Şimdi Ara

Eurovision 2011 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar çoğu eurovision şarkısını beğenemdim bu sene.
    bana göre şuan en iyisi Yüksek Sadakat.
  • o deil de ingiltereden blue katılıyormus adamların şarkı söylemesine gerek yok sahneye cıksınlar yeter ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

quote:

Şarkı iğrenç.

Bence çok iyi.

Bence de çok iyi bu sene 1. Lena beyler

• http://www.youtube.com/watch?v=G6BMeqldLB8 bu şarkıyıda begendim ilk 10 da yerini alacak bence,sözler anlamsız ve basit ama tınısı güzel
  • quote:

Şarkı aynı tempoda başlayıp aynı tempoda bitiyor neresi güzel bu şarkının. Bizim şarkıdan iyidir ona birşey diyemem, inanın kendi şarkımızı dinlemek istemiyorum o kadar kötü, hadisenin kenan doğulunun sertabın hatta sibel tüzünün şarkısını bile aylar öncesinden dinleye dinleye bırardık bu şarkı nasıl birşeyse ne radyolarda çalıyorlar ne televizyonlarda görebiliyoruz ne indirip dinleyesemiz geliyor.

• Bosna alacak kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 26 Mart 2011; 14:07:55 >
  • Lena ilk 5'e oynar. Ama birinci kesinlikle İngiltere olacak. Bizim şarkıdan hiç umudum yok bu sene. İlk 10 iyidir.

i can
    i will
    i know

• arkadaşlar bizim şarkımız fena degil bu sene katılanlar o kadar iyi şarkılar degil açıkcası ben ilk 10 rahatlıkla girebilecegimize inanıyorum,bu arada ingiltere bu sene birinci olamaz bence ya ilk 5 teler ama birincilige uygun bir şarkı degil...
  • İndirip dinlenecek bir şarkı bulamadım bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Lena ilk 5'e oynar. Ama birinci kesinlikle İngiltere olacak. Bizim şarkıdan hiç umudum yok bu sene. İlk 10 iyidir.

i can
    i will
    i know

Şarkı gay olmuş biraz.

• İngiltere isterse 50 yılın en iyi şarkısını çıkarsın yinede birinci olamaz siyasi sebeplerden dolayı, ingiltereye 10-12 puan verecek 5 tane ülke sayın.
  • Yine mi Lena katilmis ?
  • ingilterenin şarkısı bişeye benzemiyor.. Live it gayet güzel bence ilk 5 deyiz.. ama geçen sene manga 1. liği haketmişti..

Bu arada facedeki amerikalı arkadaşların en beğendiği şarkı live it up mış
  • bizimde içinde olduğumuz 1. yarı final tüm şarkılar >>>http://www.youtube.com/watch?v=usHyilY5cFQ
    1.liğe oynayacak güçlü şarkılar bence bu grupta.sırasız olarak benim favorilerim :
    arnavutluk , ermenistan , azerbaycan , yunanistan , macaristan , norveç , polonya ve Türkiye Diğer 2 ülke hangisi olabilir seçemedim.

2. yarı final tüm şarkılar , bizimkine göre daha basit şarkıların olduğu bir grup >>>http://www.youtube.com/watch?v=jFQCYJtc2Cw
    favorilerim : kıbrıs , isveç . gruptan çıkabilecek ülkeler : bosna hersek , bulgaristan , estonya , irlanda , israil , romanya ,

büyük 5'li den Almanya , İngiltere ve İspanya'nın şarkılarını beğendim.

biz 2. yarı finalde olsaydık 1. olarak finale çıkardık ama 1.yarı final biraz zorlu olacak güçlü ülkeler ve güzel şarkılar var.

ilk 10'da olmasını beklediğim ülkeler >>> Türkiye , Azerbaycan , Polonya , İsveç , Macaristan , Bosna Hersek , İngiltere , Almanya , Yunanistan ,

• ingiltere oy vericegim blue- i can şarkısına
  • youtbdan araştrmştm ben yabancı yorumlarını. Mangaya yüzde doksan pozitif ise bu seneki yüzde 40. Ingilterede muhtemelen birinci olur.
  • İlk 5 garanti

Ayrıca İngilterenin şarkısıda 1. olacak kadar iyi değil onlarda ilk 5'e zorlar
  • 12 puanı azerbaycana 10 puanıda ingiltereye veririz gibi.ingilizler bu sene sonunculuktan birinciliğe orantısız bir sıçrama yapacaklar gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.