Bu taktik kazanma oranınızı %75 arttırır. Elinize Türk gelirse direk mute atın. Naber falan bile dese mute atın.
quote:Orijinalden alıntı: Feunardbence direk çıkın daha iyi oluyor, türk gelen bütün oyunları kaybetmiştimTaktiğini yabancı forumda paylaştım ırkçı diye banladılar
quote:Orijinalden alıntı: AdvancensarTaktiğini yabancı forumda paylaştım ırkçı diye banladılar Alıntıları Göster üzülerek söylemek gerekirse adam haklı.
quote:Orijinalden alıntı: zetihüzülerek söylemek gerekirse adam haklı.Alıntıları Göster Türk gelmezse ne yapıcaz kardeş, çünkü euw'ye geçtim geçeli oyunuma Türk denk gelmedi de
quote:Orijinalden alıntı: Olaylar OlaylarTürk gelmezse ne yapıcaz kardeş, çünkü euw'ye geçtim geçeli oyunuma Türk denk gelmedi deAlıntıları Göster pick ekranında ingilizce dışında bir dil görürseniz dodge atın zaten
quote:Orijinalden alıntı: mem1n %100 çalışıyor lan günde 10 konu açıp 100 post kasan adam sen deil misin
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F40EE863Aquote:Orijinalden alıntı: mem1n %100 çalışıyor lan günde 10 konu açıp 100 post kasan adam sen deil misin Alıntıları Göster Abartmayın
quote:Orijinalden alıntı: veigar quote:Orijinalden alıntı: mem1n %100 çalışıyor lan günde 10 konu açıp 100 post kasan adam sen deil misin ne alaka ? alt tarafı yorum yaptım, en son ne zaman konu açmışım ben bile hatırlamıyorum. kafan mı iyi, adam gibi yazı yazamıyorsun zaten