Bildirim
Euwda hesap açtım
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arada tr deki bronz 5 hesabıma girip eğlendiğim doğrudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bro 3 yılda bronzdan çıkamadıysan zamanını daha da boşa harcama derim ben -
bilader ciddiye almadan oynuyosundur çok aşırı yeteneksiz bi oyuncu da olsan takıma uysan sadece takım oyunu istesen yine çıkarsın bronzda tf ne arar la.
Euwde anca silver 5i zorlarsın bence tr devam et
3 yıldır bronzdan çıkamamak zor olmalı. Lig çıkamayınca West atlamak olay değil bence. Ancak iyiysen daha da gelişmek istiyorsan geçmek daha mantıklı.
yeteneksiz değilim ortalamayla iyi arasındayım oyunu ciddiye alıyorum sürekli farklı lanelere gang atıyorum ama sıkıntı kimsenin mide toplanmamasında çıkıyor iletişim 0 o yüzden geçtim -
Bende acip rp cektim de ugrasilmiyor ya valla.Hesap satilik bu arada 3.4k rp var icinde
Allah sabır versin de .RP ler orada pahalıdır dostum.
kullanıcı adı konu uyumsuzluğu
3 yılda çıkamadıysan oyunu öylesine oynamışsındır demektir sana şunu derim sadece annie oynayarak bile platı zorlarsın girdiğin oyunlardan iyi oynayan birini görürsen yanına çek beraber takılın çıkarsınız her türlü bence. yeni hesap kasmak harbi zor. -
Sen booslaticam diye hesabı çalınan değil misin? Bronz olmana sasirmadim :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X