ARKADASLAR BEN DOSYAYI INDIRIYORDUM %100 OLDU AMA HALA BITMEMIS GORUNUYOR BU NEBICIM IS ANLAMADIM.MSNDEN BENIMLE KONTAK KURACAK VE BU KONU HAKKINDA BILGISI OLAN VARSA OZELDEN BANA HABER VERSİN.BU ARADA LUTFEN KONUYU KAPATMAYIN ONEMLI CUNKU...
orda beklıcen turk telekomdan kaynaklanıo durmus olaiblir bu arada ben flasehtle indiridm durma oldu taibi lanet olası tnet yuzunden kardes beklıcen inmesini
ya ole degıl anlatamıyorum kı bak sımdı %100 oldu 867mb ya dosya yan tarafta sıfırdan mb tekrar dolmaya basladı ama %100 yazıyor sılkroadonlıne sıtesınden aldım lınk ozuk olamaz herlade dımı????
tmm işte oda dolmasını beklıcen bendede oldu bi ara anlıomseni aç kapa res at cat cut iner
yaw onu demior o v1,100 yazan yerden sorna bi nokta(.) koyup exe uzantısı yaz ismin deiştir o yuzden bitmemiş gornuyor torrentin salaklıgı bazewn boyle yapıyor
ııde pcye reset atarsam o yuzde yuz dolmus onu bır dahamı beklıcem hayatta olmaz 22 saat bekledım onun ınmesını.pcye reset attıgında kapanmıyorsa o atıyım sen bılırsın kapanım kapanmadıgını
yyaw dediim gibi dosyanın adını deiştir hala torrent dosyası olarak gorunuyor ismini deiştir sonuna bi nokta at exe yaz tamam dır
dene .exe ben flashgetle indirdim beklenti oldu nese burdan belirtirsin burdayız;)
orionsguard bana belkı salak dıcen ama ben anlamadım nereye .exe eklıcem hem ben o turrontu yuklemedımkı pcye kendı kendıne actı sılkroadonlıne'dan tıkladım europa lınkıne o cıktı ben hıc bısey anlamadım sen aban acık bır sekılde anlat zahmet olmazsa benım jeton koselı bıraz
yaw sen su dosyanın bi remini yolla bide hangi prgramla indirdin ?
resım nasıl eklıcez bılmıyorum bıde Turrent dıye bır programla ındırıyor.resım eklemeyı sole eklıyım...
orionsguard sen bana msnını versene ordan daha hızlı sekılde konusuruz olmazmı????
no1reason@hotmail.com
ekle anlatıım bide bak oyunu indirdigin dosyayı ac ordan sag tıkla ismini deiştir bu kadar basit
resim cekmeyi biliyorsan www.imageshack.us a git upload et sonra en altda direct link war onu buraya kpyala
orions burdamısın???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme