Şimdi Ara

Europa Universalis IV (2013) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.702
Cevap
43
Favori
137.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel haber. Fiyat arttırımı sonra hiç bir oyununu almama kararı almıştım. Hatta tyranny vs. dolaylı olarak elde edip köşeye koydum. Eski fiyata dönerse alınabilirler. Eu4 ki dlc manyağı bir oyun. Para dayanmazdı dlclere :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım ama çok sıkıntı yaşıyorum. Kastilya ile başladım, 3-4 defa çeşitli sebeplerle restart attım. İnsanlar 20k falan para yapıyormuş, ben 100 para zor zor yapıyorum. İsyan çıkıyor durduramıyorum. Açıkçası Navarra'yı vassallayıp Granada'yı ele geçiriyorum ama dediğim gibi bir isyan patlıyor benim ordu dayanamıyor bile. Para hep eksilere gitmeye başlıyor. Ha bu arada stratejilere uzak değilim, bayağı bir civ5 oynamıştım ama bu oyunu anlamadım. Bana ticaret,ekonomi ve isyanlar konusunda yardım edebilir misiniz? Bir de bu koloni nasıl kuruluyor teknoloji var ama kolonistimi gönderemiyorum.

• Institutilerin beklemek dışında şehir geliştirilerek de tamamlanıyor ya

Sizce hangi şehirler geliştirilmeli başkent mi olmalı yada developmentı en düşük olan mı?

Hani şehir geliştikçe enstütü tamamlanıyor ya istanbulu başkent yapınca gelen 12 development bunu etkiliyor mu
    Hep 1444 te istanbulu aldığım için hiç deniyemedim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persom -- 29 Haziran 2017; 12:7:18 >
  • Persom kullanıcısına yanıt
    Başkenti geliştir, ne kadar yüksek dev olursa o kadar hızlı gelir.
  • dlc siz bu oyunu alsam çok mu kötü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

dlc siz bu oyunu alsam çok mu kötü ya

Dlclere bulaşmazsan güzel. Dlcli oynarsan bir daha dlcsiz oynayamazsın.

• Bu oyunu çeken türk youtube kanalları arasında world conqueror yapan yok değil mi?
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Dlcleri çıkart 5 para etmez oyun.Sadece adını oyun doye satıyolar içeriler dlc ile

• Beraber co-op tarzı oynamak isteyen ulaşsın
  • http://store.steampowered.com/app/236850/Europa_Universalis_IV/ Fiyatlar düzelmiş. 688175 dlc çıkarmak yerine örneğin dlc yine çıkaracaklarsa atıyorum 3 dlc bir dlc içinde olarak çıkartmalılar (tabii ki dlc istemiyoruz ama) ve daha uygun fiyattan satmalılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://eksisozluk.com/entry/69292295

Ekşide şöyle bir şey var. Özet içinse; fiyatlarr düzelmeden önce bir oyun yada dlc aldıysanız bedavadan 2 dlc yada 1 oyun seçiyorsunuz. Keşke eu iv alsaydım beleşe hoi iv alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bi mesaj yolladım umarım 2 dlc alacağım. Yalnız istediğimiz dlcyi seçemememiz kötü olmuş
  • Başlangıç için uygun bir devlet söyleyebilir misiniz arkadaşlarla da oynarken keyif verece osmanlı dışında

• Shanki kullanıcısına yanıt
    Kaç kişi oynadığınıza bağlı.2 kişiyseniz france+castile yapabilirsiniz.(Aranızda savaşmayacağınızı sadece oyunu öğrenmek için oynadığınız varsayıyorum.)
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Benle beraber 5 kişiyiz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Shanki

Avusturya

Branderburg

Isveç

• quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Orijinalden alıntı: Shanki

Avusturya

Branderburg

Isveç

Aslında timur mu denesem diyorum da naısl olur acaba 8 saat oynadım oyunu şuana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shanki -- 9 Temmuz 2017; 2:11:26 >
  • Shanki kullanıcısına yanıt
    Aman hocam başlarda horde oynamak gibi bi hata yapmayın, 2 isyanda telef olursunuz.Hatta özellikle timur oynamayın çok fazla olumsuz etken var timurda.Timur zaten oyuna yıkılsın diye konulmuş bi devlet.

Ben başlangıçta branderburg ta tavsiye etmem ilk 30-40 yılı zor geçen bi devlet.

Avusturya oynarsanız hre mekaniklerini biraz daha öğrenmiş olursunuz ama fransa osmanlı kadar kolay olmaz.

fransa, osmanlı, kastilya, portekiz, moskova ,polonya , isveç

Bunlar başlangıç için iyi.Portekiz ve kastilyayı aynı anda seçmemek daha iyi olur, ikisinden birini seçin.
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam diğer arkadaşların seçimine göre bir şeyler bulucam söylediklerinden yardımlaşmalı falan oynuyoruz şuara her şeyi çözebilmek adına

• Osmanlı oynuyorum ama başta kolay geliyor büyüyünce Avusturya, polonya, memlük derken tüm dünya güçlerini karşımda buluyorum. Manpower dibe iniyor.
    Hiçbirinde sıkıntım yok manpower sıkıntısı çekiyorum ne tavsiye edersiniz ? Bir de ilk oyunuma göre genişleme iyi mi  Europa Universalis IV (2013) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.