Arkadaşlar istediği sanatçının ismini göremeyen lütfen eklesin.
duman,şebnem ferah,resul balay
quote:
Orijinalden alıntı: Xarinth
Ajdar yada Tarık Mengüç
quote:
Orijinalden alıntı: Xarinth
ismail yk
quote:
Orijinalden alıntı: They Will Return
ismail yk
Alıntıları Göster
kahtalı mıçı...
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
kahtalı mıçı...
Alıntıları Göster
Ajda Pekkan
quote:
Orijinalden alıntı: eddie
Ajda Pekkan
Alıntıları Göster
tarkan giderse karizma çizilir o zaman ingiltereden robbie italyadan tiziano ferro falan gitsin böle marka olanları göndermemek lazım benim oyum mangaya !
quote:
Orijinalden alıntı: adapazarıcilekroom
tarkan giderse karizma çizilir o zaman ingiltereden robbie italyadan tiziano ferro falan gitsin böle marka olanları göndermemek lazım benim oyum mangaya !
Alıntıları Göster
M A N G A
quote:
Orijinalden alıntı: AlbatrosT
M A N G A
Alıntıları Göster
şu an Tarkan ve Manga beraber
quote:
Orijinalden alıntı: **BestfrienD**
şu an Tarkan ve Manga beraber
Alıntıları Göster
ankaralı namık arabada beş evde 15
bence aykut kuskaya cok iyi yakisirdi. eurovisionda görmek isterdim (gitar esliginde müzige doymak buna derdim ;))
quote:
Orijinalden alıntı: cleopatra
bence aykut kuskaya cok iyi yakisirdi. eurovisionda görmek isterdim (gitar esliginde müzige doymak buna derdim ;))
İsmail YK gitsin bence
quote:
Orijinalden alıntı: Ziborotty
İsmail YK gitsin bence
Alıntıları Göster
geçen hafta seyrederken kurdum senaryomu
Ankaralı turgut ve ekibi üzerlerinde atlet ve göbeğe kadar çekilmiş çubuklu pijamayla, ellerinde de mangal, tüp,karpuz vs. ile müzik çalarken sahneye gelecekler.
sonra ankaralı turgut şarkıyı söylerken arkada (teksas lı ne bişey ardı bi kadın) vokal yapacak ayrıyeten bikinili ve göbekli(!) kızlar dans edecek.
böyle çıksalar kesin kazanırız (son kez)
quote:
Orijinalden alıntı: ccaparli
geçen hafta seyrederken kurdum senaryomu
Ankaralı turgut ve ekibi üzerlerinde atlet ve göbeğe kadar çekilmiş çubuklu pijamayla, ellerinde de mangal, tüp,karpuz vs. ile müzik çalarken sahneye gelecekler.
sonra ankaralı turgut şarkıyı söylerken arkada (teksas lı ne bişey ardı bi kadın) vokal yapacak ayrıyeten bikinili ve göbekli(!) kızlar dans edecek.
böyle çıksalar kesin kazanırız (son kez)
Alıntıları Göster
espri olsun diye demiyorum ama TARIK MENGÜÇ iyi iş çıkarır. Sahne performansı çok iyi. Sempatik de
ikinci adayım GURUP HEPSİ
quote:
Orijinalden alıntı: ege_
espri olsun diye demiyorum ama TARIK MENGÜÇ iyi iş çıkarır. Sahne performansı çok iyi. Sempatik de
ikinci adayım GURUP HEPSİ
Alıntıları Göster
Demir Demirkan diyorum ısrarla...
quote:
Orijinalden alıntı: cleopatra
quote:
Orjinalden alıntı: cleopatra
kesinlikle mükmmel aykut abi .ben katılmasını istemem şahsen aykut abinin onun ayrın bir yeri var.
ama Kıraç olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: dimitroyati
quote:
Orjinalden alıntı: cleopatra
kesinlikle mükmmel aykut abi .ben katılmasını istemem şahsen aykut abinin onun ayrın bir yeri var.
ama Kıraç olabilir
Alıntıları Göster
Pentagram vokalde Şebnem Ferah'la
quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamel
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: N. Flamel
Dinlenesi, en azından hayal edilesi bi kombinasyon, bu da olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamel
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: N. Flamel
harbiden çok hoş, değişik, ilginç, garip, enteresan, ve büyük bir olay olur. kesin böyle olmalı..