ? rakip zaten zayıf. 1 gol atsak gerisi gelecek gibi

İnşallah hocam. Van Persie çok klas bir adam ancak adamı besleyecek futbolcu yok. Diego desen Van Persie körlüğü var. Çin'e falan iyi fiyata satarlar inşallah sezon sonu.
  • 2-0 bitip uzasın uzatmalarda Fener alsın. Kebap

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

Bu oyunla yine avrupada tek biz temsil ederiz ulkeyi

Akşam yenebileceğinizi sanıyomusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Fenerbahçe'nin turu geçmesini istiyorum da derbi öncesi fazladan 30 dakika fena olmaz sanki

Benim gonlumde uzatmalar vardi su lm bile yenemeyecekse fener cikmasin ama bizim oynadigimiz lm ile alakasi yok su an

Tabiki hiçbir alakası yok hatta hakem de moskovadan yanaydı yoksa BJK gibi bir takım dağıtırdı bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Muslera'dan sonra Fabiano'yu izlemek resmen korku filmi arkadaş

Rvpye top atıyorlar mi hocam da adı geçsin

• Fenerbahce'nin Avrupa ligi'nde devam etmesi ligde isimizi kolaytirir ne kadar cop bir oyun sergilese de elenmez umarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrafisır

quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

Fabiano hariç takım mis gibi oynuyordu hele volkam yardırıyor.
    ozandan beklentimiz yok zaten.
    nani çok boşluyor.

fabiano yüzünden elenirsek bir daha VOLKAN DEMİREL yerine yabancı kaleci isteyene ana avrad sövecem.En kötü anda geldi gol allahım delircem.

Sen bu oyuna güzel diyosan futboldan anlamiyorsundur.Vitor kılı seni

uza lan veled git şikayet et yetti mesajlarınız alttan almak nereye kadar.

ne bekliyordun 20 avantajı deplasmanında full atak mı? rakip ne kadar zayıf olsada bir şekilde bjknin önünde çıkmış bir ekip bu biz de barça değiliz.

alıntılama beni bu sinirle sövmek istemiyorum. katılmayanlar alıntılamasın düz mesaj atsın çok sibirliyim maçtan sonra istediğiniz gibi tartışırız.

• yahu ne guzel kotu oynasada 0-0 kapancakti ilk yari Fabiano bi daha avrupada oynamasin hem rakibe kontra atak verdi hemde sutu yine sektirip gol yedirdi. bi tane atmamiz lazim yoksa 2 olabilir uzar fln futbol bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

golden önce topal topu fabianoya veriyor ve şener sağa doğru açılıyor bomboş bir pozisyonda fabiano topu ona vermek yerine salak gibi ileri vuruyor topu ve kontradan gol yiyoruz.ayrıca o topu sektirmesi de bir hatadır.neredeyse üstüne vuruluyor

Doğru dürüst baskı yapan da yok aslında, ayağı ile kontrol edecek zamanı bile vardı.

Abi adamda futbolcu, kaleci tipi yok ki. Bildiğin apaçi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.