Şimdi Ara

Europe League Son 16 1. Maç: Fenerbahçe - Braga (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.113
Cevap
3
Favori
11.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sener cok stres yapti, yapabileceklerinide yapamadi o nedenle.

Zor macti cidden ve diger mac daha zor olacak.

Rakip iyi savunma yapiyor.

Tur sansi ortada ama orda bir gol bulursak biter olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligin 5.sinin taraftarı gelip burada avrupa kupası maçı yorumu yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Bal tabi kardeşim aldığınız sezondan bi sonraki sezon tek bi başarı gösteremediniz kusura bakma valla heryerde söylüyorum tekrarlanmayan başarı başarı değildir bak yendiğiniz elediginiz kulüplere o günden sonra hep onlar ordaydi gs nerdeydi sorarım sana tarafsız ol?

Bal demeyin valla gülüyorum artık. Sizin yarı finale çıktığınız sene de bal o halde. Hiç bir başarı şanstan ibaret değildir. Boş laflar bunlar. Ne zaman 4 yıldızı takar kupalarımızı eşitlersiniz o zaman konuşuruz.

o zaman hadi cik git konudan kendiyle celisen 10. luk mucadelesi, biz 4. yildizi alinca trollemeye devam edersin

• Ne sapladık ama hem içerdekilere hem dışardakilere...
  • Çeyrek final hayırlı olsun ülkenin 4/3'de geçmiş olsun ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

quote:

Bal tabi kardeşim aldığınız sezondan bi sonraki sezon tek bi başarı gösteremediniz kusura bakma valla heryerde söylüyorum tekrarlanmayan başarı başarı değildir bak yendiğiniz elediginiz kulüplere o günden sonra hep onlar ordaydi gs nerdeydi sorarım sana tarafsız ol?

Bal demeyin valla gülüyorum artık. Sizin yarı finale çıktığınız sene de bal o halde. Hiç bir başarı şanstan ibaret değildir. Boş laflar bunlar. Ne zaman 4 yıldızı takar kupalarımızı eşitlersiniz o zaman konuşuruz.

o zaman hadi cik git konudan kendiyle celisen 10. luk mucadelesi, biz 4. yildizi alinca trollemeye devam edersin

Sanane? İstediğim her konuya mesaj atarım. Kendimle çelişen herhangi bir mesajımda yok bunlar gerçekler fanatizm değil. Gerçekler zorunuza gidiyor dimi aslan.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Vitor hoca Braga'nın tehlikeli olabileceğini biliyordu, gol attırmadık önemli olan da bu. İkinci maçta biz yine gol buluruz.

Bu arada Braga içerde dışarda toplam 4 kez yenilmişti bu sezon, bunu da aklınıza yazın!

İçeride golü bu kadar zor bulmuşken dışarıda çok rahat gol bulacağınız yanılgısındasınız hepiniz. Bulabilirsiniz tabii duran toptan falan ama öyle kolay olmaz. VP orada 0-0'a çıkaracaktır takımı zaten. Siz gol atarak değil gol yemeyerek geçersiniz bu turu.

• Umarım elenir.

• Öyleyse Fenerbahçe taraftarının şampiyonlar ligi hakkında gram konuşmaması lazım. Sonuçta yıllardır yüzünü göremiyorlar

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Atatürkçü'sün fakat bir Türk takımı için umarım elenir diyorsun.

Kusura bakma ama, boşa oksijen israfısın.
  • RVP maçın en iyilerindendi, bireysel olarak çok beğendim, şut çekti, çabaladı,koştu çok istedi
  • Ballı kura diyenlere kızıyorsunuz ama adamlar haklı. Baksana takımlara. Dortmund gelseydi 5 atsaydı görürdünüz.
    Not: RVPSPOR

• Braga bizi iyi çalışmış. Orta alanda cok saglamdılar savunmaları ve kalecileri bence cok cok kötü aslında. Orta saha alanları iyi kapadı Fb kolayca beklerle paslasarak cıkamad oyunu geriden kurmak zorunda kaldı. Vitor cesur karar veremedi gol yememek için. En son 60-70 ten sonra taraftar cosmaya baslayınca bence en kritik hamle Meirelesi almaktı. Meireles girince orta sahamız pas yaptı. Nani çok kötüydü. Fernandao deplasmanda muhtemelen oynayacaktır. Saglam savunma yaparız Fernandaoya sürekli orta falan olur o oynar sanırsam. Alper Volkana göre daha kötüydü. Gerci ikiside cıktıda.
    Braga burda yatmaya gelmişti hakemde cok durdurdu oyunu istedikleri gibi gidiyodu taki biz gol atıncaya kadar. yarım saatte topu sokamayan kaleci direk alır almaz baslatıyodu Orada Braga daha açık oynayacaktır T.d leri dedi orta sahamızı saglam tuttuk diye. Fb iyi kapanır yemezse dedigim gibi Kaleci ve stoperleri fail veriyor daha rahat atabiliriz Burda çok iyi kapandılar orda daha cesur oynayacaklardır

• Dün maç yerine dizi izleyenler bizim rakibimiz olamaz
  • The Red Fox kullanıcısına yanıt
    Asıl sen oksijeni kullan kafan çalışsın biraz, ben fenerbahçe elensin diye bir şey demedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

quote:

Sanane? İstediğim her konuya mesaj atarım. Kendimle çelişen herhangi bir mesajımda yok bunlar gerçekler fanatizm değil. Gerçekler zorunuza gidiyor dimi aslan.

Bunun AKP ile ne ilgisi var güzel kardeşim?

• Fenerbahçe nin oyununu beğenmeyen yorumlar gördüm ama bunun tek nedeninin taktik olduğunu bilmeleri lazım. Tüm mantalite gol yememek üzerine kurulmuş idi. Kaldı ki çok iyi kapanan alan daraltan bi takım. Gol yemeden galip gelmek çok ama çok önemli. Deplasmanda atacağımız bir gol turun büyük ölçüde bitmesi demek. Braga 3 gol atabilecek bir ekip değil bize.
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Ah kardeşim benjm bizim şampiyon olmamamiz için denizliye teşvik primini dedem verdi haklisin trabzon bursa maçlarına hiç deginmiyorum bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inş portekiz den de işimize yarayacak bir skor ile döneriz. Ezelim şu pisliklerin kafalarını bir daha.
  • maç deplasmanda olsaydı ve 1-0 yenilen biz olsaydık muhtemelen bu iş istanbulda biter bu kötü sonuç değil vs gibi laflar ederdik ki şimdi aynı lafları bragalılar ediyor. kısaca fener 2-0 dan kötü 0-0 dan iyi bir netice elde etti. avantaj fenerde ama %60 %70 değil sadece %51 fener avantajlı
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.