Şimdi Ara

Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
2
Favori
10.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baya dişli rakipler var bu sene, eğer istanbuldaki lokomotiv maçı gibi oynarsak en zor kurada bile şanşımız %40 ın altına inmez bence, ama bugünkü gibi bi futbolla devam edeceksek bize ciddi bi kura şansı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler VP oynattın futbol sayesinde kör oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bu takımı elediniz sevindim. Ama futbol hiç iç açıcı değil. Bu futbolla bundan sonraki tur sıkıntı olur. Büyük ihtimale elenirsiniz. Çok kötü oynuyor Fb. Bakalım bizim maç nasıl geçecek.

yalnız bu lokomotif sizi pamuk etmişti :(

Adam düzgün birşey yazmış hala laf sokma yarısındasın

yoo hiç de düzgün bir şey yazmamış. yazdığı sadece yerme içeriyor

• Kop gel Braga Hadi gözünü sevdiğimin,

Kış kış Dortmund kış kış, yallah Napoli yallah
  • gsnin maçı saat kaçta ?
  • Tebrikler ama Fener aykut kocamanla yarı finale geldiği sene zatıf rakiplerle oynamıstı hep. Bu sene avrupa ligi çok guclu. Fener ceyrek fınalı goremez malesef cunku napoli dortmund ayarında takımlar var

• KUPAYA ADIM ADIM GELİYORUZ ! Bu galibiyet sadece Fenerbahçe ye değip turkiyeye armağan olsun !

Sıra Galatasarayda başarılar cimbom

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

Allah yardımcınız olsun kardeş.bilgisayarı kapattım sıra Galatasarayda.Bence 2-1 yeniceksiniz içime doğduyo

Amin kardeşim, inşallah yeneceğiz
  • Allaha şükür geçtik turu. Nani'nin oyundan çıkması oyun akışını değiştirdi. Dediğim gibi Van Persie ve Nani iyi fiyata biryerlere okutulmalı sezon sonu. Olmuyor abi.
  • ingiliz spiker (btsport) bir ara fenerbahce maç fixing falan diyordu 1-1 den sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

gsnin maçı saat kaçta ?

20:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

Allah yardımcınız olsun kardeş.bilgisayarı kapattım sıra Galatasarayda.Bence 2-1 yeniceksiniz içime doğduyo

Amin kardeşim, inşallah yeneceğiz

Lazio'da hiçbirşey yok ama siz de çok kötüsünüz bu sene sorun orada, ev sahibi lazio olduğu için %60 lazio turlar.
  • Haydi Galatasaray konusuna. Allah yardımcımız olsun.
  •  Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00
  • Olası rakiplerimiz kimler ?
  • Nani ilk yarıdan değişmesi lazımdı ikinci yarıya alperle başla adam en az 15 topu hic etti bütün duran topları hiç etti bir dakika içinde 2 kere atağı hiç etti. Değiştir ikinci yarı başı cildirtma adamı ışte. Fabiona da artık limit doldu besiktasin tolga si gibi koyma avrupa maçına şunu daha buraya kadar bala geldi.

• fenerbahçe takım savunmasını ve presi iyi yapıyor.vitorun bu takıma kattığı en önemli şey.lokomotivin maç boyu gole ihtiyacı olmasına rağmen baskı falan kuramadı fenere.bu durum lokomotivin güçsüzlüğünden mi kaynaklandı ileriki turlarda göreceğiz.
  • iyiki zamanında moldeye yenilmişiz iyiki grup lideri olmamışız. yoksa loko yerine sevilla gelecekti

takımı bu oyunla sevilla karşısında düşünemiyorum
  • Helal olsun darısı bize inşallah.. :))
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.