Şimdi Ara

Europe League Son 16 1. Maç: Fenerbahçe - Braga (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.113
Cevap
3
Favori
11.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phoenıx39

Bu mesaja eklenen görseller:

illuminati

• quote:

Orijinalden alıntı: helponto

fener bu senede yarı finale kadar gider takılır

Böyle kek takımlar gelirse mersinde gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Braga'nın UEFA'da 15 maç sonra ilk mağlubiyetiymiş

Bize Portekizlisi Fransızı fark etmiyor gördüğünüz gibi hepsine tersten saplıyoruz

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Gecmis konularda da dedim 2-0 olsaydı tur bizimdi ama şuan halen %50-%50 ne yazıkki şayet orda bulabileceğimiz bir gol bizi ust tura taşır bulamassak kalır bence sonuç 2-1 filan

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

maç deplasmanda olsaydı ve 1-0 yenilen biz olsaydık muhtemelen bu iş istanbulda biter bu kötü sonuç değil vs gibi laflar ederdik ki şimdi aynı lafları bragalılar ediyor. kısaca fener 2-0 dan kötü 0-0 dan iyi bir netice elde etti. avantaj fenerde ama %60 %70 değil sadece %51 fener avantajlı

Aynısını, hatta ben %52 - %48 Fener avantajlı dememe rağmen bana ilkokula geri dön denildi Gerçi bana onu diyen zihniyetle maçtan önce 3 atan zihniyet aynı o yüzden şaşırmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Bal tabi kardeşim aldığınız sezondan bi sonraki sezon tek bi başarı gösteremediniz kusura bakma valla heryerde söylüyorum tekrarlanmayan başarı başarı değildir bak yendiğiniz elediginiz kulüplere o günden sonra hep onlar ordaydi gs nerdeydi sorarım sana tarafsız ol?

Bal demeyin valla gülüyorum artık. Sizin yarı finale çıktığınız sene de bal o halde. Hiç bir başarı şanstan ibaret değildir. Boş laflar bunlar. Ne zaman 4 yıldızı takar kupalarımızı eşitlersiniz o zaman konuşuruz.

o zaman hadi cik git konudan kendiyle celisen 10. luk mucadelesi, biz 4. yildizi alinca trollemeye devam edersin

Sanane? İstediğim her konuya mesaj atarım. Kendimle çelişen herhangi bir mesajımda yok bunlar gerçekler fanatizm değil. Gerçekler zorunuza gidiyor dimi aslan.

yav he he

• Şimdi takım portekize gidecek nadılsa
    Bi zahmet gelirken
    Alvezi meirelesi naniyi orada bırakıp gelsinler mümkünse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kör hakemler rvp nin golunu verseydi tur bizimdi

Bu yüzden %51 Fener %49 Braga

Deplasmanda golü bulursak eger tur bizim olur. Braga bize 3 tane atamaz kolay kolay.

0-0 a yatarsak büyük ihtimalle macin sonlarina dogru gol yeriz

• 1-0
  • tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    rvpnin golü ofsayt hocam herkes söyledi ofsayt olduğunu no fanboy plsss:D
  • Ben Feneri bu tur icin kesin gecti gozuyle bakiyorum.

Braga kendi evinde Feneri gol yemeden yenemez.

Benim icime dogan skor 1-1 ama, Fenerin mutlaka gol bulacagini dusunuyorum.

Braganinda Fenere 3 gol atamayacagini varsayarsak en kotu 2-1 ile gene turu gececektir.

Umarim bir ust turda guzel bir kura cekersiniz.

Her ne kadar ezeli rakibimizde olsa Fener Turkiye'yi temsil ediyor. Bunu unutmamak gerek.

Fanatiklik ligde olur. Ligde bir birimizi yeriz, laf dalasina gireriz vs ama en azindan yurt disinda basarili olan takimlarimizi alkislamasini ogrenmeli bazilari.

• Aykut Kocaman döneminde daha zayıf ve güçsüz bir kadroyla aynı futbol ile yarı final oynadı bu takım.

Şimdi aynısını Vitor oynatıyor, çok övgü alıyor, bu durum Aykut Kocaman'a haksızlık bence, sonuçta bugün çok daha geniş, iyi ve güçlü bir kadro var.

Aykut'un oynattığı savunma futbolunu desteklemiyorum, savunmuyorum, ama bugün Avrupada oynanan futbol aynısı olunca Aykut Kocaman'a haksızlık edildiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Aykut Kocaman döneminde daha zayıf ve güçsüz bir kadroyla aynı futbol ile yarı final oynadı bu takım.

Şimdi aynısını Vitor oynatıyor, çok övgü alıyor, bu durum Aykut Kocaman'a haksızlık bence, sonuçta bugün çok daha geniş, iyi ve güçlü bir kadro var.

