Şimdi Ara

EUROPE'YI SILKROAD SITESINDEN INDIREN BIRI CEVAP VERSIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN DOSYAYI INDIRIYORDUM %100 OLDU AMA HALA BITMEMIS GORUNUYOR BU NEBICIM IS ANLAMADIM.MSNDEN BENIMLE KONTAK KURACAK VE BU KONU HAKKINDA BILGISI OLAN VARSA OZELDEN BANA HABER VERSİN.BU ARADA LUTFEN KONUYU KAPATMAYIN ONEMLI CUNKU...

• orda beklıcen turk telekomdan kaynaklanıo durmus olaiblir bu arada ben flasehtle indiridm durma oldu taibi lanet olası tnet yuzunden kardes beklıcen inmesini
  • ya ole degıl anlatamıyorum kı bak sımdı %100 oldu 867mb ya dosya yan tarafta sıfırdan mb tekrar dolmaya basladı ama %100 yazıyor sılkroadonlıne sıtesınden aldım lınk ozuk olamaz herlade dımı????
  • tmm işte oda dolmasını beklıcen bendede oldu bi ara anlıomseni aç kapa res at cat cut iner
  • yaw onu demior o v1,100 yazan yerden sorna bi nokta(.) koyup exe uzantısı yaz ismin deiştir o yuzden bitmemiş gornuyor torrentin salaklıgı bazewn boyle yapıyor
  • ııde pcye reset atarsam o yuzde yuz dolmus onu bır dahamı beklıcem hayatta olmaz 22 saat bekledım onun ınmesını.pcye reset attıgında kapanmıyorsa o atıyım sen bılırsın kapanım kapanmadıgını
  • yyaw dediim gibi dosyanın adını deiştir hala torrent dosyası olarak gorunuyor ismini deiştir sonuna bi nokta at exe yaz tamam dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dene .exe ben flashgetle indirdim beklenti oldu nese burdan belirtirsin burdayız;)
  • orionsguard bana belkı salak dıcen ama ben anlamadım nereye .exe eklıcem hem ben o turrontu yuklemedımkı pcye kendı kendıne actı sılkroadonlıne'dan tıkladım europa lınkıne o cıktı ben hıc bısey anlamadım sen aban acık bır sekılde anlat zahmet olmazsa benım jeton koselı bıraz
  • yaw sen su dosyanın bi remini yolla bide hangi prgramla indirdin ?
  • resım nasıl eklıcez bılmıyorum bıde Turrent dıye bır programla ındırıyor.resım eklemeyı sole eklıyım...
  • orionsguard sen bana msnını versene ordan daha hızlı sekılde konusuruz olmazmı????
  • no1reason@hotmail.com

ekle anlatıım bide bak oyunu indirdigin dosyayı ac ordan sag tıkla ismini deiştir bu kadar basit

resim cekmeyi biliyorsan
    www.imageshack.us a git upload et sonra en altda direct link war onu buraya kpyala
  • orions burdamısın???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.