Şimdi Ara

Europe League Son 16 1. Maç: Fenerbahçe - Braga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.113
Cevap
3
Favori
11.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun arkadaşlar. İlk maç 10 Mart'ta, ikinci maç 17 Mart'ta oynanacak. Geçersek çeyrek finaldeyiz.

• güzel bir kura egolarına kapılıp küçümsemezlerse rahat geçilebilecek bir rakip adım adım finale..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibi küçümseyenler olmuş umarım Beşiktaş'ın başına gelenler başımıza gelmez.
  • Öncelikle hocanın kaleci takıntısından vazgeçmesi gerekiyor.Avrupa'da farklı kendi liginde farklı kaleciyle oynayan tek takım biziz heralde.
  • barcelona var
  • Bu kadar bal olamaz
  • İlk totem tuttu.

2. Totemi başlatıyorum ; Abartmadan, hafife almadan, küçümsemeden evimizde 2-0, 3-0 gibi bir skorla galip gelip. Deplasmana rahat gitmemizi istiyorum. Bunu başarabiliriz Allah izin verirse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fener bali

• VİRA BİSMİLLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: faraday21

barcelona var

barcelona rotasyonunu nasıl yapıyor? bilmediğimden soruyorum.
  • Sürekli zor rakip geliyordu bu sefer iyi oldu bu. Ama herşeye ragmen bragayı kücümsememek lazım. Ciddiye almamız lazım. Ben ManU gelsin istiyordum. Adam gibi maç izleseydik iyi olurdu. Son zamanlar kötü giden ManU cıksa sevinirdim cidden. CL tadında olurdu.

Kısa bir değerlendirme yapacak olursak eşleşmelerden tahminimce tur atlayacak takımlar (koyu renkle yazdım):

Fenerbahçe – Braga
    Shakhtar Donetsk- Anderlecht
    Basel – Sevilla
    Villarreal – Leverkusen
    Athletic Bilbao – Valencia
    Liverpool – Manchester United
    Sparta Prag – Lazio
    Dortmund – Tottenham

Üst tura çıkarsak ve dedigim takımlar turları geçerse kolay rakip hiç kalmıyor. Yinede en tercih edilebilecek lazio ve shaktar. Diğer rakipler gerçekten zor. Diğer turdada kura şansı yanımızda olursa yarı final garanti. Ama ötesi zor. Hele dünkü oyunla cok cok zor.

• darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Olay uzulme degil kiskandim yani.gs olsa gelir dortmundu cekerdi.gene balli yari finaller sizi bekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Olay uzulme degil kiskandim yani.gs olsa gelir dortmundu cekerdi.gene balli yari finaller sizi bekler.

Dostum size Lazio gelmedi mi? Bal değil miydi bu? Eleseydiniz o zaman?

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    bizim yarı final oynadığımız maçları aç seyret bakalım nasıl oynamışız.Ayrıca Lazioda cok ballı bir kuraydı.Eledinde elinden mi aldık?
  • Herşeyden Önce bizim bu takımı küçümsememiz lazım.
    İyi bir kadromuz var. Sadece oyuncu seçimini iyi yapmamız lazım. İlk maç avantajımızı iyi kullanıp iyi skor elde etmemiz lazım. Braga'yı bilmiyorum ama eğer atabilirsek 3-0 bize çok yarar.
  • Küçümsemememiz lazım diyecektim pardon!!!
  • Molde'yi gördükten sonra bu takımı gerçekten küçümseyen olurmu oda ayrı bir konu, Lakin şu da var en iyi kuralardan birini çektik diyebiliriz sanırım.
    Kardeş o dönemde o takımların ligdeki durumları belli.

Kura balindan bahsettin, ben de sana ayni sekilde sizin de o sene kura baliniz oldugunu soyluyorum. Soylesene Arsenal haric o saydigin takimlarin hangisi top class? Ayrica kupayi balina aldiniz demedim dikkat edersen, cikan takimlari hakkiyla yendiniz, eyvallah.
  • Nani atar 1-0 galip geliriz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.