Aykut'un oynattığı savunma futbolunu desteklemiyorum, savunmuyorum, ama bugün Avrupada oynanan futbol aynısı olunca Aykut Kocaman'a haksızlık edildiğini düşünüyorum.

dediklerin doğru ama iki şeyi gözardı etme;

1-VP ilk defa Türkiye ligini ve ülkemizi görüyor

2-Aykut hocanın elinde oturmuş kadro vardı. Bu adam %85-90 değişmiş kadro ile başladı sezona
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Fenerbahçe şanssızdı. Çok gol kaçırdı, özellikle de RvP. İsteseler 3-0 gibi bir skorla bitebilirdi.

Bir talihsizlik olmazsa Fenerbahçe'nin turu vereceğini sanmıyorum.

Tebrikler.

Bu arada, şu Avrupa maçları yayını ya Star TV'ye dönmek üzere ya da başka bir kanala verilmek üzere TRT'nin elinden alınsın. Bu akşamki yayınları da pek başarılı değildi.

Ersin düzende iyi spiker ama çok hata yapıyor maç anlatırken.Sanırım çok heycanlanıyor.Emre tilevi tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

maç deplasmanda olsaydı ve 1-0 yenilen biz olsaydık muhtemelen bu iş istanbulda biter bu kötü sonuç değil vs gibi laflar ederdik ki şimdi aynı lafları bragalılar ediyor. kısaca fener 2-0 dan kötü 0-0 dan iyi bir netice elde etti. avantaj fenerde ama %60 %70 değil sadece %51 fener avantajlı

Aynısını, hatta ben %52 - %48 Fener avantajlı dememe rağmen bana ilkokula geri dön denildi Gerçi bana onu diyen zihniyetle maçtan önce 3 atan zihniyet aynı o yüzden şaşırmıyorum.

Fenerin dünkü en iyi avantajı gol yememiş olmasıydı. Bu tür ikili maçlarda kendi sahanda gol yemediysen 1 adım öndesindir demektir. 0-0 bile bitse avantajlısın. Şimdi ne yapıp edip deplasmanda bir tane gol atmamız lazım

• kek diye diye zaten İSKENDERBEY gibi, ASTANA gibi adı sanı duyulmamış takımlarla aynı gruptan çıkamayan takımlarımız oldu.
    Kek dediğin Bragayı Türkiyede daha önce avrupa fatihi dedikleri GS de yenememiş BJK de yenememiş. Artık bu saatten sonra kek takım sadece bizim ülkenin takımları olur unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Fenerin dünkü en iyi avantajı gol yememiş olmasıydı. Bu tür ikili maçlarda kendi sahanda gol yemediysen 1 adım öndesindir demektir. 0-0 bile bitse avantajlısın. Şimdi ne yapıp edip deplasmanda bir tane gol atmamız lazım

Avantajlı zaten ama işte o avantaj %2-3'le belirtilir diyoruz sadece. Tur hala ortada yani. Shaktar eşleşmesinde de içeride 0-0 kötü değil gol yemedik dendi. Ama sonrası malum. Bu tip takımlar işi içeride bitirmeyi seviyor. Braga'ya maçtan önce 1-0 verseler alırdı bence. Her neyse maç oynanmadan biz ne konuşsak boş. Umarım turlarsınız.

• basis35 kullanıcısına yanıt
    astanayı evinde ne atl madrid yenebildi nede benfica hatırlatırım ha biz yenebilsek zaten çıkmaya oynuyoruz direk

sıradanlık dersen gladbach a yenilerek çıktınız bir kere neyse garantilediniz diye diyeceksinizde trabzon bile çıktı ama sizin şansınız onlarda olmadığında bizim elediğimiz juventusu çekti adamlar

bu havanızda artık braga maçından önce %1 şansınız vardı braga futbolundan sonra oda bitti dün dortmunt filan olsaydı iş çoktan bitmişti

şimdi klasik sataşacan lazio filan biz zaten kötüyüz eleyecez demedik tıpkı sizin zamanında zaragozlara bizim tromsö lere elendiğimiz gibi

aslında akıllık edip elenseniz daha iyi kadıköyde size isviçre havası yapmasınlar

• Fener'in erken gol yememesi halinde turu geçeceğini düşünüyorum ama özellikle ilk 20dk'da gol yememek lazım...
  • kalahamari kullanıcısına yanıt
    hava falan değil yazdığımı iyi oku. O mantıkla kek olan biziz diyorum. Astanayı madrid yenemedi diyorsun ama bu bragayı da porto yenemedi. siz yenemediniz. Artık kek diye tabir edilen takım yok maalesef. sizin ilk grup belli olduğu zaman herkes/hepimiz astanaya kek dedik ama gördün işte değilmiş
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.