Şimdi Ara

Europa Universalis IV (2013) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.702
Cevap
43
Favori
137.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phenx

Arkadaşlar EU4 VE HoI4 indirimde şuan sizce hangisini alayim ben önceden androidde age of civilization 2 oynuyordum o tarz bir oyun galiba bunlar ama çok çok çok daha detaylı versiyonu anladığım kadarıyla. EU4'ü adam gibi oynayabilmen için dlc alman lazımmış galiba yani EU4 için cebimden ne kadar çıkmalı şuan indirimdeyken zaten 2 sini birden alamam ikisinden birini seçicem sizce hangisi? Şimdiden Teşekkür Ederim

ve sizce yaz indirimlerinde daha büyük bir indirim görür mü?

Bundan başka indirim göreceğini sanmam ama bir hafta daha bekle derim. Alacaksan Art of War, Res Publica ve Common Sense dlclerini alman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Daha da param var dersen Rights of Man ve Cossacks.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    eu4 daha iyi diyorsunuz yani peki almaya değer mi cidden
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hocam dlc'lerle birden toplam 56 tl falan tutuyor cidden değer mi?
  • quote:

Hocam dlc'lerle birden toplam 56 tl falan tutuyor cidden değer mi?

Kozmetik ve müzik dlclerini almana gerek yok. Arkadaşın dediği dlcler yeter, paran oldukça öbürlerini toplarsın ki bazıları gereksiz. Mesela Mare Nostrum'u hiç almasan da olur.

Ha bir de, daha önce paradox oyunu oynamadıysan karışık gelir ama öğrenirsin gözün korkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 16 Haziran 2017; 12:48:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    değer diyorsunuz yani
  • Değmez arkadaşım alma.
  • Beraber multiplayer oynayacak arkadaşlar bana ulaşabilir.
  • Eski fiyatında değerdi yeni fiyatında değmez, hiç mi Steam incelemelerine bakmıyorsunuz ki? Resmen keriz yerine konuyoruz.
  • quote:

değer diyorsunuz yani

%75 indirim görürsen değer belki. Diğer arkadaşların dediği gibi, fiyatları arttırdılar.

Yerinde olsam fiyatlar iyice düşene kadar korsan takılırdım.
  •  Europa Universalis IV (2013) [ANA KONU]

Bir kahpe bizans oyunu daha. En iyisi bu şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Europa Universalis IV (2013) [ANA KONU]

Bu da benim Bizansım Agresif oynasam çok daha geniş sınırlar olurdu ancak dev basmayı ve sınırları törpülemeyi seviyorum. Bir de 1700den sonra acayip yavaşlıyor oyun bütün tadı kaçıyor i5 2500k, 8 gb ram ve r9 270x grafik kartı var ancak oynanmayacak hale geliyor. Şimdi de Dracula başarımına sardım, sen yaptın mı onu?

• Phenx P kullanıcısına yanıt
    Önce korsan indir beğenirsen indirimdeyken satın alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Bu da benim Bizansım Agresif oynasam çok daha geniş sınırlar olurdu ancak dev basmayı ve sınırları törpülemeyi seviyorum. Bir de 1700den sonra acayip yavaşlıyor oyun bütün tadı kaçıyor i5 2500k, 8 gb ram ve r9 270x grafik kartı var ancak oynanmayacak hale geliyor. Şimdi de Dracula başarımına sardım, sen yaptın mı onu?

Yok yapmadım.

Bu oyunda Roma'ya gideceğim. Bakalım Bizans ile olacak mı. En son Mısıra kadar bütün levant bende, 15 yıl sonra Memlüğün ipini çekerim. Reform çağında farklı dinlerden olanlara %25 warscore düşürmesi harika. Syria feedleyecektim ama vazgeçtim, %120 overextension yiyerek aldım her yeri. Yıl da daha 1577.

Bende 6700k'nın laptop versiyonu var. Bende bile kasıyor 1750'den sonra. Hem de %30-40 cpu kullanımıyla. Oyun tek çekirdeği kullanıyor, bir bakıyorum cpulardan biri %100, öbürleri %5-10.

• Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    tamam hocam öyle yapıcam da inşallah ben 1 haftaya dell 7567 alıcam şuanki bilgisayarım 10 yıllık işlemci ekran kartı kullanıyor 3 gb ram var sizce kaldırır mı içinde intel penitum var lol de 20 fps alıyoum kasma nadir oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phenx -- 17 Haziran 2017; 3:7:11 >
  • Phenx P kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım görüntü ayarlarını en düşüğe çekersen oynatabilir.
  • Bu arada beyler, bilmiyorsanız koalisyonlardan para ödeyerek kurtulabilirsiniz.

Bütün düşmanlarını koalisyona sok (burası önemli, savaş açabilecek herkes koalisyonda olmalı) ----> savaş çıktığında deli gibi borç al ----> %100 warscore edecek şekilde para öde, mutlaka kabul edecekler ----> iflas et ----> truce 15 yıl iken iflas sadece 5 yıl... Keyfini sür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 17 Haziran 2017; 3:45:37 >
  • On bin duka falan lazım onun için. Hem iflas sürecindeyken diğer devletlerin içimizden geçmesine ne engel olacak. Bence çok riskli bir eylem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

On bin duka falan lazım onun için. Hem iflas sürecindeyken diğer devletlerin içimizden geçmesine ne engel olacak. Bence çok riskli bir eylem.

İşte o yüzden savaş açma ihtimali olan herkesi koalisyona sokman gerek. Bütün sınırların demek. Dithmarschen oyunlarında birkaç kere yapmışlığım oldu HRE içinde nefes alabilmek için. Ve evet 10k civarı para gerekiyor.

Bildiğim kadarıyla müttefikler 80 trust'ın üstündelerse ittifakları bozmuyorlar. Benim oyunda bozmamışlardı. Bozsalar bile yine trust savaş açma ihtimallerini çok düşürüyor çünkü topraklarını istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 17 Haziran 2017; 9:46:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Hindistan sevdası

Ticaretten öyle bir para kırarsın ki of

• quote:

quote:

quote:

Hindistan sevdası

Ticaretten öyle bir para kırarsın ki of

Oliver Cromwell kral olup parlementerleri yendi.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.